αχ βρε μαριαννα μου, κυκλοφορουν τοσοι σπονσορες στο σάιτ,αν σπονσοραρετε φωτογραφηση εγω τη κανω!
ακομα δεν τους εχεις εντοπισει???
μιλα με τη bite να σε κατατοπισει...
οτι απορια εχεις θα σου τη λυσει....
ειναι μια αυτη.....
αχ βρε μαριαννα μου, κυκλοφορουν τοσοι σπονσορες στο σάιτ,αν σπονσοραρετε φωτογραφηση εγω τη κανω!
Εγώ να σου πω την αλήθεια, το χρώμα του φόντου τώρα το πρόσεξα.
Στα άλλα μάλλον έχεις δίκιο αλλά πιστεύω ότι σε τέτοιους διαγωνισμούς ίσως είναι καλύτερα η κάθε διαγωνιζόμενη να βγάζει φωτο για το κοινό που απευθύνεται παρά να κοιτά λοιπές εικαστικές λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι χρώματα, σκιές, φωτισμοί, εφέ κλπ παίζουν ρόλο αν πάει κανείς για βραβείο φωτογραφίας ή για καμια έκθεση στο Ζάππειο και όχι για περιπτώσεις καλλιστείων.
Αλλά εσύ ξέρεις σίγουρα πιο πολλά στον τομέα φωτογραφίας οπότε δεν το συνεχίζω.
αχ βρε μαριαννα μου, κυκλοφορουν τοσοι σπονσορες στο σάιτ,
ακομα δεν τους εχεις εντοπισει???
μιλα με τη bite να σε κατατοπισει...
οτι απορια εχεις θα σου τη λυσει....
ειναι μια αυτη.....
μπα μπα πληροφορημενη η μαριαννα....
Σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι οι άντρες δε ψηφίζουν με βάση την αισθητική της φωτογραφίας αλλά την αισθητική του στήθους;βρε δεν ειναι διαγωνισμος
δημοσκοπηση ειναι
ειχαν βαλει αρχικα αλλες φωτο μας
και τωρα μιας και καναμε καινουριες φωτογραφησεις ειπαν να τις ανεβασουν
εξακολλουθει να μου κανει εντυπωση ομως πως οι αντρες ψηνονται με κατι τετοια
με μια γυναικα να κραταει καρπουζια στα βυζια της
ειλικρινα εικαστικα το βρισκω αστειο και δν το βρισκω καν σεξυ ενω πραγματικα πιστευω πως αυτη η γυναικα εχει φοβερο κορμι που με αλλο φωρογραφο θα εκανε παπαδες!!!
ξερουμε πιο μαγαζι?καλε αφου το χει πει η ιδια
ο μεγαλυτερος εχθρος μιας γυναικας ειναι μια αλλη γυναικα..[size=10pt]βρε δεν ειναι διαγωνισμος
δημοσκοπηση ειναι
ειχαν βαλει αρχικα αλλες φωτο μας
και τωρα μιας και καναμε καινουριες φωτογραφησεις ειπαν να τις ανεβασουν
ειλικρινα εικαστικα το βρισκω αστειο και δν το βρισκω καν σεξυ ενω πραγματικα πιστευω πως αυτη η γυναικα εχει φοβερο κορμι που με αλλο φωρογραφο θα εκανε παπαδες!!![/size]
ειλικρινα εικαστικα το βρισκω αστειο και δν το βρισκω καν σεξυ ενω πραγματικα πιστευω πως αυτη η γυναικα εχει φοβερο κορμι που με αλλο φωρογραφο θα εκανε παπαδες!!!
καθολου!Σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι οι άντρες δε ψηφίζουν με βάση την αισθητική της φωτογραφίας αλλά την αισθητική του στήθους;
ο μεγαλυτερος εχθρος μιας γυναικας ειναι μια αλλη γυναικα..
ουρτ !!!! παλιομπετούγια..
Άλλο πως κρίνεις κι άλλο τι ψηφίζεις.καθολου!
αλλα δε θα με αποτρεψει αυτο το γεγονος
απο το δικαιωμα να κρινω αντικειμενικα μια φωτογραφια
Δεν έχει σημασία το αντικείμενο γιατί αμέσως φαντάζεσαι τα βυζιά.
Είτε είχε καρπούζια, είτε απορρυπαντικά, είναι κανα μπιτόνι λάδι θα ήταν το ίδιο και το αυτό.
Σημασία έχει η ποιότητα.
iblis ποσα κιλα εισαι;
30 kila kai 40 kila arxidiaiblis ποσα κιλα εισαι;
Γιατί, θες να τον πλακώσεις στο ξύλο και θες να δεις αν σε παίρνει;
Σου είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι οι άντρες δε ψηφίζουν με βάση την αισθητική της φωτογραφίας αλλά την αισθητική του στήθους;
εχεις δικιο, ωρες ωρες νοιωθω ενα μεγαλο παιδι...τι μου εκανε το παιδι για να τον δειρω;