Νέα

Μιστερ Μαλακας Bourdela.com 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FINAL 2012 - ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ BOURDELA .COM 2012

• ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ

Ψήφοι: 114 54,5%
  • ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ

Ψήφοι: 95 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
στον λακη δε σηκωσε κανεις το γαντι ακομα. σηκωσε το εσυ να δουμε.
Ουτε και σενα εχει σηκωσει κανεις τοσα χρονια το γαντι!...Και επειδη δεν εχω την τιμη να σε γνωριζω προσωπικα, μου κανει με την καλη εννοια..... εντυπωση αυτο! :smitten: :smitten: :smitten:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ουτε και σενα εχει σηκωσει κανεις τοσα χρονια το γαντι!...Και επειδη δεν εχω την τιμη να σε γνωριζω προσωπικα, μου κανει με την καλη εννοια..... εντυπωση αυτο! :smitten: :smitten: :smitten:

Ο Λοπεζ νομιζει οτι αμα πεις στον Λακη ταδε ωρα στην Πλατεια Αμερικης ο λακης οτι θα παει!!!!

χαχαχαχχαχα

καλα ναι  :grin:

ο λακης ειναι θρασυδειλος. Ουτε μυρμυγκι δεν θα πειραζε... και ξερω τωρα πως θα αρχισει τα σεντονια σε στυλ εισαγωγες με οπλα και πουκαμισα και μετα "αγορινα ψηνεσαι να το δοκιμασουμε απο κοντα αυτο???"  :2funny:

ελεος με τον καθε τρελο εδω μεσα !

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δεν εχω πεταξει για να σηκωσει κανεις το γαντι ρε τυπε τα φοβαμαι εγω αυτα.
νταξει μια μοναδικη εξαιρεση εκανα πριν λιγο καιρο που με τσαντισε με ενα σοβαρο θεμα ο λακης και ηθελα να τον κανω τσουβαλι αλλα γενικως δεν θυμωνω ευκολα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο Λοπεζ νομιζει οτι αμα πεις στον Λακη ταδε ωρα στην Πλατεια Αμερικης ο λακης οτι θα παει!!!!

χαχαχαχχαχα

καλα ναι  :grin:

ο λακης ειναι θρασυδειλος. Ουτε μυρμυγκι δεν θα πειραζε... και ξερω τωρα πως θα αρχισει τα σεντονια σε στυλ εισαγωγες με οπλα και πουκαμισα και μετα "αγορινα ψηνεσαι να το δοκιμασουμε απο κοντα αυτο???"  :2funny:

ελεος με τον καθε τρελο εδω μεσα !
Ο Εκτορας σε εκτιμα και σου τα γραφει αυτα...εσυ λογω του νεαρου της ηλικιας σου, αλλα καταλαβαινεις....απλα παιζει, το εχουν ξαναγραψει εδω μεσα ...οτι ο λακης ειναι κλωνος καποιου απο την διοικηση του μπου!!!!....Και εσυ κοιμασαι τον υπνο του δικαιου! :)...Οπως και ο Σταματης παιζει να ειναι κλωνος....καποιου αλλου!!!....Καλησπερα Σταματη! :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δεν εχω πεταξει για να σηκωσει κανεις το γαντι ρε τυπε τα φοβαμαι εγω αυτα.
νταξει μια μοναδικη εξαιρεση εκανα πριν λιγο καιρο που με τσαντισε με ενα σοβαρο θεμα ο λακης και ηθελα να τον κανω τσουβαλι αλλα γενικως δεν θυμωνω ευκολα
Οποιος ενοχλησει εσενα να μου το πεις σε μηνυμα να τον τσουβαλιασω εγω! :smitten: :smitten: :smitten:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε τυπε τι καρδουλες ειναι αυτες ξαφνικα βραδιατικο με ολους???

εισαι οντως ο παικτουρας ή χακαρισε κανεις και τον δικο σου λογαριασμο?

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ο Εκτορας σε εκτιμα και σου τα γραφει αυτα...εσυ λογω του νεαρου της ηλικιας σου, αλλα καταλαβαινεις....απλα παιζει, το εχουν ξαναγραψει εδω μεσα ...οτι ο λακης ειναι κλωνος καποιου απο την διοικηση του μπου!!!!....Και εσυ κοιμασαι τον υπνο του δικαιου! :)...Οπως και ο Σταματης παιζει να ειναι κλωνος....καποιου αλλου!!!....Καλησπερα Σταματη! :)
αδερφη με εχουν πει εδω μεσα, κοτα ,χοντρο, κλπ..

πρωτη φορα ομως μου λεει καποιος οτι ειμαι κλωνος καποιο αλλου  :2funny:

θενξ παντως το εκτιμω  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Φιλε δεν μπορω να ξερω ποιος βρισκεται πισω απο τα ψευδωνυμα συγγνωμη.

Οπως και κανεις μας δεν μπορει να το ξερει αυτο εκτος και αν έχει αλλες ικανοτητες...

αυτο δεν με κανει κοιμισμενο... μεταξυ μας στα αρχιδια μου κιολας με το συμπαθειο
τι ειναι ο καθενας  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλε δεν μπορω να ξερω ποιος βρισκεται πισω απο τα ψευδωνυμα συγγνωμη.

Οπως και κανεις μας δεν μπορει να το ξερει αυτο εκτος και αν έχει αλλες ικανοτητες...

αυτο δεν με κανει κοιμισμενο... μεταξυ μας στα αρχιδια μου κιολας με το συμπαθειο
τι ειναι ο καθενας  :grin:

α ετσι ξηγιεσαι ε?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
 Εσυ εισαι ο ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ που μου λεγανε για κλώνο σου;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Χρόνια πολλά μπαμπά!...   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γεια σου τεκνον μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γρηγορα στο κρεββατι σου μην το πω στην μαμα παλιοπαιδο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υγ. να ελεγαν μονο εσενα κλωνο μου ......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι