barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.161
- Πόντοι
- 5.506
τυπε ετσι οπως παει το σαη,ψηφιζεις τωρα και βγαινει αποτελεσμα τελη ιουλιου
Ποιον ιούλιο;;
Τον Ιούλιο του 2017.
τυπε ετσι οπως παει το σαη,ψηφιζεις τωρα και βγαινει αποτελεσμα τελη ιουλιου
Ποιον ιούλιο;;
Θα χουμε καλο καιρο τοτε τουλαχιστον?τυπε ετσι οπως παει το σαη,ψηφιζεις τωρα και βγαινει αποτελεσμα τελη ιουλιου
ψηφιστε ελευθερα και δημοκρατικα μαγκες
Ναι αλλα θα πινουμε φραπε ή φρεντο εσπρεο ή θα μαστε με τζακι αναμενο και θα χουμε το τσαι διπλα βλεπωντας το χιονι να πεφτειΘα χουμε καλο καιρο τοτε τουλαχιστον?τυπε ετσι οπως παει το σαη,ψηφιζεις τωρα και βγαινει αποτελεσμα τελη ιουλιου
Αφού στο σπίτι θα είμαστε, νο πρόμπλεμ...
Ναι αλλα θα πινουμε φραπε ή φρεντο εσπρεο ή θα μαστε με τζακι αναμενο και θα χουμε το τσαι διπλα βλεπωντας το χιονι να πεφτει στην 65αρα οθόνη...Θα χουμε καλο καιρο τοτε τουλαχιστον?τυπε ετσι οπως παει το σαη,ψηφιζεις τωρα και βγαινει αποτελεσμα τελη ιουλιου
Να διατηρησουμε ενα επιπεδο τουλαχιστον,εχουμε και καλεσμενους στο σαη,ντροπηψηφιστε ελευθερα και δημοκρατικα μαγκες
Που πήγαν οι ψηφοφόροι μου ρε αρχίδι;
Συμφωνα με την ωρα στο μπου και με το γουρι του τζοκερ-μετεωρολογου ειναι πιθανον να συμβειΝαι αλλα θα πινουμε φραπε ή φρεντο εσπρεο ή θα μαστε με τζακι αναμενο και θα χουμε το τσαι διπλα βλεπωντας το χιονι να πεφτει στην 65αρα οθόνη...Θα χουμε καλο καιρο τοτε τουλαχιστον?τυπε ετσι οπως παει το σαη,ψηφιζεις τωρα και βγαινει αποτελεσμα τελη ιουλιου
Το έφτιαξα λίγο...
Να διατηρησουμε ενα επιπεδο τουλαχιστον,εχουμε και καλεσμενους στο σαη,ντροπηψηφιστε ελευθερα και δημοκρατικα μαγκες
Αυτο ειναι πολυτεχνειο ή πανεπεστημιο?Ευγενικα ρωταωΝα διατηρησουμε ενα επιπεδο τουλαχιστον,εχουμε και καλεσμενους στο σαη,ντροπηψηφιστε ελευθερα και δημοκρατικα μαγκες
Όλοι απόφοιτοι από το Αρσάκειο εδώ...
Αυτο ειναι πολυτεχνειο ή πανεπεστημιο?Ευγενικα ρωταωΝα διατηρησουμε ενα επιπεδο τουλαχιστον,εχουμε και καλεσμενους στο σαη,ντροπηψηφιστε ελευθερα και δημοκρατικα μαγκες
Όλοι απόφοιτοι από το Αρσάκειο εδώ...
για το street fighter τι αποψη εχετε ??
για το street fighter τι αποψη εχετε ??
Τι είναι αυτό;;
Tο παιχνιδι η την ταινια?για το street fighter τι αποψη εχετε ??