Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ωχ τα στοιχεία θα είναι πιο ακριβά από το  :fuck1:!   :2funny:
οχι ρε συ, ψιλοπραματα..

κατι λειτουργικα ψιλοέξοδα να βγουν, γιατι τωρα το καλοκαιρι κοβουν οι γαμοι-βαπτισεις..

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
οχι ρε συ, ψιλοπραματα..

κατι λειτουργικα ψιλοέξοδα να βγουν, γιατι τωρα το καλοκαιρι κοβουν οι γαμοι-βαπτισεις..

Ναι αλλα αυξάνονται οι κηδείες.

Δεν το εχω παρακολουθησει το θεμα, δηλαδη για να καταλαβω καποια που κανει thread σε site με κύριο θέμα τον πληρωμένο έρωτα, για να την ψηφιοσυν σε διαγωνισμο 'μοντελου' διάφοροι καβλωμένοι με συχνή και δηλωμένη δραστηριότητα σε στριπτιζάδικα και κάθε είδους πουτάνες , θεωρεί περίεργο να την θεωρουν βίζιτα και μάλιστα διάφορες άλλες γυναίκες(!!!) ανταλλάσουν απόψεις για αυτό.

:think:  :jerking:  :idiot:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

Δεν το εχω παρακολουθησει το θεμα, δηλαδη για να καταλαβω καποια που κανει thread σε site με κύριο θέμα τον πληρωμένο έρωτα, για να την ψηφιοσυν σε διαγωνισμο 'μοντελου' διάφοροι καβλωμένοι με συχνή και δηλωμένη δραστηριότητα σε στριπτιζάδικα και κάθε είδους πουτάνες , θεωρεί περίεργο να την θεωρουν βίζιτα και μάλιστα διάφορες άλλες γυναίκες(!!!) ανταλλάσουν απόψεις για αυτό.

μα καλα,ΠΑΛΙ εμεις φταιμε??? :grin:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

είναι λογικό να περιμένεις να πάρεις ψηφους για έναν διαγωνισμο ομορφιας απ το μεγαλυτερο σε αντρικλη επισκεψιμότητα site στην Ελλάδα
δν το θεωρω περιεργο που με θεωρούν βιζιτού, βιζιτούδες θεωρουν όλα τα μοντέλα κι ας μην μπαινουν στα σαιτ μπουρδελα.τβ
Περιεργο ειναι να το χουν ως δεδομενο εξ αιτιας του γεγονοτος οτι μπαινω στο σαιτ χωρις εγω να έχω πει τιποτα και να κατασκευάζουν και ψευδείς αποδείξεις για να καταφέρουν τι????
Λες και αν λασπολογησουν εναντιων μου θα καταστρέψουν καμια σπουδαια καριερα η θα πληρωσει καμια εφημεριδα να παρει το θεμα πρωτοσέλιδο! :P
Get a life!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Α και κατι ακομη
τα στοιχεια που ισχυριζεται το τυπακι πως έχει παιζει να ειναι αληθινα
αρκετες φορές έχει διαρευσει και το κινητο μου και το mail μου
Αν κανεις ειναι τοσο καμμενος ωστε να πληρωσει για να τα παρει απο καποιον που κατασκευαζει ψευτικα πμ ας το κανει
Οταν ομως παρει τηλ΄, απαντησω και πω "Σορρυ φιλε, λαθος πορτα" θα κλαιτε τα λεφτα σας  ;)
Αν ηθελα να τη κανω τη δουλεια αυτη το δινα και μονη μοθ το τηλ  :grin:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
είναι λογικό να περιμένεις να πάρεις ψηφους για έναν διαγωνισμο ομορφιας απ το μεγαλυτερο σε αντρικλη επισκεψιμότητα site στην Ελλάδα
δν το θεωρω περιεργο που με θεωρούν βιζιτού, βιζιτούδες θεωρουν όλα τα μοντέλα κι ας μην μπαινουν στα σαιτ μπουρδελα.τβ
Περιεργο ειναι να το χουν ως δεδομενο εξ αιτιας του γεγονοτος οτι μπαινω στο σαιτ χωρις εγω να έχω πει τιποτα και να κατασκευάζουν και ψευδείς αποδείξεις για να καταφέρουν τι????
Λες και αν λασπολογησουν εναντιων μου θα καταστρέψουν καμια σπουδαια καριερα η θα πληρωσει καμια εφημεριδα να παρει το θεμα πρωτοσέλιδο! :P
Get a life!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ρε μαριαννα αφου ειναι ολοφανερο οτι σαν μοντελο δεν εχεις μελλον!! τουλαχιστον λαμπρο !!! τωρα αν συμβιβαζεσαι με ψωροδεκαρες απο το μοντελινγκ ειναι δικο σου θεμα !!! γιατι δεν βρισκεις μια δουλεια της προκοπης σταθερη χωρις να χρειαζετε να τα πετας εξω και να σου πιανουν το κολο ?

