LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
"πρασινο" ειδωλο
Έτερον εκατέρωθεν
"πρασινο" ειδωλο
ενφορσερ,αριων,δοριτης,ασπρουλης,sbl,βοθρος,παπαγιωργης,γκαγκανης69,παιχτουρας,μπουμπ
οι ελλεεινιδες γιατι μειναν εξω σταμ;
περα απο εριναλ που αποκλειστηκε στα γηπεδα,βελβυ-μουνιτσα ειχαν τυχη για 16αδα ανετα..
με την ευκαιρια, να σταματησει και η μαλακια οτι ο ποδολαγνος ειναι ο αχαχουχας.
ο ποδολαγνος ξερει απο χρηματιστηριο και φαινεται, ο αχαχουχας αμα του δωσεις 20ευρω για λαχειο ψαχνει μιση ωρα να υπολογισει τα ρεστα.
Asia_fun
νομιζω οτι του ανηκει το βραβειο καλυτερου νεοεμφανιζομενου νικ στο σαιτ τυπεΑπό την κατηγορία rookies
ο τύπος σάρωσε.
Φοβερά ανερχόμενο ταλέντο!
Θυμίζει το 18χρονο Πελέ
στο παγκόσμιο κύπελλο της Σουηδιας το 1958 !!!!!!!!!
Μικρός ΑΛΛΑ ΦΟΒΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ
ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ !!!!
"Ποιος πιστεύετε είναι ο λόγος που ψηφιστήκατε τόσο πολύ;"
Από την άλλη ο ΘΕΣΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗ ΕΛΛΗΝΑ.
Ένας Τιτάνας.
Η αναφορά του Δημητράκη και μόνο
έπρεπε να προκαλεί ποινική δίωξη.
ΣΑΝ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΣΤΟ ΙΡΑΝ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ
Εγώ έριξα στα αουτσάιντερς ματζέστικ και ντανιέλα
- Ο κυριότερος λόγος θα έλεγα πως είναι η ειλικρίνειά μου. Δεν έκρυψα ποτέ πόσο "μαλάκας" είμαι. Όχι με την κυριολεκτική έννοια του όρου, όσο με την μεταφορική.
Είμαι ένα εγωιστικό, φαλλοκρατικό γουρούνι, που το μόνο που τον νοιάζει είναι να βγάζει λεφτά και να πηδάει γκόμενες είτε επί πληρωμή, είτε χωρίς. Δεν έχω κρύψει ποτέ την αγάπη μου για το χρήμα και τις πουτάνες. Και τα βάζω με αυτή τη σειρά κατά προτεραιότητα...
Και κάνω τα πάντα προκειμένου να βγάλω χρήμα. Προχτές διαπραγματευόμουν να πουλήσω την μάνα μου, υπολογίζοντας τι μπορώ να κερδίσω.
Είμαι ο διάολος μεταμορφωμένος σε άνθρωπο. Πατάω επί πτωμάτων, είμαι κοράκι.
Δεν μπορώ να απαριθμήσω πόσα προτερήματα έχω ακόμα. Είμαι ο δικός σας άνθρωπος.... Είμαι ...εσείς !!!
> > > > > > > >
εσυ μπορεις
Μάλιστα. Να σου πω κι εγώ τη γνώμη μου;
εννοείται , παίζω σε καλές θέσεις σε τέτοιες ψηφοφορίες
μπορεις να πας να γαμηθεις.
Ολα ειναι απλα στη ζωη...Οπου υπαρχει θεληση υπαρχει τροποs , αρκει ..........να μην εχει πολλα φωταδύσκολο τάσκ