Νέα

Μιστερ Μαλακας Bourdela.com 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FINAL 2012 - ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ BOURDELA .COM 2012

• ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ

Ψήφοι: 114 54,5%
  • ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ

Ψήφοι: 95 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.343
Πόντοι
3.715
Lalakis δαγκωτό

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αφου το λεει ο σερ λακης ετσι ειναι οντως , μην του παει κανενας κοντρα γιατι εινει τελειωμενος αναρχας των εξαρχειων  :2funny:

εμενα γιατι με λεει πουστη ακομα, αφου μιστερ μαλακας δεν βγηκε  :zfuck:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Σε ότι αφορά εμένα έπεσε διάνα. Μάλιστα δεν είναι μόνο αυτές οι παραμονές Χριστουγέννων που περνάω στο σπίτι, αλλά όλες οι παραμονές της ζωής μου.

Τον τελευταίο καιρό έχω την εντύπωση ότι οι γυναίκες αντιλαμβάνονται την κακομοιριά μου όταν μου μιλάνε και με βλέπουν σαν σκουπίδι. Γιατί παρότι δεν "διαφημίζουν" τη σεξουαλική τους ζωή όπως εμείς οι άντρες, όλες τους γαμιούνται. Και ειδικά αυτή την εποχή ξεσκίζονται. Λογικό είναι όποιος άντρας μένει εκτός παιχνιδιού να τους δίνει μια εικόνα έξω από αυτήν που έχουν για τους φυσιολογικούς άντρες.

Απ' τη μια τα παιδιά που καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι στο μπαράκι. Από την άλλη οι μισότρελοι και βρώμικοι άστεγοι γέροι που πηγαινοέρχονται στις άκρες των δρόμων. Έτσι απόλυτα τα βλέπουν και καλά κάνουν.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
δημοκρατικό σου δικαίωμα είναι και να μη θεωρείς ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΜΑΛΑΚΑ εναν φανατικό νεοναζί που χέζει όπου βρει και ψάχνει να βρει τους ΝΕΓΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ...

απλώς η επιλογή σου ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ...

υγ ακόμη περιμένω να μου πεις ποια θέση του ΠΠ θεωρείς υπέρτερη μαλακία των ΝΕΓΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ - ΣΦΑΓΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ του κολλητού σου λάκι....

για να έχουμε το μέτρο της μαλακίας σου...

υγ όχι δεν είναι τυχαίο. η πρόκληση προς τις βεβαιότητες πολλών αγραμμάτων εδώ μέσα δημιουργεί αντιπάθειες...

πόσους από σας έχω ξεφτιλίσει κατα καιρούς...

εσένα, το γαμεμάκη, το λαλάκι, το γιανεβάνη, τον τραβατρόμπα, τον ερευνητάκο, τους λοιπούς νεοναζί φίλους σας.... κλπ

όλοι αυτοί και οι κλώνοι σας είναι οι ψηφοφόροι μου.

Δεν νομίζω ότι με έχεις ξεφτιλίσει ποτέ πάπια ούτε θα μπορούσες, έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.

Το ότι πας πάλι για τον τίτλο του υπέρτατο μαλάκα έχει να  κάνει με τις ακραίες απόψεις που παίρνεις ιδίως σε εθνικά θέματα κατά των συμφερόντων της πατρίδας μας και μόνο. Αυτός είναι και ο λόγος που κέρδισες τη ψήφο μου.    

Ο Λάκης μπορεί να είναι μαλάκας και γραφικός με αυτά περί ΝΕΓΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ  αλλά δεν εκφράζει απόψεις εναντίον της πατρίδας του.
Εσύ σταθερά υποστηρίζεις ότι είναι εναντίον των συμφερόντων της πατρίδας μας, άρα εκτός από υπέρτατος μαλάκας είσαι και μισέλληνας.

Για παράδειγμα:
Προτιμάς να λες πως μένεις στη Σολουν αντί της Θεσσαλονίκης,
Την ΦΥΡΟΜ την λες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,
Αναγνωρίζεις το «μακεδονικό» έθνος και γλώσσα,
Λες πως στην Ελληνική Μακεδονία υπάρχει μακεδονική μειονότητα,
Ταυτίζεσαι με τους εθνικιστικούς κύκλους των Σκοπίων και τον αλυτρωτισμό τους,
Την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης την θεωρείς Τουρκική ταυτιζόμενος με τις τουρκικές θέσεις για την Θράκη,
Επιθυμείς την ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών και την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε οποιοδήποτε μπαίνει σε αυτή τη χώρα.

