ειναι ολοι τους τοσο προβλεψιμοι
και έχουν θεματα κοινωνικοποιησης τα οποια έθιξα και τους έτσουξαν....
η μονη τους βολτα βαζω στοιχημα οτι ειναι σαββατοβραδα στα μπουρδελα... και εγω εχω παει
αλλα αυτοι δεν πανε κ πουθεν αλλου
Έχεις δίκιο σε αρκετά από αυτά που γράφεις, αλλά γιατί είσαι τόσο επικριτικός με τους ανθρώπους που έχουν βρει μια εναλλακτική στα αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν; Αν δεν ήταν κάποιοι εδώ μέσα να πουν ακούστε, δεν είναι ανάγκη να είστε δυστυχισμένοι, υπάρχει και αυτός ο τρόπος ζωής, τί θα έκαναν οι άνθρωποι που δεν έχουν πουθενά αλλού να πάνε βόλτα εκτός απ' τα μπουρδέλα;
Μια προσωπική εμπειρία, αν σε ενδιαφέρει:
Τις προάλλες συνομιλούσα με μια γκομενίτσα στο fb και εκεί που μιλούσαμε είπα στον εαυτό μου "τώρα αυτό πρόκειται να οδηγήσει πουθενά; ούτε θα σου κάτσει, ούτε θα συναντηθείτε, σε λίγο θα σε βαρεθεί και θα σε κλάσει". Στεναχωρήθηκα με αυτή μου τη σκέψη, σταμάτησα να της μιλάω, έκλεισα το pc, και έκατσα θλιμμένος στο σκοτάδι. Αλλά τότε, μια αίσθηση χαράς αχνόφεξε μέσα μου, μια θύμηση από ατμόσφαιρα μπουρδέλου, σαν θαλπωρή χριστουγεννιάτικων χρωμάτων, σα γυαλιστερό μπουκάλι johny walker με κόκκινη ετικέτα. Ντύθηκα και πήγα μια μπουρδελότσαρκα. Γύρισα σπίτι χαρούμενος.