EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
τετοια κανετε και θα τη κανω αργα η γρηγορα απ το σαιτ...
δικαιολογία/αφορμή έψαχνες μανάρι μου????
Κατσε ρε συ, αμεσως να φυγεις. Που αλλου θα σου δωσουν τοση σημασια οπως εδω ?
nai αυτη ηταν η αφορμη σου!τετοια κανετε και θα τη κανω αργα η γρηγορα απ το σαιτ...
το θεμα ειναι και τι σημασια σου δινουν ;)
το θεμα ειναι και τι σημασια σου δινουν ;)
Εμ, βλεπεις υπαρχουν και κακοβουλοι. Αμα σε ξαναπειραξει κανεις φωναξεμε να τον κανονισω.
δν γινετε αγαπες μου να μου λετε πως ψαχνω αφορμη τη στιγμη που μπαινω εδω καθημερινα, απανταω σε ολους ευγενικοτατα, ειτε στο φορουμ ειτε σε πμ, και πατε να με βγαλετε και βιζιτου απο πανω
εσεις ειστε αυτοι που θελετε να φυγω οχι εγω ;)
Θα την κανεις...! :o :o
και θα αφησεις τοσους γατουληδες ετσι αμανατι... :-
μαλάκα βαριέμαι του θανατά σήμερα!
καλά! σε παρακαλούμε! ΜΕΙΝΕ! οκ? Ε? ε? θα μείνεις??
δν γινετε αγαπες μου να μου λετε πως ψαχνω αφορμη τη στιγμη που μπαινω εδω καθημερινα, απανταω σε ολους ευγενικοτατα, ειτε στο φορουμ ειτε σε πμ, και πατε να με βγαλετε και βιζιτου απο πανω
εσεις ειστε αυτοι που θελετε να φυγω οχι εγω ;)
απο την αρχη που μπηκες εκανες ξεκαθαρη την επιθυμια σου για ψηφοθηρια διοτι δεν απαντουσες και σε κανενα αλλο θεμα του φορουμ και καλα εκανες και μαγκια σου,δεν σε κατηγορει κανενας.μολις αρχισε να ξεφουσκωνει το θεμα με τις ψηφοφοριες σου πετας μπιχτες οτι θα φυγεις...
και δεν σε εβγαλες κανενας βιζιτου,ασε τον παπα να λεει οτι θελει...
καλοπροαιρετα ολα αυτα απο κσποια που σε ψηφισε και σαν σταιλ αικον. ;)
Ας φυγει αυτη θα χασει...
Ρε παιδια ελεος ! Ας μην την καταδικαζουμε την Μαριαννα μας ! Το κοριτσακι εχει παρα πολλα εξοδα !
Πρεπει να κανει 10-15 πλαστικες, πρεπει να πληρωσει Φωτογραφους για να κανουν αγγαρια, πρεπει να
αγορασει ρουχα και accessories, πρεπει να πληρωσει managers, stylists, να αγορασει οπαδους και
θαυμαστες, να πληρωσει ανθρωπους απο παρασκηνια, κριτες, να αγορασει διαγωνισμους, να πληρωσει
το φως, το νερο, το internet και το κινητο !
Για να γινουν ολα αυτα θα πρεπει να βρει ενα προσωρινο επαγγελμα για fast money earnings !
Μαριαννα προχωρα ! Γερααααααα !
Υ.Γ. Τι διαολο ! Εδω εγινε διασημη η Εφη Θωδη και η Μπεζεντακου... Η Μαριαννα δεν θα γινει ???