Επισκέπτης
τυπε ο αχαχουχας σερνεται. Δεν τον προπονησες καλα :Sρε μαλακες τι ματσαρες ειναι αυτες? εγω ποτε θα παιξω ρε ποια μερα ξεκιναει ο β ομιλος
τυπε ο αχαχουχας σερνεται. Δεν τον προπονησες καλα :Sρε μαλακες τι ματσαρες ειναι αυτες? εγω ποτε θα παιξω ρε ποια μερα ξεκιναει ο β ομιλος
τυπε ο αχαχουχας σερνεται. Δεν τον προπονησες καλα :S
Οντως αδιανοητο.οι κλωνοι γαμανε το παιχνιδι ομως. ακου κει μπροστα ο τραμουντανα
οι κλωνοι γαμανε το παιχνιδι ομως. ακου κει μπροστα ο τραμουντανα
νομιζω πως το ποστ που εγραψε πως το εγκεφαλικο ειναι η ασθενεια της ευμαρειας επαιξε καταλυτικο ρολοοι κλωνοι γαμανε το παιχνιδι ομως. ακου κει μπροστα ο τραμουντανα
Ξεκιναω κλωνοποιηση.οποιος αναλαβει να βγαλει τον τραμορομπα πρωτο μεχρι να ληξει ο διαγωνισμος εχει απο μενα τζαμπα πιπες για 1 μηνακι![]()
Και θα την πληρωσει για κατι που εχει δικιο?νομιζω πως το ποστ που εγραψε πως το εγκεφαλικο ειναι η ασθενεια της ευμαρειας επαιξε καταλυτικο ρολο![]()
![]()
![]()
δουλευεις κρυφα για τον μπολντη και συ.οποιος αναλαβει να βγαλει τον τραμορομπα πρωτο μεχρι να ληξει ο διαγωνισμος εχει απο μενα τζαμπα πιπες για 1 μηνακι![]()
Κανονικά πόσο τις χρεώνειςοποιος αναλαβει να βγαλει τον τραμορομπα πρωτο μεχρι να ληξει ο διαγωνισμος εχει απο μενα τζαμπα πιπες για 1 μηνακι![]()
doneοποιος αναλαβει να βγαλει τον τραμορομπα πρωτο μεχρι να ληξει ο διαγωνισμος εχει απο μενα τζαμπα πιπες για 1 μηνακι![]()
Κανονικά πόσο τις χρεώνεις![]()
Και θα την πληρωσει για κατι που εχει δικιο?![]()
οποιος αναλαβει να βγαλει τον τραμορομπα πρωτο μεχρι να ληξει ο διαγωνισμος εχει απο μενα τζαμπα πιπες για 1 μηνακι![]()
Mαζί σου σύντροφε!Μαυρο στον Τραμουντάνα! Τον καραδεξιο! Την φωνη του σαπιου αστικου συστηματος :S
ελα ασε τις κουβεντες και κανε κατάσταση![]()
![]()
![]()
Ειχα σκοπω να απεχω απο την ψηφοφορια, αλλα η προσφορα σου μ΄εκανε ν΄αλλαξω γνωμη. Του εριξα μια ψηφο και ενεργοποιω τους κλωνους μου. Πλεον ο τραμου ειναι φαβορι.....