Επισκέπτης
Καλα αυτο το "Σπιτη με μεγαλο ενδιαφερον" βγαζει ματι
φενεται ομως οτι οι φασιστες του σαιτ και οι κλωνοι τους υπερεχουν αυτων των αριστερων και του παπια... ο οποιος για μενα ειναι μια χαρα παιδι...
φενεται ομως οτι οι φασιστες του σαιτ και οι κλωνοι τους υπερεχουν αυτων των αριστερων και του παπια... ο οποιος για μενα ειναι μια χαρα παιδι...
Το να υποτηριζει καποιος εδω μεσα τον λακη33, πραγματικα πρεπει να παει να το κοιταξει στην ψυχιατρικη κλινκη και στα επειγωντα..
όχι, για αυτό βαζω στη θέση τους τα πράγματα .
δίδυμοι ... ξενέρωτο κρεβατι :-
ξεροχύνω!!!!εχει μηνει μονο μια ωρα ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ
αλλα δηλωσεις απο βολτ και παπια δεν εχω δει ακομα
χωνευουν την γαλοπουλα μαν.....απο αυριο οι δηλωσεις....εχει μηνει μονο μια ωρα ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ
αλλα δηλωσεις απο βολτ και παπια δεν εχω δει ακομα
οφειλουμε ομως ενα μεγαλο μπραβο στον παπια που φτανει για 3η σερι χρονια τελικοξεροχύνω!!!!
σουπα ο τελικοςοφειλουμε ομως ενα μεγαλο μπραβο στον παπια που φτανει για 3η σερι χρονια τελικο
δεν νομίζω να προσπάθησε και πολύ...οφειλουμε ομως ενα μεγαλο μπραβο στον παπια που φτανει για 3η σερι χρονια τελικο
καταλαβαινω μαν , αυτος ο τελικος ειναι 50-60 της εκατο με την ενοια ΤΕΛΙΚΟΣσουπα ο τελικος
εχει δυνατο κοουτς μαν;τι παιζει λες;ποιος ειναι ο μουρινιο που κρυφα τον προπονει;οφειλουμε ομως ενα μεγαλο μπραβο στον παπια που φτανει για 3η σερι χρονια τελικο
τυπε τον τιτλο θα τον παρει ο παπιας..τοσες μερες δεν μιλαει γιατι οσο μιλαει αυξάνονται οι ψήφοιΣε λιγο θα βγεί ο μπολτεμορτ να δωσει δηλωση παιδια... ολα ετοιμα?
ο συνεργατης του ειμαι