Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
έτσι, αλλά με μουστάκι και φαβορίτα.ετσι με φαντασιωνεσαι;
έτσι, αλλά με μουστάκι και φαβορίτα.ετσι με φαντασιωνεσαι;
έτσι, αλλά με μουστάκι και φαβορίτα.
μάλλον εσείς είστε ελληνίδεςειναι πουστης δηλαδη ο λακης ;; :o
με λιγα λογια δεν σου σηκωνεται, περαστικα
σταματη στην τελευταια ψηφοφορια επρεπε να βαλεις μια επιλογη για τους τραβελοφιλους αγαπουληδες, θα επαιρνε πολλους ψηφους και θα τα κονομαγαμε χοντρα στο νωντομπετ
οχι ρε, ο σταματης ειναι νωντοτυπος και φασιστακι ;)Υπονοείς ότι ο Σταματάκης ξέρει από τραβέλια ;;;;;;;
Είναι δροσερούλης ;;;;;
λακης33, πορνομεταναστης, πορνοπαπος, βολτερμορτ..Btw Λάκη, νομίζω είχες βγει και πέρισυ αν θυμάμαι καλά.
Μπράβο και στον Μπόλντυ! Άξιος διεκδικητής επίσης.
Εγώ εν τω μεταξύ ούτε το χα πάρει χαμπάρι το thread.
Ναι, σου μίλαγε η ίδια, να σαι σίγουρος.
θα μπει ψηφοφορια για τον εναν ημιτελικο πρωτα και μετα απο 3 μερες οταν βγει ο ενας φιναλιστ θα μπει η ψηφοφορια και για τον 2ο ημιτελικο τυπε?λακης33, πορνομεταναστης, πορνοπαπος, βολτερμορτ..
αυτο ειναι το final four τυπε...
ε ναι ρε τυπε.. τι διοργανωση ειμαστε εδω περα..θα μπει ψηφοφορια για τον εναν ημιτελικο πρωτα και μετα απο 3 μερες οταν βγει ο ενας φιναλιστ θα μπει η ψηφοφορια και για τον 2ο ημιτελικο τυπε?
τωρα εχει βαλει μια δοκιμαστικη ψηφοφορια για να ακονισουμε τα ποντικια μας τυπεθα μπει ψηφοφορια για τον εναν ημιτελικο πρωτα και μετα απο 3 μερες οταν βγει ο ενας φιναλιστ θα μπει η ψηφοφορια και για τον 2ο ημιτελικο τυπε?
μη βαλεις λακη παπια μαζι ρε, θα τελειωσει το προταθλημα απο τον ημιτελικοε ναι ρε τυπε.. τι διοργανωση ειμαστε εδω περα..
αν και θα βαλω το ντερμπυ λακη-παπιας δευτερο και το αουτσαιντερ ντερμπυ βολτερμορτ-πορνομεταναστης 1ο
αφου ετσι πεσανε... ειπαμε πρωτος με τριτο και 2 με 4ο λακης 33 πρωτος στους 8 με τον τριτο τον παπια που δεν τα πηγε καλα στους 8 δεν φταιω εγω τωρα..μη βαλεις λακη παπια μαζι ρε, θα τελειωσει το προταθλημα απο τον ημιτελικο
ναι τυπε ειναι πιο δυνατο ζευγαρι το λακης-παπιαε ναι ρε τυπε.. τι διοργανωση ειμαστε εδω περα..
αν και θα βαλω το ντερμπυ λακη-παπιας δευτερο και το αουτσαιντερ ντερμπυ βολτερμορτ-πορνομεταναστης 1ο
ηταν ντεφορμε η παπια τυπεαφου ετσι πεσανε... ειπαμε πρωτος με τριτο και 2 με 4ο λακης 33 πρωτος στους 8 με τον τριτο τον παπια που δεν τα πηγε καλα στους 8 δεν φταιω εγω τωρα..
μηπως τελικα επρεπε να βαλεις και τον χιτμαν21?αφου ετσι πεσανε... ειπαμε πρωτος με τριτο και 2 με 4ο λακης 33 πρωτος στους 8 με τον τριτο τον παπια που δεν τα πηγε καλα στους 8 δεν φταιω εγω τωρα..
ακουγεται στην πιατσα οτι η παπια εβγαλε πολλα ευρω στο παρανομο στοιχημα το προηγουμενο διαστημα τυπε με την "ατυχια" του αυτη ;) τα χρειαζοταν γιατι εχει πολλους πακηδες να "ταϊσει"ηταν ντεφορμε η παπια τυπε
τωρα θα βαλει τα δυνατα του