Νέα

Μιστερ Μαλακας Bourdela.com 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 104K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FINAL 2012 - ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ BOURDELA .COM 2012

• ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ

Ψήφοι: 114 54,5%
  • ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ

Ψήφοι: 95 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
δηλώσεις νικητή και ηττημένου θα έχουμε; :think:
ο λαός περιμένει να μάθει τα μελλοντικά τους σχέδια...
πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση κλπ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δηλώσεις νικητή και ηττημένου θα έχουμε; :think:
ο λαός περιμένει να μάθει τα μελλοντικά τους σχέδια...
πώς θα διαχειριστούν την κατάσταση κλπ...
τυπε ο πορνοπαπος ειναι σε επαγγελματικο ταξίδι

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
στης 12 εχει ληξει ηδη η ψηφοφορια...

λογω τεχνικου προβληματος η απονομη δεν μπορει να γινει αυτην την στιγμη..
:zfuck:
ο βολτης πρεπει να διαλεξει 2 απο 3 δωρα.. 

το κυπελλο, μια βραδια με τον λιλα,το παρασημο του μιστερ μαλακα για ενα χρονο μεχρι τον επομενο νικητη  :birdman:

δυστηχως δεν ειχα καποιον να με βοηθησει ετσι ωστε να το οργανωσουμε με εικονες κλπ και τα κανα ολα μονος μου.. δεν πειραζει.. του χρονου ακομα καλυτερη...

Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον βολτη.... την ΤΣΕΛΣΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

το κυπελλο, μια βραδια με τον λιλα,το παρασημο του μιστερ μαλακα για ενα χρονο μεχρι τον επομενο νικητη  :birdman:

δυστηχως δεν ειχα καποιον να με βοηθησει ετσι ωστε να το οργανωσουμε με εικονες κλπ και τα κανα ολα μονος μου.. δεν πειραζει.. του χρονου ακομα καλυτερη...

Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον βολτη.... την ΤΣΕΛΣΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΑΣ  :rockon: :rockon: :rockon:

γτ δεν με πηρες να δουμε μαζι το χομπιτ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Θα ήθελα να ευχαριστησω απο τα βάθη της καρδιάς μου ολους εκεινους οι οποιοι πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με την ψήφο τους... δεν ειναι μικρο πράγμα να νικάς μεγαθήρια και ιερά τέρατα του θεσμού οπως ο λάκης33 ο πορνομεταναστης και φυσικα ο φετινος φιναλιστ ο πορνοπαπος ενας απο τους πιο αξιους αντιπαλους η συγκινηση βεβαιως ειναι έκδηλη παλέψαμε αρκετα και προσπαθήσαμε ολοι για το φετινο τουρνουά και τελικά το αποτελεσμα ειναι αυτο που δικαιώνει τις προσπαθειες και την αγωνια μας θα ήθελα να δώσω το μήνυμα σε ολους τους οπαδούς μου οτι θα συνεχισουμε ακάθεκτοι πιστοι σε ολες μας τις δεσμεύσεις και παντοτε κοντα στον καθε οπαδο μας ξεχωριστα . Καθε οπαδος ειναι ξεχωριστος για εμας και καθε αγωνας απο εδω και περα θα ειναι μια μοναδικη προκληση και μια ακομα ευκαιρια για να δειξουμε οτι το σημερινο αποτελεσμα δεν ειναι τυχαιο . Ευχαριστω πολυ ολους σας

:boobies: :boobies: :boobies:

p.s Δεν θελω βραδιες με τον ΛΙΛΑ εννοειται !!! Οποτε παιρνω τον τιτλο !

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο !!!!!!!

Δοξα και τιμη στους φιναλιστ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΟΙ

Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον αρχιμαλακα του φορουμ (εεεε νικητη ηθελα να πω)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γεια σου βρε Μπολντη απαιχτε που δεν μασας .....  :rockon:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο !!!!!!!

Δοξα και τιμη στους φιναλιστ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΟΙ ΑΞΙΟΙ

Τα θερμα μου συγχαρητηρια στον αρχιμαλακα του φορουμ (εεεε νικητη ηθελα να πω)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γεια σου βρε Μπολντη απαιχτε που δεν μασας .....  :rockon:

Τα συγχαρητήριά μου στον νικητή!

Με πλήρη αυτοδυναμία 55% ειναι ο αδιαφιλονίκητος νικητής...

Άντε και στα δικά μας του χρόνου...  "Εκω ντυσκόλος αντιπάλος στη μαλακία και πρέπει να κερντίσω! Φετος τερματίσαμε όγντοοι. Γκια μπρωτη φορά στην Α ετνική κατηγορία νομίζω πως πήγκαμε πολύ γκαλά." Γιάτσεκ Γκμοχ - ποντολάγκνος...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.463
Πόντοι
566
Η επέμβαση της αστυνομίας στη Βίλα Αμαλία καθόρισε το αποτέλεσμα τύπε. Βρέθηκαν ξαφνικά οι αναρχοάπλυτοι χωρίς δουλειά και έπεσαν με τα μούτρα στο φόρουμ να γλιτώσουν την πάπια από την ξεφτίλα. :2funny:

Το ποιο σημαντικό είναι ότι σταμάτησε αυτές τις μέρες να ποστάρει τυπε. Οταν ποσταρε στα ημιτελικά με τον λακη, μαζευε αβέρτα ψήφους.

Προφανως θα το πρόσεξε, ο πάπιος είναι πονηρός, ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ και εχασε την πρωτιά.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

ζωή δεν έχεις εσύ ρε μεγάλε:;;;

με τι μαλακίες ασχολείσαι ολόκληρος μαντράχαλος..

αυτά φέρνει η αγαμία...

Επισκέπτης

αυτά φέρνει η αγαμία...

Είσαι άδικος.
Ο Σταμάτης γαμάει και μάλιστα πάρα πολύ.
Απλά γαμάει με τον κώλο .

Και όχι γκόμενες.

Γαμάει Πάκηδες.

Αλλά πολλούς.

Δεν αφήνει Πάκικη ψωλή όρθια.
Όπου δει όρθια πάκικη ψωλή
βάζει πάνω τον κώλο του
και από 23cm την κάνει 3cm.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Θα ήθελα να ευχαριστησω απο τα βάθη της καρδιάς μου ολους εκεινους οι οποιοι πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με την ψήφο τους... δεν ειναι μικρο πράγμα να νικάς μεγαθήρια και ιερά τέρατα του θεσμού οπως ο λάκης33 ο πορνομεταναστης και φυσικα ο φετινος φιναλιστ ο πορνοπαπος ενας απο τους πιο αξιους αντιπαλους η συγκινηση βεβαιως ειναι έκδηλη παλέψαμε αρκετα και προσπαθήσαμε ολοι για το φετινο τουρνουά και τελικά το αποτελεσμα ειναι αυτο που δικαιώνει τις προσπαθειες και την αγωνια μας θα ήθελα να δώσω το μήνυμα σε ολους τους οπαδούς μου οτι θα συνεχισουμε ακάθεκτοι πιστοι σε ολες μας τις δεσμεύσεις και παντοτε κοντα στον καθε οπαδο μας ξεχωριστα . Καθε οπαδος ειναι ξεχωριστος για εμας και καθε αγωνας απο εδω και περα θα ειναι μια μοναδικη προκληση και μια ακομα ευκαιρια για να δειξουμε οτι το σημερινο αποτελεσμα δεν ειναι τυχαιο . Ευχαριστω πολυ ολους σας

:boobies: :boobies: :boobies:

p.s Δεν θελω βραδιες με τον ΛΙΛΑ εννοειται !!! Οποτε παιρνω τον τιτλο !

Συγχαρητηρια και απο μενα, δεν ειναι λιγο πραμα να βγαινεις πρωτος μεσα απο 126.900 μελη  :rockon:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.489
Πόντοι
5.595
Μπραβο μπολντη... Παντα τετοια κ παντα αξιος... :2funny:
Το παρακατω βιντεακι...δικο σου..??? Εσυ εισαι? :grin:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

αυτά φέρνει η αγαμία...
εχω αλλα οταν ΕΧΩ αχρηστο χρονο λεω να μπω εδω μεσα να ασχοληθω με ατομα που δεν αξιζει οταν τους δεις εξω οχι να τους μιληεις.. αλλα να τους κοιταξεις...

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Είσαι άδικος.
Ο Σταμάτης γαμάει και μάλιστα πάρα πολύ.
Απλά γαμάει με τον κώλο .

Και όχι γκόμενες.

Γαμάει Πάκηδες.

Αλλά πολλούς.

Δεν αφήνει Πάκικη ψωλή όρθια.
Όπου δει όρθια πάκικη ψωλή
βάζει πάνω τον κώλο του
και από 23cm την κάνει 3cm.

παλι ξεφυγες απο τον νταβα σου μωρη ξεφτυλισμενη, συφηλιαρα,βρωμοπουστα, τραβελοπουστα, σιχαμενη, χιλοχυμενη αδερφη του ελεους,καρκινιαρα, που οταν τρως μωρη ξεφτυλισμενη το aids των πακηδων ξεχυλζει απο το στομα σου και το φαγητο που τρως αλλαζει χρωμα απο της αρωστιες που κουβαλας απο την ζιμπαμπουε.. τολμας και μιλας ρε ΣΙΧΑΜΑ? Ρε τελειωμενο υποκειμενο

εσυ εισαι ενας που οταν σε δει καποιος με το αμαξι και του λες να σταματησει θα γουσταρει καποιος να σε παταει με το αμαξι αλυπητα..

Πουσταρα.. τελειωμενη συφηλιαρα..

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εχω αλλα οταν ΕΧΩ αχρηστο χρονο λεω να μπω εδω μεσα να ασχοληθω με ατομα που δεν αξιζει οταν τους δεις εξω οχι να τους μιληεις.. αλλα να τους κοιταξεις...

κ εγω δεν μιλαω σε κανεναν εξω

ειμαι τρελη σνομπαρια

μουνοπανο στο φουλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom