ZIGOLLO
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παω να χτυπησω πιτογυρο χωρις τυψειςΚαι σε κιλά και σε χρόνια ρε ... Μακριά , λέμε ...
παω να χτυπησω πιτογυρο χωρις τυψειςΚαι σε κιλά και σε χρόνια ρε ... Μακριά , λέμε ...
Ειμαι αναποφασιστος!
Δεν ξερω σε ποια να ριξω την ψηφο μου.
παω να χτυπησω πιτογυρο χωρις τυψεις
καθολου αφορητη θα ελεγα καθοτι δε νιωθω μοναξια...Έτσι μπράβο ... Μακριά , μακριά ...
Λουκρητία μου , πόσο αφόρητη έχει γίνει η μοναξιά σου ?
Κάπου όμως υπάρχει μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη για σένα ...
ελααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι???
Να μην το σκεφτω δηλαδη αλλο?ελααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να μην το σκεφτω δηλαδη αλλο?
Να μην το σκεφτω δηλαδη αλλο?
ΟΚ. Μετα απο την περιτεχνη επιχειρηματολογια με βαθειες αποδειξεις, και τρανες ομιλιες, με επεισες να ψηφησω εσενα χωρις αλλους δισταγμους και υπεκφυγες!!!
Ναι, γιατι πως θα μπορεσω να βγω απο τα συνορα αν θα χρειαστει???Ψήφισες τελικά ?
ΟΚ. Μετα απο την περιτεχνη επιχειρηματολογια με βαθειες αποδειξεις, και τρανες ομιλιες, με επεισες να ψηφησω εσενα χωρις αλλους δισταγμους και υπεκφυγες!!!
Σου δινω αξια την ψηφο μου
Ναι, γιατι πως θα μπορεσω να βγω απο τα συνορα αν θα χρειαστει???
η λογικη του παραλογου...απλα μη τα λες αυτα εδω...και μαλιστα με το καλως ηρθες...Επειδη ειμαι νεος στο bourdela δεν θα ψηφισω.Αλλα και παλιος να ημουν παλι δεν θα συμμετειχα!
Δεν γινεται να καταλαβεις πισω απο μια οθονη και ενα πληκτρολογιο αν μια γυναικα ειναι πατσαβουρα/μπαζο.
Γνωμη μου.
ποτε!!!θα το θυμαμαι παντα. >
Μωρο μου εσυ...
Να δω τι θα κανεις στην θητεια σου για αυτον τον τοπο οταν θα βγεις, και ελπιζω να μην ξεχασεις τους ψηφοφορους σου!!!
Καλα, ενταξει...μην μου σουφρωνεις την μουριτσα σου...γιατι...να, κανει μια ζαριτσα...εκει! :-* :-*ποτε!!!θα το θυμαμαι παντα. >
Καλα, ενταξει...μην μου σουφρωνεις την μουριτσα σου...γιατι...να, κανει μια ζαριτσα...εκει! :-* :-*