LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Δεν φτανει που ειναι αιωνια φοιτητριούλα και δεν εχει παρει πτυχιο ,
Πολύ κωστολαδάδικο ακούστηκε αυτό. Μου φαίνεται ότι μόλις εντόπισα κλώνο
Δεν φτανει που ειναι αιωνια φοιτητριούλα και δεν εχει παρει πτυχιο ,
ε γιαυτο τριτος ρε μαν.....αν εκανες κι αυτα θα ειχες ελπιδα πρωταθλητισμου.....παντως προλαβαινεις ανετα τουλαχιστον το 2 και το 3.......ΡΕ αν εχετε το θεο σας ετσι????
ουτε σε πολιτικα συζηταω....
ουτε σε δρομους χέζω....
ουτε τα αρχιδια μου δειχνω
και με βγαζετε 3ο??????????![]()
![]()
λάκη είναι ανθέλληνας και αυτός....μου το είπε!!
krifoanarxokoumouni!!!
δείξε του!!!![]()
ελα ρε θεε!!!!!!Έπρεπε να είχα περισσότερες ψήφους. Ποιος από εσάς θα έσκαγε 70 ευρώ στην τσατσά, για να της κρατάει τα χεράκια και να βαράει μαλακία;
αμα τα εκανες ολα αυτα τυπε δεν θα εισουν στην λισταΡΕ αν εχετε το θεο σας ετσι????
ουτε σε πολιτικα συζηταω....
ουτε σε δρομους χέζω....
ουτε τα αρχιδια μου δειχνω
και με βγαζετε 3ο??????????![]()
ελεος αι γαμηθειτε !!!!!
δωσε 1000 να στον βγαλω οτι θεση θες..... ;)καλα ρε μαλακες πατε καλα? εχω πονταρει 5000 ευρω στο να πιασει ο πορνομεταναστης εστω πρωτη 3αδα στης επομενες φασεις.. κανονιστε![]()
![]()
καλα ρε μαλακες πατε καλα? εχω πονταρει 5000 ευρω στο να πιασει ο πορνομεταναστης εστω πρωτη 3αδα στης επομενες φασεις.. κανονιστε![]()
![]()
ρε μαν η αποδοση του πορνομεταναστη για να τερματησει πρωτη τριαδα απο την αρχη του πρωταθληαμτος ειχε 2 εγω το πονταρα στους 16 σε παρανομο μπουκ στους 16 στο 1.5δωσε 1000 να στον βγαλω οτι θεση θες..... ;)
καλα ρε μαλακες πατε καλα? εχω πονταρει 5000 ευρω στο να πιασει ο πορνομεταναστης εστω πρωτη 3αδα στης επομενες φασεις.. κανονιστε![]()
![]()
ετσι ειναι οι μπουκς μαν....στηνουν αγωνες και ειναι οι μονοι κερδισμενοι εντελει......αμα θες να το παιξεις παρολι με την μεγαλυτερη μαλακισμενη του μπου,την μεγαλυτερη μπαζολα και αλλα στοιχηματα του μπου να αυξησεις το κερδος σουρε μαν η αποδοση του πορνομεταναστη για να τερματησει πρωτη τριαδα απο την αρχη του πρωταθληαμτος ειχε 2 εγω το πονταρα στους 16 σε παρανομο μπουκ στους 16 στο 1.5
αρα εχω βαζω 5000 και παιρνω 2500 ευρω κερδος.. δινω σε εσενα 1000 και τι βγαζω 1500 ?![]()
αποκλεισμος σοκ περσονανονγκρατα..κορεσμος;;τελος εποχης;;ή απλα μια κακη παρενθεση;το μελλον θα δειξει!
o μπολντης μετα την μεταθεση μπαλαντεζα-ΠΡΟΚΛΗΣΗ αρχισε και τα κολλητηλικια με τις ελλεεινιδες μπας και γαμησει..
δικαια πεφτει ο πελεκις απο τα μελη του φορουμ και κανει την σφηνα εκπληξη..
κατι σαν την περσινη τσελσυ στο τσ.λ μετα την απολυση βιλας μποας..
καααλα..οκ.. πασοετσι ειναι οι μπουκς μαν....στηνουν αγωνες και ειναι οι μονοι κερδισμενοι εντελει......αμα θες να το παιξεις παρολι με την μεγαλυτερη μαλακισμενη του μπου,την μεγαλυτερη μπαζολα και αλλα στοιχηματα του μπου να αυξησεις το κερδος σου![]()
κλεισε την ψηφοφορια ρεεεεκαααλα..οκ.. πασοβγαλτον αλλα που εισαι.. οταν ειναι να μπει στο σαιτ αυτο στο χρηματιστιριο εγω θα κανω κουμαντο
α και ο ποδολαγνος
![]()