Κανονίζετε παρτούζα χωρίς την οικοδέσποινα, ρε μαλάκες?
ρε μαγκες ειστε σιγουροι ? η μαριαννα μενει μονη της και διαθετει το χωρο για κολπα?? σαν να μην τα λετε καλα !!
ρε μηπως παμε και πεσουμε πανω σε τπτ συγγενεις και γινει το σωσε ?
Κανονίζετε παρτούζα χωρίς την οικοδέσποινα, ρε μαλάκες?
το πολυ πολυ να γαμησεις την γιαγια τηςρε μαγκες ειστε σιγουροι ? η μαριαννα μενει μονη της και διαθετει το χωρο για κολπα?? σαν να μην τα λετε καλα !!
το πολυ πολυ να γαμησεις την γιαγια της
ρε μαγκες ειστε σιγουροι ? η μαριαννα μενει μονη της και διαθετει το χωρο για κολπα?? σαν να μην τα λετε καλα !!
Τωωωωωωωωρα εχουμε δη τι μαλακιες κανουν μερικοιΓελάτε; ε; εεε;;
Για πάτε μια βολτα από το "σπέρμα σε εσώρουχα γυναικών φίλων μου"
γιατι ρε αντρεουγκ δεν ειναι καλο κομματι;;Θα δωσεις συγχαρητήρια σε αυτούς που μεγάλωσαν μια που φωτογραφίζεται στην εγκυρη Απογευματινή και ζητάει ψηφους απο μπουρδελιάρηδες.
λιγα λογια για τις γυναικες μας....λιγοτερο απο τα καμενα χοντρομπαζα που σπαμαρουν στο site βεβαια, αλλα ξεφτιλισμενη. Προσωπικη αποψη, ολοι εχουμε δικαιωμα να την λεμε.
Προσωπικα την βρισκω καραξεφτιλισμενη αλλα νταξ, λιγοτερο απο τα καμενα χοντρομπαζα που σπαμαρουν στο site βεβαια, αλλα ξεφτιλισμενη. Προσωπικη αποψη, ολοι εχουμε δικαιωμα να την λεμε.
Χτες ημουνα με μια 20χρονη βιζιτα. Θεά, πολύ ξηγημένη, καλο παιδι, αλλα ρε συ, ξέρεις τι? Ξεφτιλισμενη.
δεν σαρεσουν τα φρικοπουρα ρε αβραμη?σ'αρεσει;;
εγω προσωπικα αηδιαζω... :-
ρε μαριαννα αφου ειναι ολοφανερο οτι σαν μοντελο δεν εχεις μελλον!! τουλαχιστον λαμπρο !!! τωρα αν συμβιβαζεσαι με ψωροδεκαρες απο το μοντελινγκ ειναι δικο σου θεμα !!! γιατι δεν βρισκεις μια δουλεια της προκοπης σταθερη χωρις να χρειαζετε να τα πετας εξω και να σου πιανουν το κολο ?
ρε μαριαννα αφου ειναι ολοφανερο οτι σαν μοντελο δεν εχεις μελλον!! τουλαχιστον λαμπρο !!! τωρα αν συμβιβαζεσαι με ψωροδεκαρες απο το μοντελινγκ ειναι δικο σου θεμα !!! γιατι δεν βρισκεις μια δουλεια της προκοπης σταθερη χωρις να χρειαζετε να τα πετας εξω και να σου πιανουν το κολο ?
τί λες ρε καρβουνιασμενο τεμαχιον ????
Αν έχει φτάσει αυτό το topic 500+ σελίδες, καταλαβαίνει κανείς τι βαράει τη χώρα γενικώς.
Καλά ρε άλλο τίποτα δεν έχετε να κάνετε όλη μέρα?
Πρέπει να κάνουμε λιανά το οτιδήποτε.
Κι εγώ εδώ είμαι φίλε - έγραψα κι εγώ κανα δυο μαλακίες, OK.
Αλλά έχει φτάσει 500 και βάλε - γκέγκε? Δηλ έλεος με τη Μαριάννα να πούμε.
το βρακι το βρακι σερνει καραβι .........
το βρακί ειναι φορεμένο ή φρεσκοπλυμμένο ? ;)
παληκαρια,
εχω δωσει σε καποιους τα στοιχεια που σας ελεγα και μαλιστα 2 εξ αυτων μου ειπαν οτι κανονισαν και καφεδακι μαζι με τη λεγαμενη ''και μετα θα δειξει''. ετσι τους ειπε..
επειδη ομως κοντευω να βγαλω τα εξοδα που σας ελεγα, θα τα δωσω τα στοιχεια ακομη σε 5-6 παληκαρια.
οπότε αν ενδιαφερεστε..