catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγς έχω κανα κλωνο η ειμαι η ιδια κλωνος??? *P *P *P
φυσικα κ ναι
ελα ρε αβραμη μεγαλεδυσκολο..
αφου εχετε ποσταρει ταυτοχρονως.
αβραμη τι εγινε?γεια σο απολυτε.
αβραμη τι εγινε?
ασε τις μαλακιες αβραμη.σα ι να γινει;
ασε τις μαλακιες αβραμη.
πανε στο θρεντ τις σχολης,διαβασε τα δικαιολογητικα που χρειαζοντε,και κατεθεσε το φακελο σου,ωστε να γινεις δεκτος την νεα χρονια που ερχετε.
θαναι η μαριαννα αν ενδιαφερεσαι τυπεθα ειναι κ η μπαιτ στη σχολη;
θαναι η μαριαννα αν ενδιαφερεσαι τυπε
οχι αυτη ειναι η μαριαννα-μαριλιταη κατγουμαν; :o
προτιμω μια σοκολατα...ουως ή αλλως η κατ δε διαφερει πολυ απο μια σοκολατα.
εδω ειμαι!εφυγε η σιλβα...
ηρθα εγω...
................
Ρε δε μασάει το μαριαννί ρεεεεεεεεεε
(ειδικά τώρα που δείχνει νύχια... )
οχι αυτη ειναι η μαριαννα-μαριλιτα
μιλαω για την μαριαννα2004
ενδιαφερεσαι?
πρεπει να εισαι υποτακτικο αγορι ομως
αααα
και ευγενικο
αν εισαι κακο αγοριθα με δειρει;
με τα νυχια εννοεις οτι γινεται πιο επιθετικη ή......
οτι εκανε καλο πεντικιουρ
αν εισαι κακο αγορι
Μωρη βρωμοσκατοπουστρα κλωνε του κερατα!! BASKETBALLISTAS,VIRTUAL ROMANIA,BUDAPEST, η οπως αλλιως στον πουτσο μπαινεις μεσα...ΧαΧαΧαΧαΧαααααα Εκδηλωνεσαι Βλεπω Μαριαννακι Μπαζακι μικρο τρελλο συμπαθεστατο κοριτσακι Ολο και καποιον Λιγουρη Μαλακοπιτουρα και ΣαβουροΓαμηκουλα θα βρεις να σου κατσει βρε... Don't Worry ;) Εισαι καλο παιδι τελικα γαμωτο, γιατι παρ'ολο που εγραφα διαφορες αληθειες με σκληρα και προσβλητικα σχολια εδω και στην Απογευματινη εσυ ποτε δεν μου εριξες ενα χεσιμο !!!
Λοιπον εχω πιει αρκετη Μπυρα και αυτη τη στιγμη αγαπαω ολο τον κοσμο !!!! I LOVE YOU ALL LOVELY PEOPLE OF BOURDELAAAAAAA !!!!!
WOOOOOOοοοHOOOOOOOOοοο O καιρος πλησιαζει !!!!!! Το πανεπιστημιο στην Budapest ανοιγει τελη Σεπτεβρη αλλα εγω εχω πει ψεμματα στους Γονεις μου οτι ανοιγει 1η Σεπτεβρη εκει, για να φυγω τελη Αυγουστουυυυυυυ ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαααααα
Λοιπον αποψε εχω τρελλα κεφια και θα στειλω σε ολους LOVE VIBES γιατι τελικα καταλαβα οτι κανενας απο εσας εδω μεσα Δεν ειναι Κακος !!!! Ισως η ζωη να σας γεμισε πικρες και να κλειστηκατε στους εαυτους σας και κατα συνεπεια να κολλησατε στο internet....
Ετσι λοιπον χανετε ευκολα την ψυχραιμια σας και ειναι πολυ λογικο. Ομως τελικα ΟΛΑ ειναι ενα απλο CLICK κι εγω αποψε θα σας δωσω την Ωθηση να το κανετε επιτελους για να χαρειτε την ζωη και να ΞΕΧΑΣΕΤΕ το internet μια για παντα οπως κι εγω !!!!!!!!!! Μια αποφαση ειναι αγαπητοι μου φιλοι και ΠΡΕΠΕΙ να την παρετε ΤΩΡΑ !!!! Οποιος εξυπνος με ακουσει θα με ευγνομωνει στο εγγυς μελλον ;)
Oooopssss....... Χυθηκε λιγη Μπυρα πανω στο βιβλιο φυσικης και το Ουγγρικο Λεξικο Βιολογικης Ορολογιας.... ΓΟΥΡΙ !!!!!!!!!!!!!
Σημερα, και ειδικα απο το απογευμα και μετα, αρχισα να ανεβαινω με ταχυ ρυθμο Ψυχολογικα γιατι 1ον αυριο φευγω διακοπες για την ΡΟΔΟ και 2ον Εχουν μεινει λιγοτερες απο 30 ημερες για την BUDAPEST !!!!! IGEN !!! IGEEEEEEENNNNNNNNN !!!!!
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooHHHHHHHoooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ενα Μεγαλο Συγνωμη στον EvilPlasma για χτες !!! Πινω στην Υγεια σου Φιλε !!! CHEERS Να 'σαι παντα καλα !!!!!!!!! Εισαι φοβερος τυπος !!!!!!
Avatar BugatsoVlahoUglyMan !!! Στην Υγεια σου κι εσενα !!!! Καλος εισαι κι εσυ κατα βαθος που να παρει.....
ΠαλιοΜαλακας βεβαια και Ασχημος ... αλλα εαν σε παρουν με το καλο γινεσαι χαλι να σε πατησουν !!!! Eviva Amico !!!
GiorgosPapa !!!!! Δεν ξερω εαν πρεπει να πιω στην Υγεια σου - τουλαχιστον οχι ακομα - διοτι εισαι Μαλακας Καμμενος
και Συκοφαντης !!!!! Ενταξυ... Κι εγω ελεγα για την Μαριαννα οτι ειναι Μπαζο και οτι στην foto που ειναι με τις υπολλοιπες Κοπελες του Διαγωνισμου μοιαζει με Ποντικι που τρυπωσε σε καλλιστεια και ποζαρε διπλα σε Καλλονες... Οτι η 9η Θεση της ειναι Παρα Πολυ (θα πρεπε να βγει 12η)... οτι Δεν θα πρεπε καν να φτασει τελικο.... οτι Δεν θα πρεπε καν να συμμετασχει σε τετοιο Διαγωνισμο... αλλα εγω τουλαχιστον ελεγα αληθεια... εσυ λες αληθεια ?????? Λες αληθεια ρε Πουστη Κακομοιρη ????
ΠΡΟΣΕΞΕ γιατι το να κατηγορεις την Μαριαννα οτι ειναι Πουτανα και κανει βιζιτες ειναι πολυ ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ και μπορει να σε καταγγειλει εαν θελει !!!!!! Η Μαριαννα μας ομως δεν το κανει επειδη ειναι Ψ Υ Χ Α Ρ Α ! ! ! Εισαι τυχερος ! ! !
Αρε Μαριαννα εισαι Sweetheart.... You have a heart of gold !!! Αληθεια.... Δεν σε ρωτησα.... Τι κανει ο Παιδαρος ο Γατος ???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Του δινεις special nutrition με Πρωτεινες για να Μεγαλωσει και να γινει ενα SUPER - ΓΑΤΟΝΙ ???
Φοραει το Λουρακι του ο τυπος ??? ΑΑΑΑΑααααα...... ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ !!!! Κατσε να τελειωσω την 6η Μπυρα και να πιω στην Υγεια του Πατερα σου του Μαγγα του Μουστακαλη !!!!!!!! Στην Υγεια σου Φιλε Αναγνωστοπουλε !!!!!!!! Να εισαι παντα καλα Man !!!!!!
I LOVE SPARTAAAAAAAAAAAAA !!!!!! Καλε μου Φιλε Αναγνωστοπουλε σου ευχομαι να περνας παντα καλα !!!
CHEERS !!!! Και κοιτα.... εαν ξαναπερασουν απο το μυαλουδακι της Μαριαννας ιδεες τρελλες για καλλιστεια κτλ... Βαλτης και καμοια φωνη ρε φιλε.... Προσγειωσε την Μεγαλε για να μην ξαναπαθει τετοια ξεφτιλα παλι..... Συγχαρητηρια Παντως που την εκανες να εχει τσαγανο, τολμη και πεισμα !!!! Εαν τα χρησιμοποιεισει ολα αυτα εκει που πρεπει (σε σπουδες - εργασια και αλλες δραστηριοτητες) θα παει πολυ μπροστα !!!!
Οπα ! τελειωσε κι αυτη.... Μισω λεπτο να φερω και την 7η Heineken απ'την κουζινα Μαγγες..... WOOOOHOOOOO
ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ !!!!!! EGESIGEDRE !!!!!! Cheers !!!!! Prost !!!! Eviva !!!!!! Salute !!!!! Πινω για την ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ στον κοσμο !!!!!!! Ουγγαριαααααααα
***** M A G Y A R O R S Z A G ***** Hungary, Ungheria !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πασχα που ειχα παει, εκλεγα οταν εφευγα για να γυρισω πισω στην Ελλασκαταδα να τελειωσω το ΚωλοΛυκειο !!!!!!!
Θελω ν'αλλαξω υπηκοοτητα Γαμωτοοοο !!!!!!! Τι διαολο !!!!! 1,88m Ειμαι..... Πρασσινα Ματια Εχω..... Καστανα Μαλλια....
Λευκο Δερμα οταν δεν καθομαι στον ηλιο...... Μονο το ΓΑΜΗΜΕΝΟ το ΚωλοΔιαβατηριο και η ΚωλοΤαυτοτητα γραφουν
GREEK που να παρει ο διαολος Γαμωωωωωωωω !!!!!!!!! Λοιπον Κυριοι.... Ειτε το θελετε ειτε οχι.... ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ ΟΥΓΓΡΟΣ!!!
Μια μερα θα ακοκτησω Ουγγρικη Υποικοοτητα και μετα μπορει να σας κοροιδευω και λιγο.....
Θα σας λεω ΒρωμοΕλληνες..... ΧaXaXaXaXaXaXaaaaaa
Αχ ρε Ουγγαρια ποσο σ'αγαπωωωωωωωωωωω !!!!!! MAGYARORSZAG SZERETLEK NAGYON NAGYON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θυμαμαι τα απογευματα που συναντουσα την Beata στην Ferenciek Terek και μετα πηγαιναμε βολτα στην ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ πολη, τρωγαμε Gulash, πιναμε cafe' σε Baroque Αιθουσα διπλα στο Muemlek και το βραδι πηγαιναμε στο Gellert Budapest Hotel και καναμε Ερωτα μεχρι να φανει το φως του χαραματος απο τις αυτοκρατορικες κουρτινες του δωματιου........
Και πως την γνωρισα την διμετρη ξανθια επαρχιωτοπουλα φοιτητρια απο το Zahony ? Την πρωτη μερα που εφτασα Budapest ! Ενταξυ δεν την γνωρισα και μεσα στο Ferihegy .... αλλα μετα απο καποιες ωρες οταν εφτασα στο Gellert και αφου τακτοποιηθηκα και βγηκα μετα εξω να παρω την πρωτη γευση απο Βουδαπεστη..... Εκει στην Vaci Utca ωπου προχωρουσα ......την Ειδα ΚΙ ΕΠΑΘΑ !!!!!!!! Πλησιασα και την ρωτησα Που μπορω να ψωνισω κατι πραγματα που ηθελα κι εκεινη Ευγενεστατη και με χαμογελο μου επιασε κουβεντα.... Πρωτα ρωτοντας με απο που ειμαι γιατι στην αρχη με περασε για Βορειο-Ιταλο και μετα προσφερθηκε να ερθει μαζι μου να με βοηθησει και να μου δειξει μετα την Πολη !!!
Η πλακα ειναι οτι εμεινα μονο 10 μερες Budapest και η Beata Δεν ηταν η μονη που γνωρισα ...... 4 μερες μετα με πλησιασε
η Eszther που ειχαμε αλλαξει ματιες στην τραπεζαρια του ξενοδοχειου !!!! Μια Εντυπωσιακη Κοπελαρα απο το Szeged που επισκεπτοταν την πρωτευσα και που και μαζι της εφαγα παρα πολυ ΟΥΓΓΑΡΕΖΙΚΟ ΜΕΛΙ !!!!!!!
