stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
τι γελας μωρη χλαμουτσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φοβερος............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
τι γελας μωρη χλαμουτσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φοβερος............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για καλπ στο ειπα ρετι γελας μωρη χλαμουτσαμιλαει και ο ... αντε μην πω τωρα... αντε γιατι θα νευριασει.. πολυ υπερανω την εχει δει και ο ταφ..
![]()
ο νωντας θεα κι εσυ τσινγκολελεταξεφυγε ρε ο πορνομεταναστης.. με μεγαλη ανατροπη παλι, ποσες ανατροπες εχει κανει ο μεγιστος εθνικογαμηστης μας?
αιντε και θα παω ταμειο.. το 2χιλιαρο στην τσεπη![]()
τα παιδια στην πιατσα οποτε με βλεπουν αυτο μου λενεπου το θυμηθηκες![]()
![]()
δεν το διορθωσε ο αντι χτες που του ζητησα να βαλει μια επιλογη απο εδω και περα.. δεν φταιω εγω.. :-You may only select up to 4 options.
Αsiafun
Πορνομεταναστης
Εκτορ λόπεζ
?????????????????????????
και δεν σε χαλασε ;)δεν το διορθωσε ο αντι χτες που του ζητησα να βαλει μια επιλογη απο εδω και περα.. δεν φταιω εγω.. :-
ξεφυγε ρε ο πορνομεταναστης.. με μεγαλη ανατροπη παλι, ποσες ανατροπες εχει κανει ο μεγιστος εθνικογαμηστης μας?
αφου εχει κανει 500 κλωνους ο σταματης και τον ψηφιζειΡε οντως ξεφυγε ......Δεν το περιμενα να πω την αληθεια....
αφου εχει κανει 500 κλωνους ο σταματης και τον ψηφιζει![]()
θα γινουμε μπιλιες
μην το γρουσουζευεις λεμεεεεεεεεξεφυγε ρε ο πορνομεταναστης.. με μεγαλη ανατροπη παλι, ποσες ανατροπες εχει κανει ο μεγιστος εθνικογαμηστης μας?
ο πορνομεταναστης ειναι εδω τυπε.. μπηκε ως αουτσαιντερ και παει να σαρωσει ολα τα δηθεν φαβορι... θα μας κανει περηφανους ο εθνικογαμηστης μαςμην το γρουσουζευεις λεμεεεεεεεε
ποτε θα παμε τσαρκα? ;)θα γινουμε μπιλιες![]()
να παμε να παμεποτε θα παμε τσαρκα? ;)![]()
σημερανα παμε να παμε![]()
παμε τωρα?ειναι κλειστα ομως :-σημερα![]()