boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
εσεις εκλαμβανετε τα σημαδια οπως θελετε κ μετα![]()
Άσ'τα αυτά παλιόγατα, την κουνάτε κι εσείς την ουρά σας, σε τα μας αυτά ρε;
εσεις εκλαμβανετε τα σημαδια οπως θελετε κ μετα![]()
and the winner is?????????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ολοι....Άσ'τα αυτά παλιόγατα, την κουνάτε κι εσείς την ουρά σας, σε τα μας αυτά ρε;
δε πατε καλα!!!εσεις εκλαμβανετε τα σημαδια οπως θελετε κ μετα
![]()
ειμαι υποχρεωμενη να ειμαι ευγενικη,χαριτωμενη χαμογελαστη κ επικοινωνιακη....για λεγε να ξερουμε τοτε...
ας μαθουμε και κατι πως τα εκλαμβανετε εσεις και τι σημαδια δινετε.
θελω λεπτομερειες και εμπεριστατομενη γνωμη γκαρσονας...
Υ.Γ. αναθεμα σ'αυτον που εγραψε το τραγουδι.![]()
οχι ολοι....
Το η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ;Υ.Γ. αναθεμα σ'αυτον που εγραψε το τραγουδι.![]()
και να μας κάθεσαι όταν θέλουμεειμαι υποχρεωμενη να ειμαι ευγενικη,χαριτωμενη χαμογελαστη κ επικοινωνιακη....
σερβιτορες ημαστε χαρα μου...καφε σερβιρουμε...και να μας κάθεσαι όταν θέλουμε
Να στα εξάρχεια η αλήθεια είναι ότι γύρω από την πλατεία (ΟΧΙ πάνω στην πλατεία) δεν την κουνάνε...
Το η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ;
ειμαι υποχρεωμενη να ειμαι ευγενικη,χαριτωμενη χαμογελαστη κ επικοινωνιακη....
σερβιτορες ημαστε χαρα μου...καφε σερβιρουμε...
τα αλλα θα τα βρεις στα:κωλομπαρα θεσσαλονικης και αθηνας...
ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΕΣ......... ΤΕΛΟΣ![]()
εγώ θέλω -όπως και πολύ συναγωνιστές- και σέρβις.σερβιτορες ημαστε χαρα μου...καφε σερβιρουμε...
τα αλλα θα τα βρεις στα:κωλομπαρα θεσσαλονικης και αθηνας...
παω για υπνο! adios!!!!
γενικα εγω ειμαι σε καλυτερη μοιρα πλεον γτ ειμαι σε νετ καφε...ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΕΣ......... ΤΕΛΟΣ![]()
δεν ειναι θεμα επαγγελματος εβιλ μου...ένας καλός τρόπος να την πέσεις σε μια γκαρσόνα χωρίς να την προσβάλεις? (σου βάζω δύσκολα)
εμας γτ πρεπει να μας νοιαζει θυμησε μου...εγώ θέλω -όπως και πολύ συναγωνιστές- και σέρβις.
μα σου λέω τι θέλουμε όχι άμα πρέπει να σε νοιάζει.εμας γτ πρεπει να μας νοιαζει θυμησε μου...
κονσομασιον καλε μου στα αρμοδια καταστηματα...μα σου λέω τι θέλουμε όχι άμα πρέπει να σε νοιάζει.
απλα οι γκαρσονες εχουν συνηθισει τον καθε παπαρα κ δε ξερουν ποτε μιλας σοβαρα η χαβαλεδιαζεις απλως..
γενικα εγω ειμαι σε καλυτερη μοιρα πλεον γτ ειμαι σε νετ καφε...
αλλα ειναι σπαστικο..
εχω προβληματα ξυπνησα στραβα με χτυπαν τα τακουνια και μεσα σε ολα πρεπει να σου χαμογελασω κιολας!!!!!!!!![]()
![]()
δεν ειναι θεμα επαγγελματος εβιλ μου...
και το ξερεις...
απλα οι γκαρσονες εχουν συνηθισει τον καθε παπαρα κ δε ξερουν ποτε μιλας σοβαρα η χαβαλεδιαζεις απλως..
εμας γτ πρεπει να μας νοιαζει θυμησε μου...