menios34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
τέτοιες μέρες βγαίνουν περισσότερο τα μουνιά
και τα μπούτια ανοίγουν περισσότερο .......
Έτσι είναι. :S
τέτοιες μέρες βγαίνουν περισσότερο τα μουνιά
και τα μπούτια ανοίγουν περισσότερο .......
αφου το λεει ο σερ λακης ετσι ειναι οντως , μην του παει κανενας κοντρα γιατι εινει τελειωμενος αναρχας των εξαρχειωνΈτσι είναι. :S
δημοκρατικό σου δικαίωμα είναι και να μη θεωρείς ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΜΑΛΑΚΑ εναν φανατικό νεοναζί που χέζει όπου βρει και ψάχνει να βρει τους ΝΕΓΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ...
απλώς η επιλογή σου ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ...
υγ ακόμη περιμένω να μου πεις ποια θέση του ΠΠ θεωρείς υπέρτερη μαλακία των ΝΕΓΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ - ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ του κολλητού σου λάκι....
για να έχουμε το μέτρο της μαλακίας σου...
υγ όχι δεν είναι τυχαίο. η πρόκληση προς τις βεβαιότητες πολλών αγραμμάτων εδώ μέσα δημιουργεί αντιπάθειες...
πόσους από σας έχω ξεφτιλίσει κατα καιρούς...
εσένα, το γαμεμάκη, το λαλάκι, το γιανεβάνη, τον τραβατρόμπα, τον ερευνητάκο, τους λοιπούς νεοναζί φίλους σας.... κλπ
όλοι αυτοί και οι κλώνοι σας είναι οι ψηφοφόροι μου.
Δεν νομίζω ότι με έχεις ξεφτιλίσει ποτέ πάπια ούτε θα μπορούσες, έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.
Το ότι πας πάλι για τον τίτλο του υπέρτατο μαλάκα έχει να κάνει με τις ακραίες απόψεις που παίρνεις ιδίως σε εθνικά θέματα κατά των συμφερόντων της πατρίδας μας και μόνο. Αυτός είναι και ο λόγος που κέρδισες τη ψήφο μου.
Ο Λάκης μπορεί να είναι μαλάκας και γραφικός με αυτά περί ΝΕΓΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ αλλά δεν εκφράζει απόψεις εναντίον της πατρίδας του.
Εσύ σταθερά υποστηρίζεις ότι είναι εναντίον των συμφερόντων της πατρίδας μας, άρα εκτός από υπέρτατος μαλάκας είσαι και μισέλληνας.
Για παράδειγμα:
Προτιμάς να λες πως μένεις στη Σολουν αντί της Θεσσαλονίκης,
Την ΦΥΡΟΜ την λες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,
Αναγνωρίζεις το «μακεδονικό» έθνος και γλώσσα,
Λες πως στην Ελληνική Μακεδονία υπάρχει μακεδονική μειονότητα,
Ταυτίζεσαι με τους εθνικιστικούς κύκλους των Σκοπίων και τον αλυτρωτισμό τους,
Την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης την θεωρείς Τουρκική ταυτιζόμενος με τις τουρκικές θέσεις για την Θράκη,
Επιθυμείς την ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών και την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε οποιοδήποτε μπαίνει σε αυτή τη χώρα.
Όλα οι παραπάνω ακραίες θέσεις που εκφράζεις εσύ και άλλοι ΣΥΡΙΖΑιοι είναι ο βασικός λόγος της εμφάνισης νεοναζί στην Ελλάδα, ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί πριν από 3-4 χρόνια ότι νεοναζί θα κάθονταν στα έδρανα της Βουλής.
Όταν όμως την ανομία της βίλας Αμαλίας την ονομάζουμε κοινωνικό χώρο αντίστασης στο ναζισμό, τότε όλα να τα περιμένουμε.
Η ακροδεξιά είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ευρώπη(αίτιο η κακοδιαχείριση του συστήματος), ανεβαίνει δε κ στην υπόλοιπη Ευρώπη,όχι μόνο στην Ελλάδα,άρα είναι αδύνατον να φταίει ένα κόμμα όπως ο Σύριζα(όσο ανθελληνικό,αντιεθνικό και ό,τι άλλο αν είναι), το σχηματάκι: δράση-αντίδραση-> άνοδος της ακροδεξιάς, δεν υφίσταται.
Φίλτατε δεν θέλω να υπεισέλθω στα προσωπικά σας ούτε να υπερασπιστώ τον Πορνόπαπο.
Σημειωτέον θεωρώ πολλές από τις απόψεις του γελοίες.
Απο την άλλη οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μποροώ να καταλάβω γιατί ο ένας είναι μαλάκας επειδή λέει τη Θεσσαλονικη Σόλουν και ο άλλος που θέλει να γίνει η Ελλάς 51η πολιτεία των Η.Π.Α. δεν είναι.
Μήπως θεωρείς ότι εθνικοπροδότης είναι μόνο ο αριστερός ενώ ο ξεπουλών τη χώρα στις Η.Π.Α. είναι ήρως;
ΟΚ καταλαβαίνω το σκεπτικό αυτό βέβαια δεν κατατάσσει τον έσχατο εκτός κατηγορίας εθνοπροδοτών.
Καλά Χριστούγεννα.
δλδ οποιο κομμα προσπαθει να δωσει μια ανθρωπινη λυσει στην μεταναστευση, αυτοματος και την ευννοει η οτι εσυ με την δεξια σου τσεπουλα απαξιεις να πας να δουλεψεις φταινε και για αυτο η μεταναστες, αλλα ξεχασα οτι η δουλεια ειδικα αυτη που κανει πλεον ο μεταναστης ειναι ντροπη.Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που ανεβάζει τους νεοναζί, είναι και αλλά πράγματα όπως η μη αντιμετώπιση την λαθρομετανάστευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η ύπαρξη πολιτικών χώρων που ευνοούν την λαθρομετανάστευση, η υη αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας,ψηλή ανεργία ντόπιων τη στιγμή που εργάζονται λαθρομετανάστες και με παράνομο τρόπο.
Οπότε σίγουρα η δράση φέρνει αντίδραση, νόμος της φύσης, όπως θα σχηματιστούν οργανώσεις που στηρίζουν τους λαθρομετανάστες έτσι θα σχηματιστούν άλλες οργανώσεις εναντίον των λαθρομεταναστών και των υποστηρικτών τους.
η χρυση αυγη!!!δλδ οποιο κομμα προσπαθει να δωσει μια ανθρωπινη λυσει στην μεταναστευση, αυτοματος και την ευννοει η οτι εσυ με την δεξια σου τσεπουλα απαξιεις να πας να δουλεψεις φταινε και για αυτο η μεταναστες, αλλα ξεχασα οτι η δουλεια ειδικα αυτη που κανει πλεον ο μεταναστης ειναι ντροπη.
δλδ οποιο κομμα προσπαθει να δωσει μια ανθρωπινη λυσει στην μεταναστευση, αυτοματος και την ευννοει η οτι εσυ με την δεξια σου τσεπουλα απαξιεις να πας να δουλεψεις φταινε και για αυτο η μεταναστες, αλλα ξεχασα οτι η δουλεια ειδικα αυτη που κανει πλεον ο μεταναστης ειναι ντροπη.
Ωραια και πανω απο ολα ανθρωπινη λυση αυτη που προτεινετε :SΑνθρώπινη λύση είναι η μαζική απέλαση τους, θα μπορούσαν να μείνουν μόνο χρησιμοι μετανάστες 300 με 400 χιλιαδες για αγροτικές και οικοδομικές εργασίες. Οι υπολοιποι τον πούλο και με συνοπτικές διαδικασίες.