Όλα οι παραπάνω ακραίες θέσεις που εκφράζεις εσύ και άλλοι ΣΥΡΙΖΑιοι είναι ο βασικός λόγος της εμφάνισης νεοναζί στην Ελλάδα, ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί  πριν από 3-4 χρόνια ότι νεοναζί θα κάθονταν στα έδρανα της Βουλής.

Όταν όμως την ανομία της βίλας Αμαλίας την ονομάζουμε κοινωνικό χώρο αντίστασης στο ναζισμό, τότε όλα να τα περιμένουμε.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Η ακροδεξιά είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ευρώπη(αίτιο η κακοδιαχείριση του συστήματος), ανεβαίνει δε κ στην υπόλοιπη Ευρώπη,όχι μόνο στην Ελλάδα,άρα είναι αδύνατον να φταίει ένα κόμμα όπως ο Σύριζα(όσο ανθελληνικό,αντιεθνικό και ό,τι άλλο αν είναι), το σχηματάκι: δράση-αντίδραση-> άνοδος της ακροδεξιάς, δεν υφίσταται.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν νομίζω ότι με έχεις ξεφτιλίσει ποτέ πάπια ούτε θα μπορούσες, έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.

Το ότι πας πάλι για τον τίτλο του υπέρτατο μαλάκα έχει να  κάνει με τις ακραίες απόψεις που παίρνεις ιδίως σε εθνικά θέματα κατά των συμφερόντων της πατρίδας μας και μόνο. Αυτός είναι και ο λόγος που κέρδισες τη ψήφο μου.    

Ο Λάκης μπορεί να είναι μαλάκας και γραφικός με αυτά περί ΝΕΓΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ  αλλά δεν εκφράζει απόψεις εναντίον της πατρίδας του.
Εσύ σταθερά υποστηρίζεις ότι είναι εναντίον των συμφερόντων της πατρίδας μας, άρα εκτός από υπέρτατος μαλάκας είσαι και μισέλληνας.

Για παράδειγμα:
Προτιμάς να λες πως μένεις στη Σολουν αντί της Θεσσαλονίκης,
Την ΦΥΡΟΜ την λες ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,
Αναγνωρίζεις το «μακεδονικό» έθνος και γλώσσα,
Λες πως στην Ελληνική Μακεδονία υπάρχει μακεδονική μειονότητα,
Ταυτίζεσαι με τους εθνικιστικούς κύκλους των Σκοπίων και τον αλυτρωτισμό τους,
Την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης την θεωρείς Τουρκική ταυτιζόμενος με τις τουρκικές θέσεις για την Θράκη,
Επιθυμείς την ελεύθερη είσοδο λαθρομεταναστών και την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας σε οποιοδήποτε μπαίνει σε αυτή τη χώρα.

Όλα οι παραπάνω ακραίες θέσεις που εκφράζεις εσύ και άλλοι ΣΥΡΙΖΑιοι είναι ο βασικός λόγος της εμφάνισης νεοναζί στην Ελλάδα, ποιος θα μπορούσε να το φανταστεί  πριν από 3-4 χρόνια ότι νεοναζί θα κάθονταν στα έδρανα της Βουλής.

Όταν όμως την ανομία της βίλας Αμαλίας την ονομάζουμε κοινωνικό χώρο αντίστασης στο ναζισμό, τότε όλα να τα περιμένουμε.

Φίλτατε δεν θέλω να υπεισέλθω στα προσωπικά σας ούτε να υπερασπιστώ τον Πορνόπαπο.

Σημειωτέον θεωρώ πολλές από τις απόψεις του γελοίες.

Απο την άλλη οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μποροώ να καταλάβω γιατί ο ένας είναι μαλάκας επειδή λέει τη Θεσσαλονικη Σόλουν και ο άλλος που θέλει να γίνει η Ελλάς 51η πολιτεία των Η.Π.Α. δεν είναι.

