loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και γτ δε με ψηφισες ρε??????????????????????λοιπον ψηφισα βελβη αν και θεωρω την μπουμπ και τη λουκριτια τα μεγαλυτερα μπαζα του σαιτ
και γτ δε με ψηφισες ρε??????????????????????λοιπον ψηφισα βελβη αν και θεωρω την μπουμπ και τη λουκριτια τα μεγαλυτερα μπαζα του σαιτ
λοιπον ψηφισα βελβη αν και θεωρω την μπουμπ και τη λουκριτια τα μεγαλυτερα μπαζα του σαιτ
:-* :-*Τι ειναι ο καρντασακος? :-
Εγω παντος τη λουκριτια ψηφισα,νομιζω ειναι και το φαβορι
επειδη δεν φαινεσαι γι αυτο το λεω μαλον πιο μπροστα απο τα τυπακια σε κοβω και ας εισαι χαμιλων τονωνΟ αρχιμαλακας ειμαι !!!!!!!!!!!
Αστο σου λεω......
επειδη δεν φαινεσαι γι αυτο το λεω μαλον πιο μπροστα απο τα τυπακια σε κοβω και ας εισαι χαμιλων τονων
μια πατσαβουρα στο 4 παρακαλωΠατσαβουρα με Μπαζο... ποιες οι διαφορες??? Λοιπον θα παραθεσω την δικια μου προσωπικοτατη αποψη
Για μενα η Πατσαβουρα δεν εχει σχεση με την εξωτερικη της εμφανιση... δηλαδη μπορει και μια ωραια να ειναι πατσαβουρα επειδη θα ειναι ξεκωλο πχ και θα δινει το μουνι της παντου χωρις δισταγμο... επισης μπορει και καποια αλλη να ειναι Πατσαβουρα επειδη ειναι ψωνιο και δεν ξερει να φερθει σε γενικες γραμμες με τον ορο πατσαβουρα εννοω εκεινη την τυπισσα σε γενικες γραμμες που ειναι β διαλογης... ειτε απο αποψη παιδειας (καλα αυτος ποιος το γαμαει στην τελικη λες και θελουμε να το χωσουμε σε καθηγητρια πανεπιστημιου) ειτε απο αποψη συμπεριφορας... ειτε απο αποψη χαρακτηρα...
Ενω το μπαζο... εχει καθιερωθει οτι εχει να κανει με την εξωτερικη εμφανιση... τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον.
μια πατσαβουρα στο 4 παρακαλω
γιατι επειδη δεν κανεις το μαγκα του πληκτρολογιου?Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια
αλλα σε διαβεβαιω οτι δεν ειμαι τιποτα......
Πατσαβουρα με Μπαζο... ποιες οι διαφορες??? Λοιπον θα παραθεσω την δικια μου προσωπικοτατη αποψη
Για μενα η Πατσαβουρα δεν εχει σχεση με την εξωτερικη της εμφανιση... δηλαδη μπορει και μια ωραια να ειναι πατσαβουρα επειδη θα ειναι ξεκωλο πχ και θα δινει το μουνι της παντου χωρις δισταγμο... επισης μπορει και καποια αλλη να ειναι Πατσαβουρα επειδη ειναι ψωνιο και δεν ξερει να φερθει σε γενικες γραμμες με τον ορο πατσαβουρα εννοω εκεινη την τυπισσα σε γενικες γραμμες που ειναι β διαλογης... ειτε απο αποψη παιδειας (καλα αυτος ποιος το γαμαει στην τελικη λες και θελουμε να το χωσουμε σε καθηγητρια πανεπιστημιου) ειτε απο αποψη συμπεριφορας... ειτε απο αποψη χαρακτηρα...
Ενω το μπαζο... εχει καθιερωθει οτι εχει να κανει με την εξωτερικη εμφανιση... τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον.
Ευκαιρια βρηκες να φιλοσοφησεις κι εσυ. Εισαι ο μονος που πετυχε τον ορισμο ομως.
@Παζουζου ακου που σου λεει το παιδι.
και γτ δε με ψηφισες ρε??????????????????????
γιατι επειδη δεν κανεις το μαγκα του πληκτρολογιου? (ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ)
Εχεις χιουμορ, αυτοσαρκασμο (ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ)
ξερεις να γραφεις καλυτερα απο εμενα (Δεν ειναι κατι σπουδαιο αυτο ολοι εχουμε τις στιγμες μας)
και δεν προσβαλεις τον κοσμο (οταν με πειραξεις ελα να μου το ξαναπεις)
ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΟΣ (κι εσυ .....)
εγω ξερω οτι οτι ψαχνεις βρισκεις εκτως και αν την εχεις δει mr perfect και η μια ειναι μπαζο η αλλη πατσαβουρα και η μονη καλη ειναι η παλαμη σου και η μουναρα που ειδες στο δρομο αλλα δεν της την επαισεςΕυκαιρια βρηκες να φιλοσοφησεις κι εσυ. Εισαι ο μονος που πετυχε τον ορισμο ομως.
@Παζουζου ακου που σου λεει το παιδι.
Θες να φτιάξω κλώνο κ να σε ξανα ψοφήσω(ευχαρίστως);;;και γτ δε με ψηφισες ρε??????????????????????
ετσι γουσταρω μωρη, εσυ θα μου πεις τι θα κανω?
εγω ξερω οτι οτι ψαχνεις βρισκεις εκτως και αν την εχεις δει mr perfect και η μια ειναι μπαζο η αλλη πατσαβουρα και η μονη καλη ειναι η παλαμη σου και η μουναρα που ειδες στο δρομο αλλα δεν της την επαισες
ε τοτε γιατι ψηφισες Βελβι ρε τυπε? Τι σκεπτικο ειναι αυτο?
ζηλευεις ρε μπαζο? ηθελες να σε ψηφισω? βελβη ρεεεεεεεε μακραν το μεγαλυτερο μπαζοοοοοοο
Γιατι να το ληξεις?ενταξει , αυτοι δικαιολογιες ψαχνουν... Εχει αρχισει να γινεται κατηγορια τυπων... η τυπισσων.
Αυτη που μολις ανεφερες! Ειναι μιξη μεσα... αλλος εχει παθολογικο κομπλεξ γενικης μορφης... αλλος φοβαται ... σε αλλον δεν σηκωνεται.... αλλος δεν εχει ορεξη καθολου... ε ψυχοπαθεις γενικοτερα.
Σιγουρα οτι ψαχνεις το βρισκεις... απλα υπαρχουν διαβαθμισεις... αλλος θα το ληξει στην 1η χυλοπιτα... αλλος στην 4η αλλος στην 10η ... αλλος στην 100η και αλλος δεν θα το ληξει ΠΟΤΕ. εγω ειμαι μεταξυ της 10ης και της 100ης καπου εκει μεσα