ηρθες παλι τρελλογερε?εγω ψηφισα βαλια
δε μας ενδιαφερει , ψηφισε και ΛΑΟΣ
να δεις τα χαίρια σου...
ηρθες παλι τρελλογερε?εγω ψηφισα βαλια
Δηλ αν σου καθότανε η cat, δε θα την πήδαγες ε?Απο τη βαλια,καλυτερη ειν η μαριαννα(με το αναλογο ρετους φυσικα για να βγει το οπτικο αποτελεσμα)....
Λιγο μπαζοδιαγωνισμος βεβαια,αλλά τρωγεται η μαρ.
Δηλ αν σου καθότανε η cat, δε θα την πήδαγες ε?
Και τι μας το λες ρε πορνόγερε? Προβοκάτσια κάνεις?εγω ψηφισα βαλια
Τίποτα δεν παίρνω στα σοβαρά εδώ μέσα - εσύ αυτό κατάλαβες?αυτο καταλαβες εσυ........ ουδεν σχολιον
στο σχολιο σου απαντησα απλως,δεν ειπα ότι παιρνω σοβαρα αυτα που γραφονται εδω μεσα....Τίποτα δεν παίρνω στα σοβαρά εδώ μέσα - εσύ αυτό κατάλαβες?
Και τι μας το λες ρε πορνόγερε? Προβοκάτσια κάνεις?
αμα πλησιασει η γατουλα πες το,να καταψηφισουμε!!!ψηφιστε ολοι βαλια.
οχι,οτι μ'αρεσει ιδιαιτερα,αλλα ειναι η πιο κοντινη στη μαριαννα,κ ετσι κ την ψηφισουμε η γατουλα θα παρει τον πουλο.
γιατι ρε τετοιο μισος ωρε συντροφεψηφιστε ολοι βαλια.
οχι,οτι μ'αρεσει ιδιαιτερα,αλλα ειναι η πιο κοντινη στη μαριαννα,κ ετσι κ την ψηφισουμε η γατουλα θα παρει τον πουλο.
οχι, μη ψηφισετε βαλια, ειναι πολυ σνομπ,ψηφιστε ολοι βαλια.
Γιατί είσαι κακός ρε παίχτη? Μήπως έστειλες κανα PM και πήρες εσύ τον πούλο? ;)ψηφιστε ολοι βαλια.
Γιατί είσαι κακός ρε παίχτη? Μήπως έστειλες κανα PM και πήρες εσύ τον πούλο? ;)
τι δεν τρελλαθηκες ακομα,εγω να στειλω πμ στην γατουλα;
δεν τρελλαθηκα ακομα...
πιασαν τοπο οι ψηφοι του παππου,χαχα!!!!!!παιδες απ οτι ειδα η βαλια παιρνει 20 ψηφους το 2λεπτο
οποτε μαλλον δεν το χουμε το παιχνιδι
ας τησ ευχηθουμε τα καλυτερα λοιπον
αμα πλησιασει η γατουλα πες το,να καταψηφισουμε!!!
εμ.... καλα ήταν στην ψυχιατρική κλινική που όοοοοοοοολοι είχαμε και τα δικά μας δωμάτια..αχχχχχχχτι δεν τρελλαθηκες ακομα,
αφου εισαι κλινικα ημιπαραφρων,
μην ανησυχεις , τα εμαθα και τα δικα σου καμωματα