Επισκέπτης
ξεροχινο καργααααααα κακε ινδιανε τισ αγριασ στισισ!!!!Εκεί να με πάς μύστη μου....... να με μάθεις πολλα και ωρεγια πράματα.......
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ξεροχινο καργααααααα κακε ινδιανε τισ αγριασ στισισ!!!!Εκεί να με πάς μύστη μου....... να με μάθεις πολλα και ωρεγια πράματα.......
Τον μάνατζερ.......η Μαριαννα μου το παιζει δυσκολη τωρα τελευταια...
τι να κανω?
Πίτσι γεννήθηκα σε δύσκολες εποχές του Fuck West και νιώθω εκτός εποχής μύστι μου....ξεροχινο καργααααααα κακε ινδιανε τισ αγριασ στισισ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μαριάννα πολύ καλή η πίσω κίνηση.... την δουλεύεις γενικά ή την έχεις για μόστρα????? Plz απάντα τώρα γιατί δεν θα έχω την τύχη να σε ακροαστώ σήμερα από ραδιοφώνουγουσταρω![]()
ναι χιστι μου παμε να τιμορισουμε τισ ατακτεσ φεμινιστριεσ με το ινδιανικο πεοσ μασ!!!Γι'αυτό σου λέω να με πας σε μπαράκια με φεμινίστριες να πάρω κανένα μακρυμάλλικο σκαλπ![]()
![]()
Τομαχωκ χίστι μου.... να παίρνει τα σκάλπ και τα μυαλά....ναι χιστι μου παμε να τιμορισουμε τισ ατακτεσ φεμινιστριεσ με το ινδιανικο πεοσ μασ!!!![]()
![]()
![]()
η Μαριαννα μου το παιζει δυσκολη τωρα τελευταια...
τι να κανω?
α ρε φωτογραφε θέα που ειχες..αλλοι βγαζουν τοπια και αλλοι......
και αν δεν του αρεσε το στησιμο σου σε εβαζε αυτος στη σωστη θεση??
Τον μάνατζερ.......
Πίτσι γεννήθηκα σε δύσκολες εποχές του Fuck West και νιώθω εκτός εποχής μύστι μου....
Γι'αυτό σου λέω να με πας σε μπαράκια με φεμινίστριες να πάρω κανένα μακρυμάλλικο σκαλπ![]()
Μαριάννα πολύ καλή η πίσω κίνηση.... την δουλεύεις γενικά ή την έχεις για μόστρα????? Plz απάντα τώρα γιατί δεν θα έχω την τύχη να σε ακροαστώ σήμερα από ραδιοφώνου![]()
πσσσσσσ!!!!!!πορνοσκιεσ,πορνοφοτα,πορνοstudio flas,πορνο ανακλαστιρεσ !!!!μη το γελας
δν ειναι καθολου ευκολη δουλεια να εισαι φωτογραφος ακομη κι αν εχεις μπροστα σου την angelina jolie πρεπει να εχεις κατα νου να συντονισεις τοσα αλλα πραγματα, σκιες, φωτα, ωστε να βγει καλο το αποτελεσμα
το τελευταιο που σκεφτεσαι ειναι τα καλλη του μοντελου σου
αυτα ισως τα σκεφτεις μετα![]()
εχο ριξι ιδι τιν κρεατινι ψιφο μου μεσα στιν ιγρι καλπι......Νεολέρα Iblis!!!!!
Αλήθεια Πίτσι έχεις ψηφίσει χίστι μου??????
και σινεχιζο...πορνο σοφτ μποξ, πορνο ομπρελεσ![]()
![]()
Άρα την έσκιζες την γάτα....εχο ριξι ιδι τιν κρεατινι ψιφο μου μεσα στιν ιγρι καλπι......![]()
ενασ πορνορεπορτερ επιβαλετε να τα ξερει....ω που τα ξερεις εσυ τα σοφτ μποξ και τις ομπρελες? ;)
ασχολεισαι?![]()
![]()
ενασ πορνορεπορτερ επιβαλετε να τα ξερει....![]()
![]()
![]()
οχι ρεπορτερ...α ρεπορτερ
ok got it
nice ;)
η Μαριαννα ανελαβε μια στηλη στο ]
με τιτλο [size=14pt]η Μαριαννα σας απαντα![/size]
Ειμαι πολυ χαρουμενος που ετσι γινεται προσιτη σε περρισοτερο κοσμο !
Μπραβο Μαριαννα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()