Pireotis_62

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2009
Like
26
Πόντοι
0
Καλημέρα,
Πρέπει να ομολογήσω ότι πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω τι κανει μια κοπελάρα σαν και σενα εδω μέσα.
Ισως αυτή να είναι και η απορία πολλών. Μια απορία που προκαλεί τον ευσεβή πόθο ότι ίσως και να μπορεί να σε ρίξουν στο κρεβάτι με όλα φυσικά τα επακόλουθα που πηγάζουν απ την έλλειψη καλλιέργειας πολλών.
Παρ'όλα αυτα η απορία μου παραμένει... Μια χαρά κούκλα είσαι (ανεξα΄ρτητα απο τα γούστα καθενός), ξέρεις να χειρίζεσαι τα ελληνικά σου καλα, έξυπνο πλάσμα φαίνεσαι... ναι, απορώ... ίσως και να σου αρέσει η κόντρα τελικα...
Όπως και να έχει να είσαι καλα
;)

kf

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα,
Πρέπει να ομολογήσω ότι πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω τι κανει μια κοπελάρα σαν και σενα εδω μέσα.
Ισως αυτή να είναι και η απορία πολλών. Μια απορία που προκαλεί τον ευσεβή πόθο ότι ίσως και να μπορεί να σε ρίξουν στο κρεβάτι με όλα φυσικά τα επακόλουθα που πηγάζουν απ την έλλειψη καλλιέργειας πολλών.
Παρ'όλα αυτα η απορία μου παραμένει... Μια χαρά κούκλα είσαι (ανεξα΄ρτητα απο τα γούστα καθενός), ξέρεις να χειρίζεσαι τα ελληνικά σου καλα, έξυπνο πλάσμα φαίνεσαι... ναι, απορώ... ίσως και να σου αρέσει η κόντρα τελικα...
;)

Κάνει ότι προσπαθεί να κάνει η κάθε εμφανίσιμη γυναίκα σήμερα. Προσπαθεί να κάνει απόσβεση του μουνιού της. Έχουμε πήξει την σήμερον ημέρα στις γκόμενες που τα θέλουν όλα έτοιμα και πληρωμένα επειδή έκαναν το κατόρθωμα να γεννηθούν ωραίες. Sorry catwoman και μην το παίρνεις προσωπικά, απλά η περίπτωση σου είναι τυπική της γενικής τάσης που υπάρχει και προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω γυναίκες που θέλουν να πάνε μπροστά με την ...όπισθεν.

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Κάνει ότι προσπαθεί να κάνει η κάθε εμφανίσιμη γυναίκα σήμερα. Προσπαθεί να κάνει απόσβεση του μουνιού της. Έχουμε πήξει την σήμερον ημέρα στις γκόμενες που τα θέλουν όλα έτοιμα και πληρωμένα επειδή έκαναν το κατόρθωμα να γεννηθούν ωραίες. Sorry catwoman και μην το παίρνεις προσωπικά, απλά η περίπτωση σου είναι τυπική της γενικής τάσης που υπάρχει και προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω γυναίκες που θέλουν να πάνε μπροστά με την ...όπισθεν.
:thumbsup: :thumbsup:

απλα να πω οτι δεν ειναι ολες οι γκομενες ετσι

ξερω περιπτωσεις ανω του μετριου εμφανισιακα που σπουδασαν καναν μεταπτυχιακα κ δουλευουν τωρα συνεχωμενο ωραριο 9 με 9 για 700 ευρω  :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Καλημέρα,
;)
και........................

....το καμακι της ημερας ολοκληρωθηκε..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Περκε καρβουνιασμενο?????????  Καηκε????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom