Νέα

Miss Stripper 2008 -2009

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pouranger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γιάννα πολύ όμορφη και ποιοτική ,ωραίος ο Puranger έχει γούστο.
Ο Βόθρος πρέπει να στάματησει να γράφει,γιατί δε ξέρει από στριπ,πρώτα πρέπει να μάθει και μετα να μίλαει.Παιδιά μαθετέ του τιπότα.
δε ξερο γιαφτο θελο να μαθο,πιοσ θα γινι δακαλοσ μου?
Όλοι έχουνε δικαίωμα λόγου. Μα πάνω απ' όλα είμαστε μια παρέα
κιριε βιτσι εχι δικιο ο κιριοσ μονοκολοΜια πρεπι προτα να μαθο αλα παρασερνομε ,θελο και γο να μιλισο με πιανι λογοδιαρια

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μιλα βοθρε

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Και δυο κόρες μάλιστα....... εσυ είσαι τίγκα στις γυναίκες........
Η πρόταση από εμένα έγινε πάντως. Next is yours

στην επόμενη προγραματισμένη έξοδο να είσαι σίγουρος ότι θα σε ενημερώσω ... αλλα δε νομίζω να είναι σύντομα ...

δε θυμάσαι τι ώρα έφυγα από την υπόγα στο Κορυδαλλό λόγω υποχρεώσεων ? είμαι ζορισμένος αυτό το καιρό ...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
στην επόμενη προγραματισμένη έξοδο να είσαι σίγουρος ότι θα σε ενημερώσω ... αλλα δε νομίζω να είναι σύντομα ...

δε θυμάσαι τι ώρα έφυγα από την υπόγα στο Κορυδαλλό λόγω υποχρεώσεων ? είμαι ζορισμένος αυτό το καιρό ...
κοτο εφαγεσ ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ανεξαρτήτως εάν θεωρώ τους χρήστες που διαρκώς χρησιμοποιούν ένα μαλακισμένο τρόπο χιούμορ, ή έναν κουραστικό τρόπο γραφής πανέξυπνους και ευφυίες, έχω καταλήξει ότι η συνεχής χρήση του ίδιου μοτίβου εκτός του ότι γίνεται ανιαρή και βλακώδης, αποδεικνύει και την παντελή έλλειψη δημιουργικότητας, αλλά και ρουτινιάσματος των συγκεκριμένων μελών.

Το ότι είσαι ο Αινστάιν ή ο Χώκινγκ, δεν πάει να πει ότι ταυτοχρόνως δεν μπορείς να ξενερώσεις μέχρι αυτοκτονίας μια γκόμενα με την παντελή έλειψη ποικιλότροπης προσέγγισής της.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
pouranger

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γιάννα πολύ όμορφη και ποιοτική ,ωραίος ο Puranger έχει γούστο.

Ε  όχι ακριβώς . Αλλά  είναι δυνατό κομμάτι

κοτο δεν τρώω σε καμία μορφή !!!

το απεχθάνομαι !!!

έχω να φάω από το '89 και δεν πρόκειται

Α  ρε  Αντρέα ! Επί των ημερών σου ακόμη  και ο Μπόργκης  έτρωγε  κοτό !

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
κοτο δεν τρώω σε καμία μορφή !!!

το απεχθάνομαι !!!

έχω να φάω από το '89 και δεν πρόκειται
μπράβο φίλε σώστος,και ο Βοθρουλάκος να σταματήσει να τρώει κοτο γιατί εχει παραχαζέψει.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ανεξαρτήτως εάν θεωρώ τους χρήστες που διαρκώς χρησιμοποιούν ένα μαλακισμένο τρόπο χιούμορ, ή έναν κουραστικό τρόπο γραφής πανέξυπνους και ευφυίες, έχω καταλήξει ότι η συνεχής χρήση του ίδιου μοτίβου εκτός του ότι γίνεται ανιαρή και βλακώδης, αποδεικνύει και την παντελή έλλειψη δημιουργικότητας, αλλά και ρουτινιάσματος των συγκεκριμένων μελών.

Το ότι είσαι ο Αινστάιν ή ο Χώκινγκ, δεν πάει να πει ότι ταυτοχρόνως δεν μπορείς να ξενερώσεις μέχρι αυτοκτονίας μια γκόμενα με την παντελή έλειψη ποικιλότροπης προσέγγισής της.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ονειρο μου να δω το βοθρο λογιο... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
αντε , πανω που το χα καψει...:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom