catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι γιατι;
οταν θα κανω παιδια θα θελω να μαι μαζι τους οχι να τα φορτωσω αλλου :S :S :S
ναι γιατι;
οταν θα κανω παιδια θα θελω να μαι μαζι τους οχι να τα φορτωσω αλλου :S :S :S
καλη,θα την βαλω αβαταρ....Η νέα φωτο στο Deviant Art
καλη,θα την βαλω αβαταρ....
Μηπως εμμεσως αμφισβητεις την γνησιοτητα της φωτο???καλη,θα την βαλω αβαταρ....
Μηπως εμμεσως αμφισβητεις την γνησιοτητα της φωτο???
καλησπερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατί της βάζεις εδώ?καλησπερες καλο μου
Μάλιστα.Ωραία ορθογραφία.Πάμε πάλι...Γιατί της βάζεις εδώ?
Γιατί της βάζεις εδώ?
Γιατί έχει κόσμο - άρα ψήφοι - άρα higher rank στις διάφορες ψηφοφορίες που παίρνει μέρος.Γιατί τις βάζεις εδώ?
Για μένα όχι.Για αυτούς όχι.Για σένα ναι.τις φωτο?
γιατι μου ζητανε κατα καιρους φωτο
κακο ειναι? :S :S
Για να τοποθετηθω και εγω,πιστευω πως αντι να ποσταρεις δικες σου φωτο σε ενα σαιτ τετοιου περιεχομενου,προκαλοντας μονη σου διαφορα ερωτηματικα και υποθεσεις που δεν σε κολακευουν,θα ηταν προτιμοτερο να ακολουθησεις την συμβουλη του πεταλουδα....Στην ελλαδα το μοντελινγκ ειναι δυσκολη υποθεση αν θες να ασχοληθεις φουλ ταιμ,και απο οτι μου φαινεσαι εισαι μεγαλη για να φυγεις εξω....Οποτε κοιτα να καταπιαστεις με κατι που εχει περισσοτερες προοπτικες και να βρεις ενα ανθρωπο να νοικοκυρευτεις....
Φιλικα....
Υ.Γ.Ολα αυτα με την προυποθεση οτι εισαι η εικονιζομενη...
Γιατί έχει κόσμο - άρα ψήφοι - άρα higher rank στις διάφορες ψηφοφορίες που παίρνει μέρος.
Για μένα όχι.Για αυτούς όχι.Για σένα ναι.
Πουτανολιγουρια μαλλον ενοεις... ;)Γιατί έχει κόσμο - άρα ψήφοι - άρα higher rank στις διάφορες ψηφοφορίες που παίρνει μέρος.
Μάτια μου ναι - για το κίνητρο απάντησα και δεν έπεσα έξω νομίζω.ωραιο σκεπτικο μ αυτο πηγαινα αρχικα
αλλα πλεον έχεις δει να με ψηφίζει κανενας απ εδω τελευταια η να ζηταω κατι τετοιο?
απλα ειχα πει θα ποσταρω νεες φωτο το εκανα
ελεος με τιποτα δν ειστε ικανοποιημενοι :S :S