Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Mια χαρά κοπέλα είσαι αλλά δεν το ψάχνεις καλύτερα για καμιά άλλη δουλειά?Δεν έχεις 2 επιλογές ξέρεις.Ή μοντέλο ή βιζιτού!

εγω το ξερω
οι υπολοιποι εδω δεν φαινεται να το γνωριζουν  :idiot:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
λα8ος
το μοντελινγκ δεν εχει λεφτα

Σίγουρα πλάκα κάνεις...
Οι καλές όχι μόνο εμφανισιακά αλλά οι σωστές επαγγελματικά κοπέλες βγάζουν πολλά λεφτά.Αν έχεις το μυαλό πάνω από το κεφάλι δε βγάζεις τίποτα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Σίγουρα πλάκα κάνεις...
Οι καλές όχι μόνο εμφανισιακά αλλά οι σωστές επαγγελματικά κοπέλες βγάζουν πολλά λεφτά.Αν έχεις το μυαλό πάνω από το κεφάλι δε βγάζεις τίποτα.
Δηλαδή ένα μοντέλο πόσα βγάζει απο τις πασαρέλες, τς διαφημίσεις και τις φωτογραφίσεις(όχι γυμνό);
Εκτός αν εννοούμε αλλιώς τις σωστές επαγγελματικά κοπέλες...

Stamzor

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Χμμμ... από Πασαρέλες βγαζουν 150 μεχρι και 400Ευρω. Από διαφημιστικά εξαρτάται τώρα για τι ειναι... για τηλεόραση ειναι απο 500 Ευρώ το λιγότερο και για περιοδικα ειναι και αυτα αρκετά καλα. Γενικά έχουν πολλές ευκαιρίες και ένα μοντέλο μπορεί να βγάζει πολύ καλά λεφτά. Σωστή καθοδήγηση χρειάζεται.. Αυτό μόνο. Ειμαι δημοσιογράφος αν ρωτήσεις πως τα ξέρω αυτά που σου είπα και ασχολούμαι με καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.710
Πόντοι
6.255
Mια χαρά κοπέλα είσαι αλλά δεν το ψάχνεις καλύτερα για καμιά άλλη δουλειά?Δεν έχεις 2 επιλογές ξέρεις.Ή μοντέλο ή βιζιτού!
  Αυτα τα 2 πάνε μαζί διότι όσα μοντέλα κάνουν βυζίτες καταξιώνονται στον χώρο χάρις της γνωριμίες που αποκτούν μέσα από τις βυζίτες και στό τέλος βρίσκουν πάλι από βυζίτες έναν πλούσιο αρχιμαλακά που τον παντρεύονται και τις ταΐζει αυτός για την υπόλοιπη ζωή τους

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σου ρχεται καμια στο νου; :idiot:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σίγουρα πλάκα κάνεις...

10 κοπελες ισως βγαζουν λεφτα και αν!
εχω μιλησει με κοπελα φιναλιστ σε playmete αλλα και με αλλες καταξιωμενες στο χωρο και μου χουν πει πως πλεον δεν υπαρχουν χρηματα στο μοντελινγκ!
αυτο που εχει λεφτα αμα εισαι ονομα ειναι η διαφημηση και η πουτανια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom