Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τι κανετε παιδια?

πολλη ησυχια εχει πεσει αυτες τις μερες! :cheesy:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
τι κανετε παιδια?

πολλη ησυχια εχει πεσει αυτες τις μερες! :cheesy:
τι εγινε;
ερωτευμενο εισαι και μ'αρχισες τα ορθογραφικα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια,

εχω δωσει σε καποιους τα στοιχεια που σας ελεγα και μαλιστα 2 εξ αυτων μου ειπαν οτι κανονισαν και καφεδακι μαζι με τη λεγαμενη ''και μετα θα δειξει''. ετσι τους ειπε..

επειδη ομως κοντευω να βγαλω τα εξοδα που σας ελεγα, θα τα δωσω τα στοιχεια ακομη σε 5-6 παληκαρια.

οπότε αν ενδιαφερεστε..  :)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τι εγινε;
ερωτευμενο εισαι και μ'αρχισες τα ορθογραφικα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη
νομιζα πως ως επιρρηματικος προσδιορισμος του ποσου στο ουσιαστικο ησυχια θα επαιρνε 2λ και η!!!!!! :rolleyes:

ε συγνωμη γυρισα και ζαβλακωμενη απο τη ζεστη!
δεν θα επαναληφθει!!!
μιουττττ εχει πεσει...αλλα δε το λεμε :-

:s&m_1: :s&m_1:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
παληκαρια,

εχω δωσει σε καποιους τα στοιχεια που σας ελεγα και μαλιστα 2 εξ αυτων μου ειπαν οτι κανονισαν και καφεδακι μαζι με τη λεγαμενη ''και μετα θα δειξει''. ετσι τους ειπε..

επειδη ομως κοντευω να βγαλω τα εξοδα που σας ελεγα, θα τα δωσω τα στοιχεια ακομη σε 5-6 παληκαρια.

πατερ και εγω θελω....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
παληκαρια,

αρχηγε κ εμενα μου τα εστειλε καποιος αλλα μηπως ειναι μουφα για να κανουμε ταυτοποιηση 697....817?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
φιλε θε ανεβει και κατα δω η γκομενα,ή πρεπει να παμε εμεις κατω να την πηδηξουμε; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ειναι ακριβο και το κτελ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε θα παμε παρεα με την μερσεντα
μην σε νοιαζει

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Κανονίζετε παρτούζα χωρίς την οικοδέσποινα, ρε μαλάκες? :boobies:

:tooth:

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Το thread παντως μεταφερθηκε σε αναλογο σημειο, γιατι ηταν στο 'Επιστήμη και τεχνολογία'!!!! Η μόνη επιστημη που θα χε καποια σχεση ειναι η γνωστη στριπτιζου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom