loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ποια σφουγγαριστρα με ψηφησε;;;;;;;;;;;
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
θελετε να βαλουμε και την κατερινα 69 ασχετα που ειναι επαγγελματιας επειδη σπαμαρει κι αυτη μαζι μας ασυστολα και αναρυθριαστα;να κανω μια εξαιρεση;ακουω
εγω σε ψηφισα,νταξ.....ο δευτερος ποιος απελπισμενος να ειναι αραγε;ποια σφουγγαριστρα με ψηφησε;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
κοιταξε ο τιτλος μις μπου παντως ηταν υπαρκτος,πρεπει να επανενεργοιηθει και η μις θα εχει και αστερια,κατι σαν τιμημενη και θα εχει και δικο της ξεχωριστο χρωμα στο πανελ με τα μελη στην πρωτη σελιδα....έχω μία πολύ μικρή ένσταση με τον τίτλο:
miss bourdela σε παραπέμπει να ψηφίσεις και κάποια που μιλάει πολύ, μιλάει σοφά (![]()
![]()
, αν ειναι δυνατο κατι τετοιο τελοςπαντων), η που τη συμπαθείς...
θα πρότεινα να βγάλουμε τη μεγαλύτερη bouτανα της χρονιάς, όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω σε ψηφισα,νταξ.....ο δευτερος ποιος απελπισμενος να ειναι αραγε;![]()
ενταξει ελτζινο....δε πειραζει ετσι... :-*:
miss bourdela σε παραπέμπει να ψηφίσεις και κάποια που μιλάει πολύ, μιλάει σοφά η που τη συμπαθείς...
φανταζομαι οτι εξαιρεις εμενα που ειμαι μια εκλεκτικη μουναρα....
η κατερινα ειναι μορφη.δωσεεεεεθελετε να βαλουμε και την κατερινα 69 ασχετα που ειναι επαγγελματιας επειδη σπαμαρει κι αυτη μαζι μας ασυστολα και αναρυθριαστα;να κανω μια εξαιρεση;ακουω
και συ συμφωνησες.Συ ειπας!
![]()
σφουγγαριστρα?εγω φταιω μωρη που σε ψηφισαποια σφουγγαριστρα με ψηφησε;;;;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
1.εισαι ζηλιαρης.μαλακες...φουσκωσατε τα μυαλα της λουκρητιας. οτι εχει και εκτοπισμα στο σαιτ![]()
για το σαιτ δεν ξερω....στην μπανιερα παντως ποια να εχει το μεγαλυτερο εκτοπισμα αραγε;θα βαλω τον βαρουλη να ανοιξει αλλο θρεντμαλακες...φουσκωσατε τα μυαλα της λουκρητιας. οτι εχει και εκτοπισμα στο σαιτ![]()
σφουγγαριστρα?εγω φταιω μωρη που σε ψηφισα![]()
για το σαιτ δεν ξερω....στην μπανιερα παντως ποια να εχει το μεγαλυτερο εκτοπισμα αραγε;θα βαλω τον βαρουλη να ανοιξει αλλο θρεντ![]()
![]()
ε αυτα ειναι γνωστα.....τσεγιεν ,φαντομ,τζιελ και η σειρα ακολουθει.....εγω ριχνω λευκο παντως. για να ην πω ακυρο.![]()
κανε κανα θρεντ με το ποιος ειναι ο μεγαλυτερος πουτανιαρης εδω μεσα καλυτερα..
φανταζομαι οτι εξαιρεις εμενα που ειμαι μια εκλεκτικη μουναρα....
γτ οπου μιλαω πρεπει να πεταχτεις σα την πουτσα???βρες καποιον να μιλησεις...