Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

Επισκέπτης
ε μπορει να μην ειναι στο επομενο αλλα στο μεθεπομενο ξερω γω ποτε θα βαλουν βυζι? ημαρτον πια λες και ειμαι κομματι κρεας "πσιτ μισο κιλο μπουτι παρακαλω, εγω θελω μισο κιλο στηθος"
απλα επειδη εχεις τετοιο κολλημα με την ψηφοφορια καλο ειναι να βαλεις και κανα βυζι

gamiasolwn

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
απλα επειδη εχεις τετοιο κολλημα με την ψηφοφορια καλο ειναι να βαλεις και κανα βυζι
Αφού είπε θα δείξει βυζί...τώρα αν θα το δείξει αύριο μεθαύριο παραμεθαύριο εξαρτάται απο το σουτ :cheesy:

Επισκέπτης
αχαχαχχαχα ωραια η φοτο στο αβαταρ τωρα την εβαλες???????αχαχαχχαχα

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι οντως ειμαι ανυπομονος μπηκα εκει αλλα πολυ αποστειρωμενη η φαση
ΣΥΜΦΩΝΩ
βεβαια αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει αλλα ειχα και καλυτερες φωτο
δεν πειραζει στα αλλα σετ
μαλλον σας κρατανε σε αγωνια  ;) :P

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

χεχε. καλα μπορεις να το πεις και κολλημα αλλα αμα μπεις να δεις λιγο πως σφαζονται και μαλλιοτραβιουνται οι άλλες θα τα χασεις  :2funny:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η Πουρσανιδου ασ πουμε απ τη προηγουμενη βδομαδα τα έβγαλε ολα φατσα καρτα στο shoot γραφοντας στη συνεντευξη για τη ψηφοφορια "αγορια ικανοποιηστε με" και βγηκε και δευτερη
αν θελετε βυζι μπορειτε να τη βρειτε κι αυτη στο shoot.gr

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
επισησ καντε με ολοι add sto νεο προφλ γιατο το παλιο το εσβησαν  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
κατι ψιλοασχετο αλλα εσυ αγαπητη γιατι συμετεχεις στο διαγωνισμο?

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι εννοεις μουναρε??με ολο το σεβασμο κιολας για το μουναρε

χαχα! εννοω παιδαρε, αυτο που εννοω! οχι μονο τα κοριτσια αλλα και το κοινο που φανατιζεται μαζι τους
εχει παρει περιεργη τροπη το θεμα
αν μπεις μια στο σιτε της απογευματινης και δεις τα σχολια της καθε κοπελας οχι αυτα που κανει η ιδια αλλα και οι θαυμαστες της (αποκτησαμε και θαυμαστες μη χε...) θα καταλαβεις

gamiasolwn

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η Πουρσανιδου ασ πουμε απ τη προηγουμενη βδομαδα τα έβγαλε ολα φατσα καρτα στο shoot γραφοντας στη συνεντευξη για τη ψηφοφορια "αγορια ικανοποιηστε με" και βγηκε και δευτερη
αν θελετε βυζι μπορειτε να τη βρειτε κι αυτη στο shoot.gr
Εγώ θέλω να δω το δικό σου :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom