stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αμα βρεις φθηνο ενοικιοθα ερθεις μαζι μου στην αγγλια?θα γραφτουμε κ στο φερμ της μιλγουολ
αμα βρεις φθηνο ενοικιοθα ερθεις μαζι μου στην αγγλια?θα γραφτουμε κ στο φερμ της μιλγουολ
ο παπιας θα το παρει χαλαρα τυπε οσο γραφει στο σαιτ
ψωνιο?Και μια εγωκεντρικη ψηφοφορια πριν τον τελικο.. μου αξιζει μια![]()
εισαι φιρμα τυπεΚαι μια εγωκεντρικη ψηφοφορια πριν τον τελικο.. μου αξιζει μια![]()
χαχαχαχα
τζι ελ
ο τελικος ποτε ειναι?
ο γλ σε ξεφτυλησε πριν ;)κοτοσταμουλη του χρονου δεν θα υπαρχεις για να μπεις στην ψηφοφοριαθα σε εχουμε λιωσει στο ξυλο και θα σε εχουμε κανει τσικεν ναγγετς οι νωντοτυποι
![]()
σταμουλοκοτουλη,φιλα μας τις νωντοαρχιδαρες μαςδεν σε αφορα... και που σου απανταει η υψηστη προσωπικοτητα μου χαρη σου κανω
καλως τον επιτιμο μαλακα.......κοτοσταμουλη του χρονου δεν θα υπαρχεις για να μπεις στην ψηφοφοριαθα σε εχουμε λιωσει στο ξυλο και θα σε εχουμε κανει τσικεν ναγγετς οι νωντοτυποι
![]()
αυτα που κανεις εσυ λες οτι τα κανουν οι αλλοι,εμεις γελαμε μαζι σου τυπε μου και δεν πληρώνουμε κ εισιτηριο!!!φασιστοπουστράκια, εγώ θα σας ξεφτιλίζω παντού κι εσείς θα κάνετε κλώνους να με ψηφίζετε...
εσύ χαζούτσικε βιντεάκια έμαθες σε ποιον ανήκει το αγαπημένο σου σύνθημα
"θα ξανάρθουμε κι η γη θα τρέμει"?
ή κόπηκες πάλι στις εξετάσεις της αγέλης?
χαιρετω το πουτανακι του σαϊτ, το μονο μελος που ειναι τοσο τιποτενιο που του εχουν αναθεσει να μαζευει τα φλοκια απο τα τσοντοθρεντ.... θα επρεπε να ειχες ηδη αυτοκτονησει μαν....σε λυπαμαι..... :-καλως τον επιτιμο μαλακα.......![]()
![]()
![]()
ο μεμας τυπε ειναι φυγομαλακαςκαλως τον επιτιμο μαλακα.......![]()
![]()
![]()
σαμουλοκοτουλη που ναξερε ο λακης οτι σε εχει στραπονιασει 100 φορες το αριστουργημα ε?ο μεμας τυπε ειναι φυγομαλακας![]()
οπως λεμε φοροφυγας , και φοροφυγαδες που δεν πληρωνουν φορους
ο μεμας κρυβει την μαλακια του δεν την δηλωνει![]()
ειπε ο μεμος κοιτωντας τον καθρεφτη του το πρωιχαιρετω το πουτανακι του σαϊτ, το μονο μελος που ειναι τοσο τιποτενιο που του εχουν αναθεσει να μαζευει τα φλοκια του νωντα.... θα επρεπε να ειχες ηδη αυτοκτονησει μαν....σε λυπαμαι..... :-
εισαι τρε μπαναλ..... :S αλλα που να βρεις εσυ τη φαντασια, ολη μερα κατσικια αρμεγεις....ειπε ο μεμος κοιτωντας τον καθρεφτη του το πρωι![]()
απο το να αρμεγω πακιστανικες πουτσες καλυτερα ειναι ρε μαν......εισαι τρε μπαναλ..... :S αλλα που να βρεις εσυ τη φαντασια, ολη μερα κατσικια αρμεγεις....![]()
την αποψη και την γνωμη του λακη την εχω χεσμενη τοσο πολυ, που μου ερχεται να βαλω τα κλαματα απο συγκινηση οταν αυτος ενδιαφερεται για τον κωλο μουσαμουλοκοτουλη που ναξερε ο λακης οτι σε εχει στραπονιασει 100 φορες το αριστουργημα ε?δε θα σε αφηνε σε χλωρο κλαρι
αλλα επειδη ειμαι ενταξει δεν το λεω
![]()