Επισκέπτης
Ποιος μαλακας σε ξυπνησε? φερτον επιτοπου να του δωσουμε τιτλο
Σταματάκη , έσυ μπρατσαράς είσαι κι εσύ,
σαν το παλικάρι της φωτό ;;;;;;;;;
Ποιος μαλακας σε ξυπνησε? φερτον επιτοπου να του δωσουμε τιτλο
τι να κανω ρε βαρουλη, οταν στο μυαλο μου περναει η ιδεα οτι ΕΣΥ ΠΗΔΗΞΕΣ την συγκεκριμενη πριν απο εμενα μου ερχεται να κοψω το πουλι μουτο κακο ειναι οτι και οργανικα στο σεξ εισαι σαν 80αρης με 90 πιεση
καπως ετσι γιατι?Σταματάκη , έσυ μπρατσαράς είσαι κι εσύ,
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=119018]http://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=119018[/url]ρεεεε παιδια ο πιστολερος που στο μπεοντα ειναι?
και εσυ τα ιδια θα κανεις μωρη μουργα μολις βρεις καμια γκομενα.Ετσι κανετε ολοι.κραζετε που δεν σας καθονται αλλα αν καμια στραβη σας κατσει μετα ξεχνατε τα παντα και πεφτετε με τα μουτρα.το μουνι σερνει καραβι δεν εχουμε πει? Ενα γει ανα μπει εδω μεσα δεν γινεται?
το μουνι σερνει καραβι δεν εχουμε πει? Ενα γει ανα μπει εδω μεσα δεν γινεται?
μου ερχεται να κοψω το πουλι μου
μονο μη το δωσεις στα σκυλιατι να κανω ρε βαρουλη, οταν στο μυαλο μου περναει η ιδεα οτι ΕΣΥ ΠΗΔΗΞΕΣ την συγκεκριμενη πριν απο εμενα μου ερχεται να κοψω το πουλι μου
αν προκειτε για σουζαννα ευχαριστως ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑκαι εσυ τα ιδια θα κανεις μωρη μουργα μολις βρεις καμια γκομενα.Ετσι κανετε ολοι.κραζετε που δεν σας καθονται αλλα αν καμια στραβη σας κατσει μετα ξεχνατε τα παντα και πεφτετε με τα μουτρα.
και εσυ τα ιδια θα κανεις μωρη μουργα μολις βρεις καμια γκομενα.Ετσι κανετε ολοι.κραζετε που δεν σας καθονται αλλα αν καμια στραβη σας κατσει μετα ξεχνατε τα παντα και πεφτετε με τα μουτρα.
Σταματάκη , έσυ μπρατσαράς είσαι κι εσύ,
καπως ετσι γιατι?
ρε συ λακη μηπως μπορεις να ξαναβαλεις την φωτο σου με την βερμουδα που ειχες περασμενο το οπλο γιατι ο λοπεζ δεν πιστευε οτι ειχες ποσταρει τετοια φωτο :SΘα πάει και Καζαμπλάνκα η Σταματία.
Δεν θα μείνει πουτσοτράβελο για πολύ.
Θα γίνει χειρουργημένο τραβέλι χωρίς προσόντα.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗ
ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΟΝΕΙΡΩΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΙΚ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ.
Θα σε σκέφτεται με λαγνεία.
Αυτό δεν το είδατε !!!!!
ΠΕΘΑΙΝΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα πάει και Καζαμπλάνκα η Σταματία.
Δεν θα μείνει πουτσοτράβελο για πολύ.
Θα γίνει χειρουργημένο τραβέλι χωρίς προσόντα.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗ
ΘΑ ΕΙΣΑΙ Η ΟΝΕΙΡΩΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΙΚ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ.
Θα σε σκέφτεται με λαγνεία.
ποια σουζαννα ρε μαλακα κανα τραβελι ονειρευεσαι παλι :Sαν προκειτε για σουζαννα ευχαριστως ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
μια πρωην απο το λυκειο που δεν καταφερα ΠΟΤΕ να την γαμησωποια σουζαννα ρε μαλακα κανα τραβελι ονειρευεσαι παλι :S
μια πρωην απο το λυκειο που δεν καταφερα ΠΟΤΕ να την γαμησω
ναιΆσε αυτές που δεν γάμησες.
ΥΠΗΡΞΕ 1 ΕΣΤΩ ΠΟΥ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΣ ;;;;;;;;
Γκόμενα, εννοώ χωρίς πούτσα.
τυπε λακη,παρε μια αποκλειστικη φωτο του σταματηΦυσικά.
Αφού δεν τις πλησιάζεις κοντύτερα του 1,5km ...
Αγνούν την ύπαρξή σου βασικά !!!!!!
Τιτάνα Μπόλντη !!!!!!!!!!!!
νταξ καλη ειναι αλλα δε παιρνει καλες πιπεςμια πρωην απο το λυκειο που δεν καταφερα ΠΟΤΕ να την γαμησω