catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτο δεν ειναι το γκρουπ ειναι to wall της
εκκλησιαστικος δακτυλος μαριαννα μου...και λες το σιτε να εχει τετοια επισκεψιμοτητα?
ειδικα σημερα που ειναι η τελευταια μερα?
αυτο δεν ειναι το γκρουπ ειναι to wall της
Μαριάννα
Όταν ξεκίνησε αυτός ο ηλίθιος διαγωνισμός της απογευματινής σου είχα στείλει κάποια μηνύματα, τα θυμάσαι;
Σου είχα πει ότι ο οποιοσδήποτε έχει σχετικά καλές γνώσεις από υπολογιστές μπορεί να αλλοιώσει σχετικά εύκολα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.
Φαίνετε πως η Βάλια βρήκε κάποιον που κατάφερε να της δώσει 15500 ψήφους σε μια εβδομάδα οπότε όπως καταλαβαίνεις το να τις δώσει 1600 ψήφους σε ένα μήνα δεν ήταν τίποτα.
Το θέμα είναι γιατί έκανες όλη αυτή την προσπάθεια για το sexy star;
Λογω της προσπάθειας σου αλλα και της προσπάθειας όλων τω κοριτσιών να βγουν πρώτες, το sexy star έβγαλε 6000 κλικ μέσα σε ένα μήνα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;
Εάν ζητήσω από το sexy star να μου ανεβάσει ένα διαφημιστικό banner η τιμή που θα μου πει είναι ανάλογη των μηνιαίων κλικ όπως γίνεται σε όλα τα site του κόσμου.
Με αλλα λόγια ξεβρακώθηκες και ξεφτιλίστηκες για να κάνεις δωρεάν διαφήμιση στο sexy star.
Μήπως θα ήταν καλύτερα να ασχοληθείς με αυτό που μου έλεγες δηλ. με την φωτογραφία αλλα πίσω απτό φακό;
Το οποίο έχει 2858 φίλους.
Μαριάννα
Όταν ξεκίνησε αυτός ο ηλίθιος διαγωνισμός της απογευματινής σου είχα στείλει κάποια μηνύματα, τα θυμάσαι;
Σου είχα πει ότι ο οποιοσδήποτε έχει σχετικά καλές γνώσεις από υπολογιστές μπορεί να αλλοιώσει σχετικά εύκολα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.
Φαίνετε πως η Βάλια βρήκε κάποιον που κατάφερε να της δώσει 15500 ψήφους σε μια εβδομάδα οπότε όπως καταλαβαίνεις το να τις δώσει 1600 ψήφους σε ένα μήνα δεν ήταν τίποτα.
Το θέμα είναι γιατί έκανες όλη αυτή την προσπάθεια για το sexy star;
Λογω της προσπάθειας σου αλλα και της προσπάθειας όλων τω κοριτσιών να βγουν πρώτες, το sexy star έβγαλε 6000 κλικ μέσα σε ένα μήνα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό;
Εάν ζητήσω από το sexy star να μου ανεβάσει ένα διαφημιστικό banner η τιμή που θα μου πει είναι ανάλογη των μηνιαίων κλικ όπως γίνεται σε όλα τα site του κόσμου.
Με αλλα λόγια ξεβρακώθηκες και ξεφτιλίστηκες για να κάνεις δωρεάν διαφήμιση στο sexy star.
Μήπως θα ήταν καλύτερα να ασχοληθείς με αυτό που μου έλεγες δηλ. με την φωτογραφία αλλα πίσω απτό φακό;
Μαριαννα μου, και η θεση που πηρες , δλδ δευτερη ειναι πολυ καλη!!!εχεις δικιο
αυτο με τα online voting ειναι πια τραγικο
αλλα σε ενα online voting βγηκα χωρις τη στηριξη καποιου χακερ
δεν πειραζει για το σεξυ σταρ
ας ειναι καλα τα παιδια
καλο ειναι το σαιτ ας εχει επιτυχια
εχεις δικιο
αυτο με τα online voting ειναι πια τραγικο
αλλα σε ενα online voting βγηκα χωρις τη στηριξη καποιου χακερ
δεν πειραζει για το σεξυ σταρ
ας ειναι καλα τα παιδια
καλο ειναι το σαιτ ας εχει επιτυχια
Αυτό που μου τη δίνει είναι που ανέχεσαι να σε ξεφτιλίζουν χωρίς να κερδίζεις τίποτα…
μαλακια εκανεςενταξει δεν πηγα και στο star channel
και στο showbiz news που με καλεσαν δεν πηγα :S :S :S
Ρε φίλε άμα είναι έτσι το ξεφτίλισμα τι να πούνε και οι πουτάνες με τους αγαπητικούς δηλαδή.Αυτό που μου τη δίνει είναι που ανέχεσαι να σε ξεφτιλίζουν χωρίς να κερδίζεις τίποτα…
ε μα πραγματικα,Ρε φίλε άμα είναι έτσι το ξεφτίλισμα τι να πούνε και οι πουτάνες με τους αγαπητικούς δηλαδή.
Έλεος...
ε μα πραγματικα,
εδω μεσα δε βγαζεις ακρη
Ρε φίλε άμα είναι έτσι το ξεφτίλισμα τι να πούνε και οι πουτάνες με τους αγαπητικούς δηλαδή.
Έλεος...
ελα μωρε τωρα που λες τετοια στον κοσμο και σε πιστευει..
αντε μη βγλαω φορα παρτιδα το πμ που μου εστειλες με τις τιμες και τα σερβις..
για βγαλτο....πολυ θελω να το δω....
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: catwoman20 στις: χθες στις 18:21 »
κοπελιά καλησπερα κι απο δω..
για πες τωρα, τι χρειαζεται για να κανονισουμε κανενα δίωρο ?
μην αρχισεις να μου λες τα νουμερα που εγραψες στο θρεντ για 600άρια και τετοια, γιατι κι εσυ εισαι μελος εδω και βλεπεις τις τιμες που παιζουν γενικα. ακομη και city-tour-ίστριες με τρελλες κριτικες παιρνουν 250άρια..
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: giorgospapa στις: χθες στις 18:53 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Παράθεση από: giorgospapa στις χθες στις 18:21
κοπελιά καλησπερα κι απο δω..
για πες τωρα, τι χρειαζεται για να κανονισουμε κανενα δίωρο ?
μην αρχισεις να μου λες τα νουμερα που εγραψες στο θρεντ για 600άρια και τετοια, γιατι κι εσυ εισαι μελος εδω και βλεπεις τις τιμες που παιζουν γενικα. ακομη και city-tour-ίστριες με τρελλες κριτικες παιρνουν 250άρια..
βασικα εγω δν το βλεπω αυτο για επαγγελμα
ομως ξεφνικα μου ετυχαν κατι μεγαλα εξοδα
για μια ωρα αν θες 200 ευρω αλλα δν κανω απο πισω
πρεπει ομως πριν να βγουμε για καφε
Είσαι και πονηρή. Δεν εννοώ αυτό - συγκρίνω το να δείχνεις μισό βυζί σ' ένα site με το να γαμιέσαι με τον κάθε βρωμιάρη υπό την απειλή ξύλου.Για τις πουτάνες το λες ή για τους αγαπητικούς;
Είσαι και πονηρή. Δεν εννοώ αυτό - συγκρίνω το να δείχνεις μισό βυζί σ' ένα site με το να γαμιέσαι με τον κάθε βρωμιάρη υπό την απειλή ξύλου.
Καταλαβαινόμαστε μπόμπα?
Στο μεταξύ έγινε όμως outing - οπότε αν ισχύει αυτό που μόλις διάβασα, αλλάζουν τα δεδομένα. OK?
μαλακια εκανες
θα αποκτουσε δημοσιοτητα καλως η κακως
το γυαλι παντα βοηθαει
εδω αλλες χειριστες και εγιναν και περσονες
α..ρε κατγουμαν εισαι και συ βαρια σκια
που λεει και ο δασκαλος
ευχαριστω anal!