Τετοια δεν γινονται στην Ελλασκαταδα ωρεεεεε !!!! Μονο στην ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ωπου οι Γυναικες ενω ειναι ΚΑΛΛΟΝΕΣ εχουν συμπεριφορα πολυ απλη - Δεν εχουν ιχνος κομπλεξ - και ειναι SUPER - Προσεγγισιμες εφοσον κανουν αυτες το Πρωτο Βημα !!!!!!! Στην Ελλαδιτσα αντιθετως, οι γυναικες που δεν εχουν ουτε την μιση ομορφια τους (στο 1,60m - 1,65m μονο με μαυρα μαλλια η βαμμενα ξανθα με μαυρες ριζες και κυτταριτιδα στις μεγαλες λεκανες τους οπως και τριχοφυια σε μερικες) ειναι γεματες απο Κομπλεξ, κολληματα και αποθημενα και φερονται σαν να ειναι ωραιες !!!! Δηλαδη εαν ειχαν την εμφανιση που εχουν οι Ουγγαρεζες ποσο πιο Χαλια θα μπορουσαν να γινουν ??? Ουτε να το Φανταστετε εεε ??? XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA Οντως ειναι πολυ περιεργο και ακομα δεν μπορω να το πιστεψω !!!! Ειναι σαν να ψαχνεις να ενοικιασεις σπιτι και να σου δειχνουν ενα ισογειο δυαρι σε μια παλια βρωμικη πολυκατοικια ωπου μεσα ολα ειναι σαπια και σκουριασμενα και να σου ζηταν 1.000 ευρω το μηνα...... και αργοτερα να πηγαινεις αλλου..... και να σου δειχνουν ενα υπεροχο τεσσαρι ρετιρε' σε καινουργια πολυκατοικια υψηλης αισθητικης με αστραφτερα πλακακια, εντιχοισμενες κουζινες, Jacuzzi, Home Cinema, Μεγαλες βεραντες με φοβερη Θεα, Parking, Αποθηκη κτλ... και να σου ζητουν μονο 500 ευρω το μηνα !!!! Ετσι ακριβως συμβαινει με τις ΟΥΓΓΑΡΕΖΕΣ και τις ελληνιδες φιλοι μου ;) Οι Ουγγαρεζες που τα εχουν ολα και θεωρουνται απο τις ωραιοτερες στον κοσμο, φερονται σαν να ειναι απλες κοπελες ενω οι Ελληνιδες που θεωρουνται απο τις λιγοτερο ωραιες στον κοσμο, φερονται σαν να ειναι Θεες ;) ΟΧΙ ευχαριστω ;) Δεν θα παρω ;) Οτι ακριβως θα ελεγα και σε αυτους που θα μου εδειχναν το σαπιο παλιο ισογειο δυαρι ζητωντας μου τα διπλασια λεφτα απ'οτι αυτοι που μου προσφερουν Σπιταρονα σε Ρετιρε' και Καινουργια με τα μισα λεφτα !!!!!!!!!!
Μισο !!!! Μισο Ρεεεεεε !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εχω ιστρο τωρα.... Θα παω να παρω και μια 8η Heineken !!!!!!
Ελα.... Για ποιον να πιω τωρα ??? Θα πιω...... Για τον 50αρη τον τζογαδορο με το nick stratigosss !!!!!!!!!!!!!!!
Στην Υγεια σου Στρατηγε μου που παιζεις και στοιχημα !!!! Καλα κερδη και σε καλη μερια !!!!! Αντε και για να σε κανω να αισθανθεις και καπως καλυτερα θα σου πω πως εαν με υποχρεωνανε να δω γυμνες μια απο τις Μπαζουλες : Looolipop , loukritia! silva! Klwnos, BiteMeIamFresh και Μαριαννα, το πουλι μου θα γινοταν Μαλακο σαν το δικο σου
ΜουΟΥΟΥΟΥουουουΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μπορει η Σεξουαλικη Δυναμη μου να ειναι μεχρι 8 εκσπερματισεις την ημερα ... αλλα με ενα σιχαμερο αρρωστημενο εκτρωμα σαν την Loolipop, Μια αηδιαστικη ψυχοπαθη loukritia (silva-klwnos) με σταρενιο παλιοδερμα που μοιαζει με την Olive του Popay the Sailor Man , Μια Καρα-Μπαζαρα σαν την BiteMeIamFresh που ΖΗΛΕΥΕΙ ολες τις ομορφες οπως ακριβως και η loukritia! (ισως και περισσοτερο) και τελος ενα συμπαθητικο ποντικακι σαν την Μαριαννα, που δεν ειναι και τοσο ασχημη οπως οι υπολλοιπες - μπροστα τους μπορει να ειναι και κουκλα.... Βεβαια μπροστα στην Δημητρα Αλεξανδρακη ειναι Πανουκλα..... Ειναι ομως Σιγουρα anti-sexy (δεν ξερω αν την ειδες ?).......... Δεν θα μπορουσα ουτε μια φορα hehehehe Ασε μην ξερασω ολη την Μπυρα τωρα ΜΑΛΑΚΑ στρατηγε !!!Τι μου τις θυμησες τωρα ρε Ηλιθιε Γεροξεκουτη ??? Να πας εσυ ρε μαζι τους !!!! Η' ο αλλος ο καμμενος ο NERD, ο ασχημος το Apolyto_Arseniko, που κανει οτι ακριβως κανει και η Loolipop το ανεραστο μοναχικο Σιχαμα....... 24 ωρες ιντερνετ..... η' η αλλη η Olive η loukritia! η ηλιθια που μπαινει και σαν silva! και σαν Klwnos..... Ας παει μαζι τους ο Ασχημαντρας ο Avatar ο κοιλαρας Δυστηχης που δεν γυρναει θυληκο να τον κοιταξει τον παπαρα τον πρωορο εκσπερματιστη που πληρωνει πουτανες για να τις αυτοσει για 4-5 λεπατακια.....tiki tiki tiki Bam ! ! ! XaXaXaXaXa η' ο αλλος ο castelliano που εχουν παθει τα νευρα του επειδη τον ΓΑΜΑΝΕ τα αφεντικα του 12 ωρες την ημερα και τον πληρωνουν με ψιχουλα τον Ξεφτιλα..... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κατσε να φερω μερικους ξηρους καρπους Στρατηγε μου....... Περιμενε....... BRB
Ελα.... STRATIGOSSS ! εδω ειμαι παλι.... Αλλα τι λεω με σενα θα μιλαω τοση ωρα ρε Γεροξεκουτη Τζογαδορε ??? Ουστ ρε !!!
Next ??? Neeeeeext ??? Who's Next ???? AAAAaaaa ΝΑΙ !!!! Τον Arcans τον Γυφτουλα τον ονειροπολο τον ξεχασα......
Στην υγεια σου κι εσενα Στοκε Arcans !!! Cheers ρε Βλαχο !!! Να εισαι καλα φιλε μου.... και ΜΗΝ πας ποτε στην Κολομβια
ρε ΗμιΠουσταριο' !!!! Ειναι πολυ επικυνδινα εκει περα.... Θα σε κοψουν φετες φετες οι Κωλο-μβιανοι γιατι ειναι οι μεγαλυτεροι εγληματιες οπως βλεπω στα στατιστικα...... Μεσα στο 2008 εγιναν 27.000 φωνοι στην Κωλο-μβια ενω στην Ελλαδιτσα Μονο 81 !!!!!!! Αν Γουσταρεις Latina Vagina και Latino Πουλο Να πας στη Ισπανια Μεγαλε !!! Εκει εχει μεταναστευσει πανω απο 1 εκατομμυριο Κολομβιανων !!! Ενταξυ ΗμιΠουσταριο' παλιο Bi που τον παιρνεις και τον δινεις ενιοτε ??? Να εισαι παντα καλα !!! Τωρα ομως που εφαγα και τους ξηρους καρπους και ηπια ολη τη μπυρα.... λεω να παω να πεσω για υπνο γιατι αυριο με βλεπω να το χανω το καραβι.... πρεπει να φυγω δυο ωρες πιο νωρις για Πειραια το μεσημερι!!!!
Οταν γυρισω απο διακοπες θα σας ξαναδω μεχρι να παω MAGYARORSZAG τελη Αυγουστου..... οποτε μετα θα κανω 4 μηνες να σας ξαναδω.... οταν θα ερθω παλι Ελλασκαταδα τα Χριστουγεννα..... Να ειστε ολοι καλα' η' μαλλον καυλα' XAXAXAXAXAXAXAXA αντε καληνυχτα !