catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ηθικον ακμαιοτατον!Ηθικον???????
Πωs τα παs μεχρι σημερα???????? Ολα καλα???????
Φωτογραφο χρειαζεσαι??????????
φωτογραφο εχω μην ανησυχεις καλε μου
Ηθικον ακμαιοτατον!Ηθικον???????
Πωs τα παs μεχρι σημερα???????? Ολα καλα???????
Φωτογραφο χρειαζεσαι??????????
Ηθικον ακμαιοτατον!
φωτογραφο εχω μην ανησυχεις καλε μου
στα ιδια μεεεεεεεεεεεεεεερηηηηηηηηηηηηηηηηηηη θα ξαναβρεθουυυυυυυυυυυμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δε θα πω αυτο που σκεφτηκα!!!δε θα το πω!!!παλι αφησεs ανοιχτο το ραδιο ρε??????????? να αυτα κανειs και μετα ξεχναs !!!!!!!!
Kαι πολυ καλα θα κανειs!!!!!!!!!! εεεεετσι να σκεφτεσε το κοινωνικο συνολο!!!!!!!δε θα πω αυτο που σκεφτηκα!!!δε θα το πω!!!
το μονο που σκεφτηκα ειναι το καρμα μου...Kαι πολυ καλα θα κανειs!!!!!!!!!! εεεεετσι να σκεφτεσε το κοινωνικο συνολο!!!!!!!
το μονο που σκεφτηκα ειναι το καρμα μου...
Προσεχε τι θα πειs......εχουμε γιαγια στο οξυγονο και παππου με σωληνακια.....Και τα παιδακια πανε ακομα νηπιαγωγειο!!!!!!
στα ιδια μεεεεεεεεεεεεεεερηηηηηηηηηηηηηηηηηηη θα ξαναβρεθουυυυυυυυυυυμεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αχ τι μου 8υμισες...παλια παρασταση με την ομαδαρα μου
συγκινουμαι! :'( :'( :'(
αντε και χτες εκανε μωρακι ο δασκαλος μου!!!!
Ομαδαρα λεγονταs!!!!!!!!!!!!!! Τι εννοαs?????????
Μην τεθει θεμα ομαδαs εδω μεσα και γινει...εμφυλιοs!!!!!!
ομαδαρα εγω εννοω τη χορευτικη μου ομαδαρα!
Aαααααααααααα νταξει τοτενεs............Την γλυτωσαμε την συρραξη !!!!!!!!! Απ αυτο να εισαι κοριτσαρε!!!!!!
Μαζι σου.......Αλλα κι εσυ δεν ξηγηθηκεs ωραια........Τετοια γεγονοτα και να μην εχουμε και φωτο με ολη την ομαδα!!!
Δεν λεει.......
φωτο με ολη την ομαδα ειχα στο facebook οποιος ηθελε εμπαινε κι εβλεπε αλλα τωρα μου διεγραψαν το προφιλ
τωρα ν'ανεβασω εδω φωτο με ολη την ομαδα χωρις την εγκριση τους δν θα ταν και πολυ σωστο, σωστα? ;)
παιδια σας εγινε ειδικη μνεια απο καποιον στα σχολια μου στην απογευματινη ;)
ειπε να κανει την ευγενικη κινηση και να σας ευχαριστησει εκ μερους μου
εγω βεβαια του απαντησα αλλα το σχολιο μου δεν εχει εμφανιστει ακομη
οποιος θελει να δει εδω ειναι
ελεος ρε πουστη,τι κακια ειναι αυτη.Πολύ ζήλια ο τύπος...