Βαρεθηκα να βλεπω κοπάδια σε κάθε φανάρι που θελει να καθαρίσει τα τζαμια του ΙΧ μου, με κλεμενα καρότσια των σουπερ μαρκετ να ψαχνουν σε κάδους ανακύκλωσης για χαρτιά και μεταλλα. Να μη πω για την τρελή αυξηση της εγκληματικότητας.
Εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία, δεν υπαρχει περιπτωση ο λαθρομετανάστης να μου πάρει τη δουλειά, όμως κάποιοι ελληνες χανουν τη δουλειά τους από λαθρομετανάστες.
Εεε δεν φταίνε οι μετανάστες γι'αυτό αλλά η εργοδοσία που θα πάρει τον φθηνό,το ίδιο ισχύει άλλωστε κ μεταξύ ντόπιων,ο λεγόμενος ανταγωνισμός.Ανθρώπινη λύση είναι η μαζική απέλαση τους, θα μπορούσαν να μείνουν μόνο χρησιμοι μετανάστες 300 με 400 χιλιαδες για αγροτικές και οικοδομικές εργασίες. Οι υπολοιποι τον πούλο και με συνοπτικές διαδικασίες.
Βαρεθηκα να βλεπω κοπάδια σε κάθε φανάρι που θελει να καθαρίσει τα τζαμια του ΙΧ μου, με κλεμενα καρότσια των σουπερ μαρκετ να ψαχνουν σε κάδους ανακύκλωσης για χαρτιά και μεταλλα. Να μη πω για την τρελή αυξηση της εγκληματικότητας.
Εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία, δεν υπαρχει περιπτωση ο λαθρομετανάστης να μου πάρει τη δουλειά, όμως κάποιοι ελληνες χανουν τη δουλειά τους από λαθρομετανάστες.
Φίλτατε,
Πόσο κοντά στη πραγματικότητα είναι η Ελλάδα να γίνει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ?
Αλλά και αν γινόταν κάτι τέτοιο, η Ελλάδα θα ήταν ΠΟΛΙΤΕΙΑ όχι ΑΠΟΙΚΙΑ των ΗΠΑ, με όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που προβλέπει το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Σε σχετικό θέμα είχα αναπτύξει και τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας ένωσης.
Επίσης
Καλά Χριστούγεννα.
Εεε δεν φταίνε οι μετανάστες γι'αυτό αλλά η εργοδοσία που θα πάρει τον φθηνό,το ίδιο ισχύει άλλωστε κ μεταξύ ντόπιων,ο λεγόμενος ανταγωνισμός.
Υπο άλλες συνθήκες κ εσύ ακόμα που εργάζεσαι σε πολυεθνική πιθανόν θα έπαιρνες πόδι από έναν υπάλληλο που θα είχε μεγαλύτερη ανάγκη κ συνεπώς θα δούλευε περισσότερο με λιγότερα......
Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που ανεβάζει τους νεοναζί, είναι και αλλά πράγματα όπως η μη αντιμετώπιση την λαθρομετανάστευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η ύπαρξη πολιτικών χώρων που ευνοούν την λαθρομετανάστευση, η αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας, η υψηλή ανεργία ντόπιων τη στιγμή που εργάζονται λαθρομετανάστες και με παράνομο τρόπο.
Οπότε σίγουρα η δράση φέρνει αντίδραση, νόμος της φύσης, όπως θα σχηματιστούν οργανώσεις που στηρίζουν τους λαθρομετανάστες έτσι θα σχηματιστούν άλλες οργανώσεις εναντίον των λαθρομεταναστών και των υποστηρικτών τους.
Βασικά υπάρχει ο αθέμιτος ανταγωνισμος όταν προσαλμβάνεις κάποιον χωρίς ασφάλιση, κατι που ισχυει κατά βάση στους λαθρομετανάστες.
Μια πολυεθνική εταιρεια δεν προσλαμβάνει με μοναδικό κριτήριο το κόστος αλλά και με το πόσα εσοδα μπορείς να φέρεις, οπότε είναι λίγο ποιο δύσκολο να πάρω πόδι....ασε που είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας...