Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ελά silva αστά αυτά μαζί κανάμε μπάνιo,ξέχασες;!τι τον ρωτας μωρε?
γτ ξερει τι λεει νομιζεις?
Ελά silva αστά αυτά μαζί κανάμε μπάνιo,ξέχασες;!τι τον ρωτας μωρε?
γτ ξερει τι λεει νομιζεις?
Να και οι φίλες σου:bite και boom :
σιλβα πως μαυρισες ετσι απο τα μπανια ρε συ;δεν σε γνωρισα
αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!@ catwoman20
Αν θες να κερδίζεις σε όλους τους διαγωνισμούς στο internet, πρέπει να ξελογιάσεις τον αβράμη.
Αν το καταφέρεις αυτό, δεν πρόκειται να δει άλλο κορίτσι τίτλο για τα επόμενα 10 χρόνια.
@ catwoman20
Αν θες να κερδίζεις σε όλους τους διαγωνισμούς στο internet, πρέπει να ξελογιάσεις τον αβράμη.
Έτσι και το καταφέρεις αυτό, δεν πρόκειται να δει άλλο κορίτσι τίτλο για τα επόμενα 10 χρόνια.
ασε ναι....σιλβα πως μαυρισες ετσι απο τα μπανια ρε συ;δεν σε γνωρισα
παιζει κανα λεσβιακο υπονοουμενο ή απλα κατσαν στο κρεβατι να ξεκουραστουν τα κοριτσια;και να τσιμπησουν κατι;Να και οι φίλες σου:bite και boom :
αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε δικιο εχεις!
Θα του πούμε οτί είναι κολλητή της Bite!!!Λοιπόν, αργότερα θα το κανονίσουμε αυτό.
Πρέπει ο αβράμης να αρχίσει να γουστάρει τη γατογυναίκα.
Το θέμα είναι πώς θα τον καταφέρουμε?
ο αβραμης εχει ματια μονο για την μπαιτ...@ catwoman20
Έτσι και το καταφέρεις αυτό, δεν πρόκειται να δει άλλο κορίτσι τίτλο για τα επόμενα 10 χρόνια.
ελα ντε..Λοιπόν, αργότερα θα το κανονίσουμε αυτό.
Πρέπει ο αβράμης να αρχίσει να γουστάρει τη γατογυναίκα.
Το θέμα είναι πώς θα τον καταφέρουμε?
Αντέ βγάλτε βρώμα οτί είναι κολλητή με την bite η γάτα και μπορεί να του κανονίσει date!!!ελα ντε..
αυτος δεν τη θελει καθολου...
Αντέ βγάλτε βρώμα οτί είναι κολλητή με την bite η γάτα και μπορεί να του κανονίσει date!!!
Κι εγώ έχω υπάρξει με 10 κιλά πάνω αλλά ήμουν 9 μηνών έγγυος.Εσύ που είσαι μονδέλο δεν επιτρέπεται να παχαίνεις ούτε γραμμάριο.Με 1.73 πρέπει να είσαι 53 κιλά και χρειάζεσαι αρκετή γυμναστική στην λεκάνη.Είναι λίγο ανοιχτή από όσο είδα
λοιπον η κατγουμαν δε προκειται να παρει ψηφο απο μενα,εκτος απο τ'αρχιδια μου.
μην ακους βλακειες....δν παχυνα ποτε
αδυνατισα και παει τελος
αλλα οχι με τιποτα
1.73 και 53 κιλα? ανορεκτικο εγω δν γινομαι!!!
εχθες πηγα να βοηθησω στο συλλογο οπου χορευουμε να ξεκρεμασω κατι κουρτινες και λιποθυμησα
αντι να βοηθησω λαχταρησα τον δασκαλο μου
επομενως δν σκοπευω να μπω στο τριπακι ποτε του να αγχωθω για τη διατροφη μου και να αρρωστησω γι αυτη
20 κιλα κατω απ το υψος μου ειναι υπερβολικο
γι αυτο και δν φιλοδοξω ποτε να γινω μοντελο
περα απ τα χιλια μυρια που πρεπει να τραβηξουν για να κανουν καριερα εχουν κι αυτην την αρρωστημενη διατροφη
δεν το πιστευω,βαλε φωτο....