kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν χανεται δευτερος συνεχομενος τιτλος απο το παπι τυπε.και περυσι νομιζω οτι ουτε αυτον εχασε.ειπαμε η παπια ειναι ο φεντερερ η ο σουμαχερ της μαλακιας.
τυπε περσυ το πηρε ο περσονας αλλα ακουστηκε οτι ηταν νοθεια..δεν χανεται δευτερος συνεχομενος τιτλος απο το παπι τυπε.και περυσι νομιζω οτι ουτε αυτον εχασε.ειπαμε η παπια ειναι ο φεντερερ η ο σουμαχερ της μαλακιας.
ας ευχηθουμε να μην υπαρξει δευτερη νοθεια.ο παπιας η μαλλον ο ΠΠ(ο γνωστος μικρομεγαλισμος του να εχει νατυπε περσυ το πηρε ο περσονας αλλα ακουστηκε οτι ηταν νοθεια..
τεσπα.. δεν ξερουμε ακομα.. μετα τους 8 ειναι ζορικο
δεν μας θελουν εμας τους golden boys ...
τυπε περσυ το πηρε ο περσονας αλλα ακουστηκε οτι ηταν νοθεια..
τεσπα.. δεν ξερουμε ακομα.. μετα τους 8 ειναι ζορικο
ρε μην βιαζεστε λεμεΕίχε γίνει πέρυσι ψηφοφορία ρε σεις και δεν το πήρα χαμπάρι;
Νομίζω πως έχει δυο χρόνια να γίνει.
Τέλος πάντων μετά την αποχώρηση του Περσόνα, συμφωνώ κι εγώ πως ο Πάπιας παίζει πλέον χωρίς αντίπαλο!
Σαν να κλέβει εκκλησία ένα πράμα!
ρε μην βιαζεστε λεμε
περσυ ομως ολοι λεγανε ρεαλ ,μπαγερ,μπαρτσελονα για τσαμπιονς λιγκ και το πηρε η τσελσυΕν τάξει τώρα. Σαν να λες κι ο Ολυμπιακός δεν το έχει πάρει το πρωτάθλημα ακόμα.
ναι.. ειχε γινει ... περσονας/πλεζουρας κατι τετοιο..Τελικά στ' αλήθεια, πέρισυ είχε γίνει ψηφοφορία.
Και σε κάθε περίπτωση ο τωρινός κάτοχος του τίτλου ποιος είναι;
Εγώ θυμάμαι τον Πάπια από πρόπερσυ.
θα κανει κοιλια η παπια μετα τους 8 στανταρ
ναι.. ειχε γινει ... περσονας/πλεζουρας κατι τετοιο..
παγιδα τυπε.. οπως χτες και στο σαχταρ-γιουβε..Εγώ πάντως είδα πως οι μπούκις τον παίζουν μεγάλο φαβορί!
1,3/1
ρε κωλόπαιδα... τον παπαζόλη τον ρίξατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
θα παει στον τατσο να πνιξει τον πονο του
ασε ρεΘα σας γαμήσω όλους.
Από τον μπαράζ αγωνα τελευταίος... με βλέπω να παίρνω πρωτιά.
>