Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μα δεν απαγορευει σε κανενα κανενας να κανει οτι γουσταρει
αλλα δεν παυει να ειναι καψιμο... δεν υπαρχει γκομενα που να μη θελει να γινει μοντελο πια
τζισους
εγω δεν θελω να γινω μοντελο...
εκτος κι αν γινεται να σαι μοντελο με παχακια  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ακριβως εκει ειναι το θεμα
οτι πεφτεις αμεσως
καμια δν προκειται να κρατησει απ αυτες που σχολιαζουμε τωρα κι εγω μαζι αν νομιζουμε οτι με το μοντελινγκ θα κανουμε καριερα  :2funny:
Απλα.......και θεμιτο ειναι αλλωστε........ξεκιναs ενα καποιο ονειρο σου.......Τι ειχεs τι εχασεs........
Αρκει ....σε περιπτωση αποτυχιαs........να μην σε πιασει το αρνητικο σου......
Σχολια θ ακουσειs πολλα αλλα εσυ συνεχα το μεχρι τελουs..........
Και ναχειs και εναλλακτικη λυση καλου κακου

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
βασικα το shoot πληρωνει καλα και προσφερει και μια καποια αναγνωρισιμοτητα

μα ποιο το νοημα?
δλδ η πουρσανιδου πχ ειναι καμια γκομενα σπουδαιας ομορφιας για να κανει καριερα σαν μοντελο? δεν ειναι
αν θελει να κανει καριερα θα κανει κ αλλες γυμνες φωτο κ αλλα παρασκηνιακα... κ θα χαιρεται κιολας
ελλεηνιδες

πρωτον δεν εχεις παχακια ελεος
δευτερον αν δε θες να γινεις μοντελο κ σε νοιαζει η φωτογραφια δεν εχεις λογο να τα πετας ουτε σε ημιγυμνο ουτε σε τελειως γυμνο. το κανεις κ επιβεβαιωνεις τη ματαιοδοξια σου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Θα παει σε αλλη κατηγορια μοντελου.........
Αλλα και οι κανονικεs κινδυνευετε........Δεν ακουσεs που αποριψαν την αλλη επειδη τολμησε να πει οτι δεν υποστηριζει τον γαμο!!! των γκευ????......"Μονοs στο σπιτι με δυο...μπαμπαδεs"!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μα ποιο το νοημα?
δλδ η πουρσανιδου πχ ειναι καμια γκομενα σπουδαιας ομορφιας για να κανει καριερα σαν μοντελο? δεν ειναι
αν θελει να κανει καριερα θα κανει κ αλλες γυμνες φωτο κ αλλα παρασκηνιακα... κ θα χαιρεται κιολας
ελλεηνιδες

πρωτον δεν εχεις παχακια ελεος
δευτερον αν δε θες να γινεις μοντελο κ σε νοιαζει η φωτογραφια δεν εχεις λογο να τα πετας ουτε σε ημιγυμνο ουτε σε τελειως γυμνο. το κανεις κ επιβεβαιωνεις τη ματαιοδοξια σου

Η Προυσανιδου ναι θελει να κανει καριερα και εχει και το κοινο της που τη γουσταρει
εγω μπορει τωρα να μην εχω παχακια αλλα εχω κατα καιρους
Δεν καταπιεζομαι με το φαγητο, αν ειναι να παρω κιλα θα παρω και γι'αυτο δεν θελω να μπω στη διαδικασια του οτι "ειμαι μοντελο, πρεπει να προσεχω τη διατροφη μου"
Αν γινω καμια πατσολα και δεν με θελουν εχει καλως  :dancing:
Φυσικα και το κανω για να επιβεβαιωσω τη ματαιοδοξια μου αλλα δεν ειναι αυτος ο μονος λογος.Εχω πει πως μου αρεσει η φωτογραφια ειτε μπρος ειτε πισω απ το φακο και συντομα θελω να παω πισω απ το φακο πιο συστηματικα
Το ημιγυμνο και το σεξυ μου "ταιριαζουν πιο πολυ", μ'αρεσουν οι σεξυ φωτογραφησεις.
Αλλα και να μη μου αρεσαν εχουν υπαρξει φωτογραφοι που μου χουν πει οτι για φωτογραφηση μοδας δεν κανω αφου έχω καμπυλες οποτε κανω μονο για σεξυ φωτογραφησεις χωρις αυτο να σημαινει οτι θα το γυρισω και σε πορνο  :S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
μαριαννακι δεν θα ξεχασεις οταν πας πισω απτο φακο τη χαρη που σου ζητησα ε φανταστικη μαριαννα????????? :-* :-* :-* :-* :grin: :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Η Προυσανιδου ναι θελει να κανει καριερα και εχει και το κοινο της που τη γουσταρει
εγω μπορει τωρα να μην εχω παχακια αλλα εχω κατα καιρους
Δεν καταπιεζομαι με το φαγητο, αν ειναι να παρω κιλα θα παρω και γι'αυτο δεν θελω να μπω στη διαδικασια του οτι "ειμαι μοντελο, πρεπει να προσεχω τη διατροφη μου"
Αν γινω καμια πατσολα και δεν με θελουν εχει καλως  :dancing:
Φυσικα και το κανω για να επιβεβαιωσω τη ματαιοδοξια μου αλλα δεν ειναι αυτος ο μονος λογος.Εχω πει πως μου αρεσει η φωτογραφια ειτε μπρος ειτε πισω απ το φακο και συντομα θελω να παω πισω απ το φακο πιο συστηματικα
Το ημιγυμνο και το σεξυ μου "ταιριαζουν πιο πολυ", μ'αρεσουν οι σεξυ φωτογραφησεις.
Αλλα και να μη μου αρεσαν εχουν υπαρξει φωτογραφοι που μου χουν πει οτι για φωτογραφηση μοδας δεν κανω αφου έχω καμπυλες οποτε κανω μονο για σεξυ φωτογραφησεις χωρις αυτο να σημαινει οτι θα το γυρισω και σε πορνο  :S

Mπορειs να κανειs τωρα το γουστο σου....τωρα που δεν εχειs παρει κιλα απο τιποτα εγκυμοσυνεs ....γιατι μετα κακα τα ψεμματα δεν θα σε θελουνε..........εκτοs κι αν ποζαρειs για το..."εγω και το παιδι μου"
Αλλα για μελλον........μια και σ αρεσει ασχολησου με την φωτογραφια πιο επαγγελματικα....και απο πισω απ την μηχανη....οχι πισω απ τον φωτογραφο....τζιs εκει...χαχαχαχαχαχαχα

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Mπορειs να κανειs τωρα το γουστο σου....τωρα που δεν εχειs παρει κιλα απο τιποτα εγκυμοσυνεs ....γιατι μετα κακα τα ψεμματα δεν θα σε θελουνε..........εκτοs κι αν ποζαρειs για το..."εγω και το παιδι μου"
Αλλα για μελλον........μια και σ αρεσει ασχολησου με την φωτογραφια πιο επαγγελματικα....και απο πισω απ την μηχανη....οχι πισω απ τον φωτογραφο....τζιs εκει...χαχαχαχαχαχαχα
  :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
μαριαννακι δεν θα ξεχασεις οταν πας πισω απτο φακο τη χαρη που σου ζητησα ε φανταστικη μαριαννα????????? :-* :-* :-* :-* :grin: :P

Εδω δεν θα θυμαται τι φαι εφαγε χτεs....εσενα θα θυμαται???????? χαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν πιανει το γλυψιμο.......ασε προσπαθησαν πολλοι........

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Με τετοιο σωματακι που εχει..........θα αργησει κομματι.....Δεν καθεσαι καλυτερα??? Θα κουραστειs να περιμενειs ορθια!!!

σιγα το σωματακι καλε
ηδη βγαζω καποιεω φωτο αλλα δεν εχω εξοπλισμο γμτ να κανω καλυτερη δουλεια  :tickedoff:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Με τετοιο σωματακι που εχει..........θα αργησει κομματι.....Δεν καθεσαι καλυτερα??? Θα κουραστειs να περιμενειs ορθια!!!

μην αργησεις πολυ!!!

γτ θελω πορτραιτο να μη φαινονται οι ρυτιδες!!!!! ;)

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εδω δεν θα θυμαται τι φαι εφαγε χτεs....εσενα θα θυμαται???????? χαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν πιανει το γλυψιμο.......ασε προσπαθησαν πολλοι........

τι λες καλε? οι φωτογραφοι στα πρωτα τους βηματα παρακαλανε για μοντελα να τα φωτογραφιζουν για εξασκηση  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom