catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πάντως για όσους απ εσάς ενδιαφέρεστε τρέχει κι άλλος ένας διαγωνισμός αυτόν τον καιρό στον οποίο συμμετέχω. είναι τα miss online της απογευματινής και ξεκίνησε τη δευτέρα.
κάθε βδομάδα παρουσιάζονται στην εφημερίδα 7 κοπέλες και την επόμενη ψηφίζονται ώστε να βγεί μια να πάει στον τελικό.
Αυτή τη βδομάδα ξεκίνησε να παρουσιάζεται η πρώτη 7άδα και είμαι κι εγώ μέσα.
Από την επόμενη 11 του μηνός μέχρι 16 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία και θα χρειαστώ την βοήθεια όλων σας για να φτάσω στους τελικούς.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω του site της Aπογευματινής Εκεί μπορείτε να διαβάσετε και περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό
Αυτή είναι και η δική μου σελίδα στο site ?p=23369
Και σας παραθέτω και τη σελίδα απ' την εφημερίδα από 5-5 με την επίσημη συμμετοχή μου
Φιλάκια!!!
edit_Duracell: Αλλαγή τίτλου λόγω λήξεως του Διαγωνισμού...
κάθε βδομάδα παρουσιάζονται στην εφημερίδα 7 κοπέλες και την επόμενη ψηφίζονται ώστε να βγεί μια να πάει στον τελικό.
Αυτή τη βδομάδα ξεκίνησε να παρουσιάζεται η πρώτη 7άδα και είμαι κι εγώ μέσα.
Από την επόμενη 11 του μηνός μέχρι 16 θα ξεκινήσει η ψηφοφορία και θα χρειαστώ την βοήθεια όλων σας για να φτάσω στους τελικούς.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μέσω του site της Aπογευματινής Εκεί μπορείτε να διαβάσετε και περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό
Αυτή είναι και η δική μου σελίδα στο site ?p=23369
Και σας παραθέτω και τη σελίδα απ' την εφημερίδα από 5-5 με την επίσημη συμμετοχή μου
Φιλάκια!!!
edit_Duracell: Αλλαγή τίτλου λόγω λήξεως του Διαγωνισμού...