Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Θα την φτύνω και σε απόσταση όλο το βράδυ με άλλη(κρύο) και το πρωί από την ζήλια της θα θελήσει να μου κάτσει και εγώ θα δεχτώ φυσικά(ζέστη)!!!![]()
Μόνος ρε είμαι αυτοδίδακτο ταλέντο!!!πωπω ρε φιλε τι ειπες τωρα? εχω παθει πλακα. ουτε η μπαρτσα σε τελικο εχει κατεβει με τετοιο συστημα να παιξει.
μονος σου το ανακαλυψες αυτο το συστημα, η στο εμαθε ο καθηγητης σου?
ο καθηγητης σου με αυτο το συστημα σου την επεσε? επιασε τελικα τι εγινε?Μόνος ρε είμαι αυτοδίδακτο ταλέντο!!!![]()
![]()
![]()
Λοιπόν αυτή η πανάρχαια μέθοδος που χάνεται στα βάθη των αιώνων και την αναβίωσα έχει λογική και αποτελασματικότητα!!Σιγά ρε Katy Perry.![]()
![]()
Για πες μας και άλλα για αυτή τη μέθοδο.
Πιάνει καθόλου? Εσύ από πιτσιρικάς τέτοια κόλπα έκανες?
Είναι καλύτερη για ελληνίδες ή για ξένες?
![]()
Ψηφίστε όλοι Δήμητρα Αλεξανδράκη το 18χρονό μανούλι,μα δείτε πράμα(δεν συγκρίνεται με την ψωρόγατα):
Ο καθηγητής μου είχε το σύστημα στα ίσια και καραμέλα(εμένα δεν μου αρέσουν και δεν έπιασε)!!!ο καθηγητης σου με αυτο το συστημα σου την επεσε? επιασε τελικα τι εγινε?
Γιατί πεπόνια και όχι καρπούζια;!Μιλάς σοφά.
Φαντάσου σκηνικό, βολτίτσα με το αγροτικό, μέσα και η Δήμητρα και η καρότσα τίγκα στα πεπόνια.
Η καλύτερή σου ρε μπαγάσα.
Γιατί πεπόνια και όχι καρπούζια;!![]()
Μωρέ με τέτοιο μανούλι και με μουλάρι πάω πιο αγροτικό και μαλακίες!!!![]()
![]()
![]()
Έτσι σε θέλω, ταλιμπάν σκέτο.
Άμα ψηφίσει και το μουλάρι λες να βγει η δικιά μας?
http://[URL unfurl="true"]www.epikairo.gr/wp-content/uploads/2009/02/donkey1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ρε θα την βγάλου την Δημητρούλα μην αγχώνεσαι,ήδη τρώει λάσπη η γάτα!!! ;)
Υ.Γ.Πάντως ρε γάτα ολόκληρο bourdela.tv μαζί σου και 6 θέση,τί κάνεις ωρέ;! ;D :think:
οχι ρε φιλε μουνιτζα.αλλιως θα γινει η φαση.Μιλάς σοφά.
Φαντάσου σκηνικό, βολτίτσα με το αγροτικό, μέσα και η Δήμητρα και η καρότσα τίγκα στα πεπόνια.
Η καλύτερή σου ρε μπαγάσα.
Ρε συ έχεις αποθημένο να βρεις καμία παρθένα;!οχι ρε φιλε μουνιτζα.αλλιως θα γινει η φαση.
η δημητρα δουλευει στο παντοπωλειο του χωριο,και πιπωνετε με ολους τους φανταρους που κατεβενουν απο το φυλακιο για τσιγαρα.ο καινουργιος ειναι παρκαρισμενος με το αγροτικο του γυαλισμενο,και περιμενει να σχολασει το γκομενακι να το κανει βολτα στα χωραφια,διοτι το ψηνει να το γαμησι.νομιζει οτι το γκομενακι του ειναι παρθενα.αλλα δεν ξερει οτι καθε φορα που φιλιουντε,φυλαει και ολες τις πουτσες του ελληνικου στρατου.
σου μιλησε κανενας για καμια παρθενα? την ειδες πουθενα?Ρε συ έχεις αποθημένο να βρεις καμία παρθένα;!![]()
Αμάν δηλαδή όλες τις δικίες κατά φαντασίαν παρθένες τις βγάζεις!!!
Και να ήταν και τίποτα σεμνά κοριτσάκια να πω,εεε παιζεί!!!![]()
![]()
![]()
Κατά φαντασίαν έστω!!!σου μιλησε κανενας για καμια παρθενα? την ειδες πουθενα?
Ρε θα την βγάλου την Δημητρούλα μην αγχώνεσαι,ήδη τρώει λάσπη η γάτα!!! ;)
Υ.Γ.Πάντως ρε γάτα ολόκληρο bourdela.tv μαζί σου και 6 θέση,τί κάνεις ωρέ;!![]()
![]()
οχι ρε φιλε μουνιτζα.αλλιως θα γινει η φαση.
η δημητρα δουλευει στο παντοπωλειο του χωριο,και πιπωνετε με ολους τους φανταρους που κατεβενουν απο το φυλακιο για τσιγαρα.ο καινουργιος ειναι παρκαρισμενος με το αγροτικο του γυαλισμενο,και περιμενει να σχολασει το γκομενακι να το κανει βολτα στα χωραφια,διοτι το ψηνει να το γαμησι.νομιζει οτι το γκομενακι του ειναι παρθενα.αλλα δεν ξερει οτι καθε φορα που φιλιουντε,φυλαει και ολες τις πουτσες του ελληνικου στρατου.
Μην μου πεις οτί ψηφίζουν άλλες!!! :oΤο βλεπεις να ναι μαζι μου?![]()