Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Kατά τη γνώμη σου ποια είναι πιο όμορφη?
Η Θεοφανια και η Ναταλία . Αλλα η Ναταλία είπε μια όσο εγώ ήμουν υποψήφια που μου βγαλε μεγάλη κατινιά και κακία και με ξενέρωσεKατά τη γνώμη σου ποια είναι πιο όμορφη?
Η Θεοφανια και η Ναταλία . Αλλα η Ναταλία είπε μια όσο εγώ ήμουν υποψήφια που μου βγαλε μεγάλη κατινιά και κακία και με ξενέρωσε
ενταξει αρκετα τη καρφωσα ποσο ακόμη?
:o τι είπε δηλαδή?
ενταξει αρκετα τη καρφωσα ποσο ακόμη?
είπε μια κακιούλα μωρε σιγάδε κατάλαβα!
είπε μια κακιούλα μωρε σιγά
απλά όταν είσαι σε προεκλογική περίοδο και δη καλλιστελιων το παιζεις υποτίθεται γλυκειά και καλή
και κυρίως στη περίπτωση μου νομίζω δεν χρειαζόταν καν να το "παιξει" γλυκιά και καλή γιατι ουτε που γνωριζόμαστε για να πείς οτι της έκανα κατι ωστε να με βρίσει
θα μπορούσε απλα να με αγνοήσει
αλλα πεταξε κακία και μου κανε εντύπωση
άντε παλι:o :o :o :o τι είπε δηλαδή? Μετέφερέ μας τι είπε και για ποιο λόγο?? :o :o :o
άντε παλι
καλώς
θυμάστε που ήμουν μπροστά για αρκετό καιρό και είχα αφησει 2η τη Λίνα Νικητοπούλου?
Βλέπω λοιπον στο προφιλ της Λίνας στο facebook στο wall της το εξης comment (to kanw copy paste)
"ANTE ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΛΙΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ....ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΙΚΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!"
συνήθως καλό είναι όταν κι εσύ προκειται να κριθείς σύντομα απ'το κοινό να μην κάνεις τέτοια σχόλια. ;)
λεπτομέρειεςΖΩΩΝ είναι η γενική πληθυντικού του ουσιαστικού ΖΩΉ! ΖΏΟΝ είναι το σωστό!
λεπτομέρειες
κανενα απολυτωςείχατε προηγούμενα με τη συγκεκριμένη?
μα κι εκείνες κουκλάρες είναιM
Μη τις δείχνεις σε εμάς! Εμείς είδαμε όλοι πόσο κούκλα και πανέμορφη είσαι! Στη μούρη αυτής της κακιασμένης οχιάς της Ναταλίας ( και της Λίνας) να τις τρίψεις τις φωτογραφίες!
μα κι εκείνες κουκλάρες είναι
γι'αυτο δεν βρίσκω το λόγο να'ναι κακιασμένες
που να ξέρω γιατί είναι κακιασμένες? :SΈλα τώρα! Ξέρεις γιατί είναι κακιασμένες! Εσύ γιατί δεν είσαι! ;)