Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
και μας πηραν και το βρακι στην δημοπρασια...το σουτιεν ποτε βγαινει;τι κανετε παιδια?
πολλη ησυχια εχει πεσει αυτες τις μερες!
τι εγινε;τι κανετε παιδια?
πολλη ησυχια εχει πεσει αυτες τις μερες!
νομιζα πως ως επιρρηματικος προσδιορισμος του ποσου στο ουσιαστικο ησυχια θα επαιρνε 2λ και η!!!!!!τι εγινε;
ερωτευμενο εισαι και μ'αρχισες τα ορθογραφικα
η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη,η δις σιλβα ειναι ερωτευμενη
μιουττττ εχει πεσει...αλλα δε το λεμε :-
πατερ και εγω θελω....παληκαρια,
εχω δωσει σε καποιους τα στοιχεια που σας ελεγα και μαλιστα 2 εξ αυτων μου ειπαν οτι κανονισαν και καφεδακι μαζι με τη λεγαμενη ''και μετα θα δειξει''. ετσι τους ειπε..
επειδη ομως κοντευω να βγαλω τα εξοδα που σας ελεγα, θα τα δωσω τα στοιχεια ακομη σε 5-6 παληκαρια.
οπότε αν ενδιαφερεστε..
φιλε θε ανεβει και κατα δω η γκομενα,ή πρεπει να παμε εμεις κατω να την πηδηξουμε; ειναι ακριβο και το κτελ....πατερ και εγω θελω....
παληκαρια,
εχω δωσει σε καποιους τα στοιχεια που σας ελεγα και μαλιστα 2 εξ αυτων μου ειπαν οτι κανονισαν και καφεδακι μαζι με τη λεγαμενη ''και μετα θα δειξει''. ετσι τους ειπε..
επειδη ομως κοντευω να βγαλω τα εξοδα που σας ελεγα, θα τα δωσω τα στοιχεια ακομη σε 5-6 παληκαρια.
οπότε αν ενδιαφερεστε..
διευθυνση ?αρχηγε κ εμενα μου τα εστειλε καποιος αλλα μηπως ειναι μουφα για να κανουμε ταυτοποιηση 697....817?
ρε θα παμε παρεα με την μερσενταφιλε θε ανεβει και κατα δω η γκομενα,ή πρεπει να παμε εμεις κατω να την πηδηξουμε; ειναι ακριβο και το κτελ....
διευθυνση ?
ε ναι ρε συ, τι λεμε ????της μαριαννας ? γιατι σπιτι δεχετε ?
την φεραρι την εχω συνεργειο για τακακια γιαυτορε θα παμε παρεα με την μερσεντα
μην σε νοιαζει
ε ναι ρε συ, τι λεμε ????
Κανονίζετε παρτούζα χωρίς την οικοδέσποινα, ρε μαλάκες?
παρτουζοδεσποινα καλυτερα...Κανονίζετε παρτούζα χωρίς την οικοδέσποινα, ρε μαλάκες?
τυπε ακομα δεν τελειωσε η ψηφοφορια?Κανονίζετε παρτούζα χωρίς την οικοδέσποινα, ρε μαλάκες?