apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ελβετια τυπεΚατι μου λεει πως ο απολυτος θα κρατησει ουδετερη στάση ή θα σε κράξει λάκη
ελβετια τυπεΚατι μου λεει πως ο απολυτος θα κρατησει ουδετερη στάση ή θα σε κράξει λάκη
τυπε, μεγαλη απατη ο κοτοσταμουλης.... :-τυπε βγαλτα ολα στην φορα
τα μελη του σαιτ πρεπει να μαθουν
αφου βλεπεις οτι δεν σου απανταω μωρη λιντασα γιατι συνεχιζεις?τυπε, μεγαλη απατη ο κοτοσταμουλης.... :-
Κατι μου λεει πως ο απολυτος θα κρατησει ουδετερη στάση ή θα σε κράξει λάκη
τυπε βγαλτα ολα στην φορα
τα μελη του σαιτ πρεπει να μαθουν
τυπε με την ελληνικη δικαιοσυνη θα βγει η αποφαση οταν θα γινεται η ψηφοφορια για το 2013ο φακελος θα δοθει στη δικαιοσυνη πρωτα τυπε.
τυπε με την ελληνικη δικαιοσυνη θα βγει η αποφαση οταν θα γινεται η ψηφοφορια για το 2013
τοτε τυπε θα εχω βγαλει τα λεφτα στα νησια καυμαν και δεν θα μπορουν να υποβληθουν κυρωσεις...τυπε με την ελληνικη δικαιοσυνη θα βγει η αποφαση οταν θα γινεται η ψηφοφορια για το 2013
Με δεδομένο ότι οι κυνηγοί μετά από κάθε χρήση
ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΝΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ;
καλα ξηγιεσαι δικε μουτοτε τυπε θα εχω βγαλει τα λεφτα στα νησια καυμαν και δεν θα μπορουν να υποβληθουν κυρωσεις...
γιατι ρε τυπε τι τελικο θα θελες? με ποια μελη?Καλα πολυ μαλακια τελικος. Το χα αφησει το thread καμια βδομαδα.
Ειχα ολη την καλη διαθεση να ψηφισω στον τελικο αλλα το ζευγαρι ειναι μαπα.
Εκει που περιμενεις ρεαλ-μπαρτσα, παιζουν λιον-ρομα. Ξενεραααααααααααααααααααααααα.
Ψηφιζω ακυρο/λευκο.
και οσοι πανε σκοπευτηριο λακη. μη κοιτας που εσυ καρφωθηκες οτι δεν εχεις οπλο λεγοντας οτι καθαριζεις μονο οταν σου βραχει
τοτε τυπε θα εχω βγαλει τα λεφτα στα νησια καυμαν και δεν θα μπορουν να υποβληθουν κυρωσεις...
γιατι ρε τυπε τι τελικο θα θελες? με ποια μελη?
ποιος σου μιλησε μωρη νταιζη?αφου βλεπεις οτι δεν σου απανταω μωρη λιντασα γιατι συνεχιζεις?
σε ξεφτυλισε πριν ο πιεξ ;)
Οπότε Λόπεζ ;;;;;;;
Σιγουρα οχι με αυτους τους δυο παντως. Νομιζω οτι αλλοι φετος εχουν σπασει καθε ρεκορ μαλακιας. Ειδικα ο βολτεμορτ αδυνατω να καταλαβω πως εφτασε εστω και στα προημιτελικα ποσο μαλλον τελικο.
Αλλα νταξει αυτη ειναι απλα η αποψη μου και ως γνωστον οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες. Ολοι εχουμε απο μια
Θα παρακολουθησω απλα σαν φιλαθλος. Ειθε ο καλυτερος να νικησει
οποτε δε ξερεις απο αυτα. και δε δανειζω οπλα να μαθεις.