stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τι γελας μωρη χλαμουτσα μιλαει και ο ... αντε μην πω τωρα... αντε γιατι θα νευριασει.. πολυ υπερανω την εχει δει και ο ταφ..
φοβερος............
τι γελας μωρη χλαμουτσα μιλαει και ο ... αντε μην πω τωρα... αντε γιατι θα νευριασει.. πολυ υπερανω την εχει δει και ο ταφ..
φοβερος............
για καλπ στο ειπα ρετι γελας μωρη χλαμουτσα μιλαει και ο ... αντε μην πω τωρα... αντε γιατι θα νευριασει.. πολυ υπερανω την εχει δει και ο ταφ..
ο νωντας θεα κι εσυ τσινγκολελεταξεφυγε ρε ο πορνομεταναστης.. με μεγαλη ανατροπη παλι, ποσες ανατροπες εχει κανει ο μεγιστος εθνικογαμηστης μας?
αιντε και θα παω ταμειο.. το 2χιλιαρο στην τσεπη
που το θυμηθηκεςο νωντας θεα κι εσυ τσινγκολελετα
τα παιδια στην πιατσα οποτε με βλεπουν αυτο μου λενεπου το θυμηθηκες
δεν το διορθωσε ο αντι χτες που του ζητησα να βαλει μια επιλογη απο εδω και περα.. δεν φταιω εγω.. :-You may only select up to 4 options.
Αsiafun
Πορνομεταναστης
Εκτορ λόπεζ
?????????????????????????
και δεν σε χαλασε ;)δεν το διορθωσε ο αντι χτες που του ζητησα να βαλει μια επιλογη απο εδω και περα.. δεν φταιω εγω.. :-
ξεφυγε ρε ο πορνομεταναστης.. με μεγαλη ανατροπη παλι, ποσες ανατροπες εχει κανει ο μεγιστος εθνικογαμηστης μας?
αφου εχει κανει 500 κλωνους ο σταματης και τον ψηφιζειΡε οντως ξεφυγε ......Δεν το περιμενα να πω την αληθεια....
αφου εχει κανει 500 κλωνους ο σταματης και τον ψηφιζει
θα γινουμε μπιλιες
μην το γρουσουζευεις λεμεεεεεεεεξεφυγε ρε ο πορνομεταναστης.. με μεγαλη ανατροπη παλι, ποσες ανατροπες εχει κανει ο μεγιστος εθνικογαμηστης μας?
ο πορνομεταναστης ειναι εδω τυπε.. μπηκε ως αουτσαιντερ και παει να σαρωσει ολα τα δηθεν φαβορι... θα μας κανει περηφανους ο εθνικογαμηστης μαςμην το γρουσουζευεις λεμεεεεεεεε
ποτε θα παμε τσαρκα? ;)θα γινουμε μπιλιες
να παμε να παμεποτε θα παμε τσαρκα? ;)
σημερανα παμε να παμε
παμε τωρα?ειναι κλειστα ομως :-σημερα