life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αν γδυθω εγω τωρα το shoot δεν θα με ...πληρωσει....Θα με shoot-αρει κανονικα!!!!!!!!!βασικα το shoot πληρωνει καλα και προσφερει και μια καποια αναγνωρισιμοτητα
Αν γδυθω εγω τωρα το shoot δεν θα με ...πληρωσει....Θα με shoot-αρει κανονικα!!!!!!!!!βασικα το shoot πληρωνει καλα και προσφερει και μια καποια αναγνωρισιμοτητα
εγω δεν θελω να γινω μοντελο...μα δεν απαγορευει σε κανενα κανενας να κανει οτι γουσταρει
αλλα δεν παυει να ειναι καψιμο... δεν υπαρχει γκομενα που να μη θελει να γινει μοντελο πια
τζισους
Απλα.......και θεμιτο ειναι αλλωστε........ξεκιναs ενα καποιο ονειρο σου.......Τι ειχεs τι εχασεs........ακριβως εκει ειναι το θεμα
οτι πεφτεις αμεσως
καμια δν προκειται να κρατησει απ αυτες που σχολιαζουμε τωρα κι εγω μαζι αν νομιζουμε οτι με το μοντελινγκ θα κανουμε καριερα![]()
βασικα το shoot πληρωνει καλα και προσφερει και μια καποια αναγνωρισιμοτητα
εγω δεν θελω να γινω μοντελο...
εκτος κι αν γινεται να σαι μοντελο με παχακια![]()
εγω δεν θελω να γινω μοντελο...
εκτος κι αν γινεται να σαι μοντελο με παχακια![]()
μα ποιο το νοημα?
δλδ η πουρσανιδου πχ ειναι καμια γκομενα σπουδαιας ομορφιας για να κανει καριερα σαν μοντελο? δεν ειναι
αν θελει να κανει καριερα θα κανει κ αλλες γυμνες φωτο κ αλλα παρασκηνιακα... κ θα χαιρεται κιολας
ελλεηνιδες
πρωτον δεν εχεις παχακια ελεος
δευτερον αν δε θες να γινεις μοντελο κ σε νοιαζει η φωτογραφια δεν εχεις λογο να τα πετας ουτε σε ημιγυμνο ουτε σε τελειως γυμνο. το κανεις κ επιβεβαιωνεις τη ματαιοδοξια σου
Καθόλου.σας ελειψα???????
Η Προυσανιδου ναι θελει να κανει καριερα και εχει και το κοινο της που τη γουσταρει
εγω μπορει τωρα να μην εχω παχακια αλλα εχω κατα καιρους
Δεν καταπιεζομαι με το φαγητο, αν ειναι να παρω κιλα θα παρω και γι'αυτο δεν θελω να μπω στη διαδικασια του οτι "ειμαι μοντελο, πρεπει να προσεχω τη διατροφη μου"
Αν γινω καμια πατσολα και δεν με θελουν εχει καλως
Φυσικα και το κανω για να επιβεβαιωσω τη ματαιοδοξια μου αλλα δεν ειναι αυτος ο μονος λογος.Εχω πει πως μου αρεσει η φωτογραφια ειτε μπρος ειτε πισω απ το φακο και συντομα θελω να παω πισω απ το φακο πιο συστηματικα
Το ημιγυμνο και το σεξυ μου "ταιριαζουν πιο πολυ", μ'αρεσουν οι σεξυ φωτογραφησεις.
Αλλα και να μη μου αρεσαν εχουν υπαρξει φωτογραφοι που μου χουν πει οτι για φωτογραφηση μοδας δεν κανω αφου έχω καμπυλες οποτε κανω μονο για σεξυ φωτογραφησεις χωρις αυτο να σημαινει οτι θα το γυρισω και σε πορνο :S
μαριαννακι δεν θα ξεχασεις οταν πας πισω απτο φακο τη χαρη που σου ζητησα ε φανταστικη μαριαννα????????? :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
Mπορειs να κανειs τωρα το γουστο σου....τωρα που δεν εχειs παρει κιλα απο τιποτα εγκυμοσυνεs ....γιατι μετα κακα τα ψεμματα δεν θα σε θελουνε..........εκτοs κι αν ποζαρειs για το..."εγω και το παιδι μου"
Αλλα για μελλον........μια και σ αρεσει ασχολησου με την φωτογραφια πιο επαγγελματικα....και απο πισω απ την μηχανη....οχι πισω απ τον φωτογραφο....τζιs εκει...χαχαχαχαχαχαχα
μαριαννακι δεν θα ξεχασεις οταν πας πισω απτο φακο τη χαρη που σου ζητησα ε φανταστικη μαριαννα????????? :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
Τι είδους ήταν αυτή - ερωτική ή επιστημονικής φαντασίας?αν και ειχα βγαλει καποτε μια καλη
αν τη βρω θα τη βαλω
γινεσυ φωτογραφεσαχαχα! θεσ να κανεισ φωτογραφηση?
γινεσυ φωτογραφεσακαι τα κανονιζουμε!!!!
![]()
Τι είδους ήταν αυτή - ερωτική ή επιστημονικής φαντασίας?![]()
Με τετοιο σωματακι που εχει..........θα αργησει κομματι.....Δεν καθεσαι καλυτερα??? Θα κουραστειs να περιμενειs ορθια!!!
Ναι. ;)η φωτο?
Με τετοιο σωματακι που εχει..........θα αργησει κομματι.....Δεν καθεσαι καλυτερα??? Θα κουραστειs να περιμενειs ορθια!!!
Εδω δεν θα θυμαται τι φαι εφαγε χτεs....εσενα θα θυμαται???????? χαχαχαχαχαχαχαχαχα
δεν πιανει το γλυψιμο.......ασε προσπαθησαν πολλοι........