redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
;)τυπε το βραβειο αλλαξε οταν δεν περασε στο τελικο ο λακης νομιζω
;)τυπε το βραβειο αλλαξε οταν δεν περασε στο τελικο ο λακης νομιζω
τον φαγανε τα κυκλωματα τυπε!!!απιστευτο ο μπολντης καταφερε να κανει την μεγαλυτερη εκπληξη στην ιστορια του σαιτ
τυπε ο πορνοπαπος ειναι σε επαγγελματικο ταξίδιδηλώσεις νικητή και ηττημένου θα έχουμε;
ο λαός περιμένει να μάθει τα μελλοντικά τους σχέδια...
πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση κλπ...
στης 12 εχει ληξει ηδη η ψηφοφορια...
λογω τεχνικου προβληματος η απονομη δεν μπορει να γινει αυτην την στιγμη..
ο βολτης πρεπει να διαλεξει 2 απο 3 δωρα..
το κυπελλο, μια βραδια με τον λιλα,το παρασημο του μιστερ μαλακα για ενα χρονο μεχρι τον επομενο νικητη
δυστηχως δεν ειχα καποιον να με βοηθησει ετσι ωστε να το οργανωσουμε με εικονες κλπ και τα κανα ολα μονος μου.. δεν πειραζει.. του χρονου ακομα καλυτερη...
Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον βολτη.... την ΤΣΕΛΣΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΑΣ
αυτοδυναμια ο μπολντης τυπε......ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ 105 (55.6%)
ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ 84 (44.4%)
τελικο αποτελεσμα
αναπαντεχα μεγαλη διαφορα τυπε :Sαυτοδυναμια ο μπολντης τυπε......
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο !!!!!!!
Δοξα και τιμη στους φιναλιστ !!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΟΙ
Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον αρχιμαλακα του φορουμ (εεεε νικητη ηθελα να πω)
Γεια σου βρε Μπολντη απαιχτε που δεν μασας .....
Η επέμβαση της αστυνομίας στη Βίλα Αμαλία καθόρισε το αποτέλεσμα τύπε. Βρέθηκαν ξαφνικά οι αναρχοάπλυτοι χωρίς δουλειά και έπεσαν με τα μούτρα στο φόρουμ να γλιτώσουν την πάπια από την ξεφτίλα.
στης 12 εχει ληξει ηδη η ψηφοφορια...
λογω τεχνικου προβληματος η απονομη δεν μπορει να γινει αυτην την στιγμη..
ο βολτης πρεπει να διαλεξει 2 απο 3 δωρα..
το κυπελλο, μια βραδια με τον λιλα,το παρασημο του μιστερ μαλακα για ενα χρονο μεχρι τον επομενο νικητη
δυστηχως δεν ειχα καποιον να με βοηθησει ετσι ωστε να το οργανωσουμε με εικονες κλπ και τα κανα ολα μονος μου.. δεν πειραζει.. του χρονου ακομα καλυτερη...
Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον βολτη.... την ΤΣΕΛΣΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΑΣ
ζωή δεν έχεις εσύ ρε μεγάλε:;;;
με τι μαλακίες ασχολείσαι ολόκληρος μαντράχαλος..
αυτά φέρνει η αγαμία...
Θα ήθελα να ευχαριστησω απο τα βάθη της καρδιάς μου ολους εκεινους οι οποιοι πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με την ψήφο τους... δεν ειναι μικρο πράγμα να νικάς μεγαθήρια και ιερά τέρατα του θεσμού οπως ο λάκης33 ο πορνομεταναστης και φυσικα ο φετινος φιναλιστ ο πορνοπαπος ενας απο τους πιο αξιους αντιπαλους η συγκινηση βεβαιως ειναι έκδηλη παλέψαμε αρκετα και προσπαθήσαμε ολοι για το φετινο τουρνουά και τελικά το αποτελεσμα ειναι αυτο που δικαιώνει τις προσπαθειες και την αγωνια μας θα ήθελα να δώσω το μήνυμα σε ολους τους οπαδούς μου οτι θα συνεχισουμε ακάθεκτοι πιστοι σε ολες μας τις δεσμεύσεις και παντοτε κοντα στον καθε οπαδο μας ξεχωριστα . Καθε οπαδος ειναι ξεχωριστος για εμας και καθε αγωνας απο εδω και περα θα ειναι μια μοναδικη προκληση και μια ακομα ευκαιρια για να δειξουμε οτι το σημερινο αποτελεσμα δεν ειναι τυχαιο . Ευχαριστω πολυ ολους σας
p.s Δεν θελω βραδιες με τον ΛΙΛΑ εννοειται !!! Οποτε παιρνω τον τιτλο !
εχω αλλα οταν ΕΧΩ αχρηστο χρονο λεω να μπω εδω μεσα να ασχοληθω με ατομα που δεν αξιζει οταν τους δεις εξω οχι να τους μιληεις.. αλλα να τους κοιταξεις...ζωή δεν έχεις εσύ ρε μεγάλε:;;;
με τι μαλακίες ασχολείσαι ολόκληρος μαντράχαλος..
αυτά φέρνει η αγαμία...
Είσαι άδικος.
Ο Σταμάτης γαμάει και μάλιστα πάρα πολύ.
Απλά γαμάει με τον κώλο .
Και όχι γκόμενες.
Γαμάει Πάκηδες.
Αλλά πολλούς.
Δεν αφήνει Πάκικη ψωλή όρθια.
Όπου δει όρθια πάκικη ψωλή
βάζει πάνω τον κώλο του
και από 23cm την κάνει 3cm.
εχω αλλα οταν ΕΧΩ αχρηστο χρονο λεω να μπω εδω μεσα να ασχοληθω με ατομα που δεν αξιζει οταν τους δεις εξω οχι να τους μιληεις.. αλλα να τους κοιταξεις...