Για τη χρονια που μας περασε, οι εξι καλυτερες για μενα ειναι:
1. Τζοαννα. Περισυ την ειχα στην τριτη θεση. Ανοδος λοιπον για ενα υπεροχο κοριτσακι απο την Ρουμανια, που μαζι με τη Σιμονα ειναι οτι καλυτερο μας εχει στειλει. Η Σιμονα ειχε γινει διασημη, η Τζοαννα οχι, αλλα αυτο μονο καλο της εκανε...
Να σημειωσω εδω, οτι χθες δεν ηταν στη λιστα Karaman...αλλα οπως ομολογησε κι ο ιδιος, ειναι μακρινος συγγενης του Παπακωνσταντινου
2. Καντυ. Πολυ υψηλου επιπεδου γυναικα, απο καθε αποψη! Κορμι, συμπεριφορα, χαμογελο. Ερωτευσιμη! Δυστυχως απο πολλους. Σε αντιθεση με την προηγουμενη, εγινε διασημη και αυτο τελευταια αποτελει προβλημα. Σε καθε περιπτωση, ειναι κοσμημα για την πολη μας
3. Σονια. Δεν εγινε ευρεως γνωστη. Αν δεν κανω λαθος μονο εγω κι ο Game εφραστηκαμε καλα γι αυτην. Εγω ομως περναω πολυ καλα μαζι της και μακαρι να την εχουμε και φετος. Λιθουανη αλλα μεγαλωμενη στην Ελλαδα.
4. Νατασσα, Προμηθεως 11. Το να αντικαταστησεις την Queen Βερονικα δεν ειναι καθολου ευκολη υποθεση. Το καταφερε ομως σε πολυ καλο βαθμο. Αψεγαδιαστο κορμι, φιλικη, χωρις καθολου αερα στα μυαλα της, αν και πολλοι γραψαν γι αυτη.
Πολυ κατω απ΄αυτες, για να συμπληρωθει η εξαδα θα αναφερω τις:
5. Αλεξ. Ωραιο κορμι, μεγαλο στηθος. Τις δυο φορες που την προλαβα, περασα πολυ καλα. Δεν νομιζω ομως οτι θα την ξαναδουμε
6. Τζουλια, 26 Οκτωβριου 52. Την πρωτη φορα, επαθα πλακα μαζι της. Την δευτερη οχι. Επισης δεν θα την ξαναδουμε μαλλον για να σχηματισω καλυτερη αποψη.
Να ανεφερω εδω, οτι παρ΄οτι δεν πηρε ψηφο, πολυ θα ηθελα του χρονου να ψηφισω πρωτη την Λαρα του La Femme. Υπεροχο σωμα και προσωπακι, δυστυχως εντελως ανειδικευτη. Αν μεινει και μαθει να ανοιγεται, πιστευω οτι θα μας απασχολησει φετος.
Ιδιαιτερη μνεια βεβαια ανηκει και στη Αννα-Ζωη, που με την αφιξη της τρελανε πολλους, την οποια ομως δεν ειχα την χαρα να γνωρισω απο κοντα...ελπιζω φετος
Γενικα εγω την κρινω σαν καλη χρονια. Με τις τεσσερεις πρωτες περασα πολυ καλα.
Μακαρι η φετινη να ειναι ακομα καλυτερη