Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δν γινετε αγαπες μου να μου λετε πως ψαχνω αφορμη τη στιγμη που μπαινω εδω καθημερινα, απανταω σε ολους ευγενικοτατα, ειτε στο φορουμ ειτε σε πμ, και πατε να με βγαλετε και βιζιτου απο πανω  :P
εσεις ειστε αυτοι που θελετε να φυγω οχι εγω  ;)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
δν γινετε αγαπες μου να μου λετε πως ψαχνω αφορμη τη στιγμη που μπαινω εδω καθημερινα, απανταω σε ολους ευγενικοτατα, ειτε στο φορουμ ειτε σε πμ, και πατε να με βγαλετε και βιζιτου απο πανω  :P

καλά! σε παρακαλούμε! ΜΕΙΝΕ! οκ? Ε? ε? θα μείνεις??  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
ελεος ....... τι εκανε το κοριτσι;  μια χαρα ειναι

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

απο την αρχη που μπηκες εκανες ξεκαθαρη την επιθυμια σου για ψηφοθηρια διοτι δεν απαντουσες και σε κανενα αλλο θεμα του φορουμ και καλα εκανες και μαγκια σου,δεν σε κατηγορει κανενας.μολις αρχισε να ξεφουσκωνει το θεμα με τις ψηφοφοριες σου πετας μπιχτες οτι θα φυγεις...
και δεν σε εβγαλες κανενας βιζιτου,ασε τον παπα να λεει οτι θελει...

καλοπροαιρετα ολα αυτα απο κσποια που σε ψηφισε και σαν σταιλ αικον. ;)

Budapest_Forever

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια ελεος ! Ας μην την καταδικαζουμε την Μαριαννα μας ! Το κοριτσακι εχει παρα πολλα εξοδα !
Πρεπει να κανει 10-15 πλαστικες, πρεπει να πληρωσει Φωτογραφους για να κανουν αγγαρια, πρεπει να
αγορασει ρουχα και accessories, πρεπει να πληρωσει managers, stylists, να αγορασει οπαδους και
θαυμαστες, να πληρωσει ανθρωπους απο παρασκηνια, κριτες, να αγορασει διαγωνισμους, να πληρωσει
το φως, το νερο, το internet και το κινητο !
Για να γινουν ολα αυτα θα πρεπει να βρει ενα προσωρινο επαγγελμα για fast money earnings !
Μαριαννα προχωρα ! Γερααααααα !

Υ.Γ. Τι διαολο ! Εδω εγινε διασημη η Εφη Θωδη και η Μπεζεντακου... Η Μαριαννα δεν θα γινει ???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο την αρχη που μπηκες εκανες ξεκαθαρη την επιθυμια σου για ψηφοθηρια διοτι δεν απαντουσες και σε κανενα αλλο θεμα του φορουμ και καλα εκανες και μαγκια σου,δεν σε κατηγορει κανενας.μολις αρχισε να ξεφουσκωνει το θεμα με τις ψηφοφοριες σου πετας μπιχτες οτι θα φυγεις...
και δεν σε εβγαλες κανενας βιζιτου,ασε τον παπα να λεει οτι θελει...

καλοπροαιρετα ολα αυτα απο κσποια που σε ψηφισε και σαν σταιλ αικον. ;)

χαχα! thanks αζαπη μου ! :smitten: :smitten: :smitten:
απλα μου δωσατε την εντυπωση οτι το χαψατε το fake πμ πραμα που μου κανε εντυπωση  :P
επισης το θεμα με τις ψηφοφοριες δν εχει ξεφουσκωσει καθολου
υπαρχουν ακομη ψηφοφοριες που τρεχουν
απλα δν σας ειδα και πολυ προθυμους να ψηφισετε στη ψηφοφορια του τελικου
και ειπα να μη σας τα ζαλιζω αλλο :P
καλοπροεραιτα παντα  :grin:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Ρε παιδια ελεος ! Ας μην την καταδικαζουμε την Μαριαννα μας ! Το κοριτσακι εχει παρα πολλα εξοδα !
Πρεπει να κανει 10-15 πλαστικες, πρεπει να πληρωσει Φωτογραφους για να κανουν αγγαρια, πρεπει να
αγορασει ρουχα και accessories, πρεπει να πληρωσει managers, stylists, να αγορασει οπαδους και
θαυμαστες, να πληρωσει ανθρωπους απο παρασκηνια, κριτες, να αγορασει διαγωνισμους, να πληρωσει
το φως, το νερο, το internet και το κινητο !
Για να γινουν ολα αυτα θα πρεπει να βρει ενα προσωρινο επαγγελμα για fast money earnings !
Μαριαννα προχωρα ! Γερααααααα !

Υ.Γ. Τι διαολο ! Εδω εγινε διασημη η Εφη Θωδη και η Μπεζεντακου... Η Μαριαννα δεν θα γινει ???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τόσο κόπο έκανες να γραφτείς για να πεις τη μαλακία σου? Οξω πούστη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom