Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Μποχα βρωμα αριστεριλα απλυσια
Σαν τον κώλο σου ένα πράγμα...
Εσύ ρε μπραδερινι έχεις και γνωστούς ψηφοφόρους ώστε να ξέρεις σε ποιους θα βγάλεις την υποχρέωση. Εγω τι να πω; Όλοι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων είναι.Τίποτα κρυφό, μόνο οι κρυφοί ψηφοφόροι.
Εσύ ρε μπραδερινι έχεις και γνωστούς ψηφοφόρους ώστε να ξέρεις σε ποιους θα βγάλεις την υποχρέωση. Εγω τι να πω; Όλοι άγνωστοι μεταξύ αγνώστων είναι.Τίποτα κρυφό, μόνο οι κρυφοί ψηφοφόροι.
Αυτό γάμησε! Ήτανε καλύτερο και από ανέκδοτο με τον Τοτό!παιδια μην διαμαρτυρεστε ολα ειναι στην ετελεια
Τρομπαδουρε ο Αλγερινος ρωταει και ανησυχει...
Ο κλώνος μου και Φίλος μου πορνόμεταναστης και εγώ λείπουμε από τη λίστα, βάλτε μας μέσα, έχουμε κράξει πολλά ναυάγια από το θρεντ του Κιέβου και της Ρωσίας,α και του εξωτερικού,θα πάρουμε πολλές ψήφους, ζητώ το ανατολικό μπλοκ, έξω οι φουκαραδες και τα ναυάγια από αυτά τα ιερά θρεντ
ΠουΣτράτο sorry,αύριο θα τρώω στου Μποντρίνι
κατακτημένε Ιωσήφ με τους 15 κλώνους κάνε μια χάρη στον μονσελα να βγάλει κάνα φράγκο και αυτος τόσα χρόνια άστεγος με 200-300 ευρώ σε καθαρίζει σε 1 λεπτ0 αν δεν έχεις σου κάνουμε έναν έρανοΟ κλώνος μου και Φίλος μου πορνόμεταναστης και εγώ λείπουμε από τη λίστα, βάλτε μας μέσα, έχουμε κράξει πολλά ναυάγια από το θρεντ του Κιέβου και της Ρωσίας,α και του εξωτερικού,θα πάρουμε πολλές ψήφους, ζητώ το ανατολικό μπλοκ, έξω οι φουκαραδες και τα ναυάγια από αυτά τα ιερά θρεντ
Θα σε βάλουν...για την πούστρα της χρονιάς!