Μήπως θεωρείς ότι εθνικοπροδότης είναι μόνο ο αριστερός ενώ ο ξεπουλών τη χώρα στις Η.Π.Α. είναι ήρως;

ΟΚ καταλαβαίνω το σκεπτικό αυτό βέβαια δεν κατατάσσει τον έσχατο εκτός κατηγορίας εθνοπροδοτών.

Καλά Χριστούγεννα.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Η ακροδεξιά είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ευρώπη(αίτιο η κακοδιαχείριση του συστήματος), ανεβαίνει δε κ στην υπόλοιπη Ευρώπη,όχι μόνο στην Ελλάδα,άρα είναι αδύνατον να φταίει ένα κόμμα όπως ο Σύριζα(όσο ανθελληνικό,αντιεθνικό και ό,τι άλλο αν είναι), το σχηματάκι: δράση-αντίδραση-> άνοδος της ακροδεξιάς, δεν υφίσταται.

Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που ανεβάζει τους νεοναζί, είναι και αλλά πράγματα όπως η μη αντιμετώπιση την λαθρομετανάστευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η ύπαρξη πολιτικών χώρων που ευνοούν την λαθρομετανάστευση,  η αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας, η υψηλή ανεργία ντόπιων τη στιγμή που εργάζονται λαθρομετανάστες και με παράνομο τρόπο.

Οπότε σίγουρα η δράση φέρνει αντίδραση, νόμος της φύσης, όπως θα σχηματιστούν οργανώσεις που στηρίζουν τους λαθρομετανάστες έτσι θα σχηματιστούν άλλες οργανώσεις εναντίον των λαθρομεταναστών και των υποστηρικτών τους. 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Φίλτατε δεν θέλω να υπεισέλθω στα προσωπικά σας ούτε να υπερασπιστώ τον Πορνόπαπο.

Σημειωτέον θεωρώ πολλές από τις απόψεις του γελοίες.

Απο την άλλη οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μποροώ να καταλάβω γιατί ο ένας είναι μαλάκας επειδή λέει τη Θεσσαλονικη Σόλουν και ο άλλος που θέλει να γίνει η Ελλάς 51η πολιτεία των Η.Π.Α. δεν είναι.

Μήπως θεωρείς ότι εθνικοπροδότης είναι μόνο ο αριστερός ενώ ο ξεπουλών τη χώρα στις Η.Π.Α. είναι ήρως;

ΟΚ καταλαβαίνω το σκεπτικό αυτό βέβαια δεν κατατάσσει τον έσχατο εκτός κατηγορίας εθνοπροδοτών.

Καλά Χριστούγεννα.

Φίλτατε,

Πόσο κοντά στη πραγματικότητα είναι η Ελλάδα να γίνει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ?

Αλλά και αν γινόταν κάτι τέτοιο,  η Ελλάδα θα ήταν ΠΟΛΙΤΕΙΑ όχι ΑΠΟΙΚΙΑ των ΗΠΑ, με όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που προβλέπει το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Σε σχετικό θέμα είχα αναπτύξει και τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας ένωσης.

Επίσης
Καλά Χριστούγεννα.     

Επισκέπτης
Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που ανεβάζει τους νεοναζί, είναι και αλλά πράγματα όπως η μη αντιμετώπιση την λαθρομετανάστευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η ύπαρξη πολιτικών χώρων που ευνοούν την λαθρομετανάστευση,   η υη αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας,ψηλή ανεργία ντόπιων τη στιγμή που εργάζονται λαθρομετανάστες και με παράνομο τρόπο.

Οπότε σίγουρα η δράση φέρνει αντίδραση, νόμος της φύσης, όπως θα σχηματιστούν οργανώσεις που στηρίζουν τους λαθρομετανάστες έτσι θα σχηματιστούν άλλες οργανώσεις εναντίον των λαθρομεταναστών και των υποστηρικτών τους.   
δλδ οποιο κομμα προσπαθει να δωσει μια ανθρωπινη λυσει στην μεταναστευση, αυτοματος και την ευννοει  :jerking: η οτι εσυ με την δεξια σου τσεπουλα απαξιεις να πας να δουλεψεις φταινε και για αυτο  η μεταναστες, αλλα ξεχασα οτι η δουλεια ειδικα αυτη που κανει πλεον ο μεταναστης ειναι ντροπη.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δλδ οποιο κομμα προσπαθει να δωσει μια ανθρωπινη λυσει στην μεταναστευση, αυτοματος και την ευννοει  :jerking: η οτι εσυ με την δεξια σου τσεπουλα απαξιεις να πας να δουλεψεις φταινε και για αυτο  η μεταναστες, αλλα ξεχασα οτι η δουλεια ειδικα αυτη που κανει πλεον ο μεταναστης ειναι ντροπη.
η χρυση αυγη!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Ανθρώπινη λύση είναι η μαζική απέλαση τους, θα μπορούσαν να μείνουν μόνο χρησιμοι μετανάστες 300 με 400 χιλιαδες για αγροτικές  και οικοδομικές εργασίες. Οι υπολοιποι τον πούλο και με συνοπτικές διαδικασίες.

Βαρεθηκα να βλεπω κοπάδια σε κάθε φανάρι που θελει να καθαρίσει τα τζαμια του ΙΧ μου, με κλεμενα καρότσια των σουπερ μαρκετ να ψαχνουν σε κάδους ανακύκλωσης για χαρτιά και μεταλλα. Να μη πω για την τρελή αυξηση της εγκληματικότητας.

Εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία, δεν υπαρχει περιπτωση ο λαθρομετανάστης να μου πάρει τη δουλειά, όμως κάποιοι ελληνες χανουν τη δουλειά τους από λαθρομετανάστες.

Επισκέπτης
Ανθρώπινη λύση είναι η μαζική απέλαση τους, θα μπορούσαν να μείνουν μόνο χρησιμοι μετανάστες 300 με 400 χιλιαδες για αγροτικές  και οικοδομικές εργασίες. Οι υπολοιποι τον πούλο και με συνοπτικές διαδικασίες.

Βαρεθηκα να βλεπω κοπάδια σε κάθε φανάρι που θελει να καθαρίσει τα τζαμια του ΙΧ μου, με κλεμενα καρότσια των σουπερ μαρκετ να ψαχνουν σε κάδους ανακύκλωσης για χαρτιά και μεταλλα. Να μη πω για την τρελή αυξηση της εγκληματικότητας.

Εργάζομαι σε πολυεθνική εταιρεία, δεν υπαρχει περιπτωση ο λαθρομετανάστης να μου πάρει τη δουλειά, όμως κάποιοι ελληνες χανουν τη δουλειά τους από λαθρομετανάστες.
Ωραια και πανω απο ολα ανθρωπινη λυση αυτη που προτεινετε  :S
ξερω εχεις θεμα στα φαναρια, σου χαλανε την αισθητικη, ασε αυτη που προσπαθουν να βρουν κατι να φανε στους καδους ριχνουν το επιπεδο του ελληνα  :jerking: ο οποιος δεν θα παει να δουλεψει εκει που δουλευει ο μεταναστης γιατι ειναι ντροπη. Αλλα θα παει στην καφετερια να κλαψει με την ησυχια του γιατι δεν εχει δουλεια.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

Εεε δεν φταίνε οι μετανάστες γι'αυτό αλλά η εργοδοσία που θα πάρει τον φθηνό,το ίδιο ισχύει άλλωστε κ μεταξύ ντόπιων,ο λεγόμενος ανταγωνισμός.

Υπο άλλες συνθήκες κ εσύ ακόμα που εργάζεσαι σε πολυεθνική πιθανόν θα έπαιρνες πόδι από έναν υπάλληλο που θα είχε μεγαλύτερη ανάγκη κ συνεπώς θα δούλευε περισσότερο με λιγότερα......

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Φίλτατε,

Πόσο κοντά στη πραγματικότητα είναι η Ελλάδα να γίνει η 51η πολιτεία των ΗΠΑ?

Αλλά και αν γινόταν κάτι τέτοιο,  η Ελλάδα θα ήταν ΠΟΛΙΤΕΙΑ όχι ΑΠΟΙΚΙΑ των ΗΠΑ, με όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που προβλέπει το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Σε σχετικό θέμα είχα αναπτύξει και τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας ένωσης.

Επίσης
Καλά Χριστούγεννα.       

Φίλτατε,

Αν και αυτό θα ήταν μια κάποια καλή λύσις,

Θέλω να μου φέρεις ένα παραδειγμα όπου οι ΗΠΑ όπου πήγαν ενέταξαν το αντίστοιχο κράτος στο Σύνταγμά τους.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα, δλδ το Ιράκ αποτελεί φαντάζομαι ένα καλό μέτρο σύγκρισης για την ισότητα των αποικιών με τις πολιτείες της Αμερικής.

Καλό είναι στις γιορτές να έχουμε επιθυμίες αλλά το να μπλέκουμε τον Αγιο Βασίλη με τον Uncle Sam μάλλον σχετίζεται με το μέσο εγκεφαλικό ισοδύναμο των U.S. citizens.

Εάν δε λάβουμε και υπόψιν μας τις μαζικές εκτελέσεις παιδιών το τελευταίο διάστημα στις Η.Π.Α., η επιθυμία να γίνουμε 51η πολιτεία των Η.Π.Α. μάλλον αποτελεί εγκεφαλικό ισοδύναμο του χειρονακτικού αυνανισμού.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Σύντομα όμως θα στην πάρει ο Βούλγαρος.

Και εάν δεν στην πάρει θα εξισωθούν οι απολαβές σου με τις δικές του.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Εεε δεν φταίνε οι μετανάστες γι'αυτό αλλά η εργοδοσία που θα πάρει τον φθηνό,το ίδιο ισχύει άλλωστε κ μεταξύ ντόπιων,ο λεγόμενος ανταγωνισμός.

Υπο άλλες συνθήκες κ εσύ ακόμα που εργάζεσαι σε πολυεθνική πιθανόν θα έπαιρνες πόδι από έναν υπάλληλο που θα είχε μεγαλύτερη ανάγκη κ συνεπώς θα δούλευε περισσότερο με λιγότερα......

Βασικά υπάρχει ο αθέμιτος ανταγωνισμος όταν προσαλμβάνεις κάποιον χωρίς ασφάλιση, κατι που ισχυει κατά βάση στους λαθρομετανάστες.

Μια πολυεθνική εταιρεια δεν προσλαμβάνει με μοναδικό κριτήριο το κόστος αλλά και με το πόσα εσοδα μπορείς να φέρεις, οπότε είναι λίγο ποιο δύσκολο να πάρω πόδι....ασε που είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση που ανεβάζει τους νεοναζί, είναι και αλλά πράγματα όπως η μη αντιμετώπιση την λαθρομετανάστευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η ύπαρξη πολιτικών χώρων που ευνοούν την λαθρομετανάστευση,  η αύξηση της εγκληματικότητας και της βίας, η υψηλή ανεργία ντόπιων τη στιγμή που εργάζονται λαθρομετανάστες και με παράνομο τρόπο.

Οι λαθορμετανάστες δειν είναι ούτε εργοδότες ούτε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Είναι υπάλληλοι ελλήνων εργοδοτών που τους διευκολύνουν στην μεγιστοποίηση του κέρδους.

Αντί να κυνηγάτε μάγισσες (πέρασε ο μασαίωνας και έχασε με μεγάλη διαφορά) καλό θα είναι να αρχίσετε να κυνηγάτε τους ντόπιους που παρανομούν.

Μετά, όταν δλδ δεν θα βρίσκουν οι λαθραίοι εργασία θα πάνε στο καλό απο μόνοι τους.

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Βασικά υπάρχει ο αθέμιτος ανταγωνισμος όταν προσαλμβάνεις κάποιον χωρίς ασφάλιση, κατι που ισχυει κατά βάση στους λαθρομετανάστες.

Μια πολυεθνική εταιρεια δεν προσλαμβάνει με μοναδικό κριτήριο το κόστος αλλά και με το πόσα εσοδα μπορείς να φέρεις, οπότε είναι λίγο ποιο δύσκολο να πάρω πόδι....ασε που είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας...

Φίλτατε κάτι πίνεις απο Αμερική.

Στείλε μας να βλέπουμε και εμείς τέτοια όνειρα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom