loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ποια σφουγγαριστρα με ψηφησε;;;;;;;;;;;
θελετε να βαλουμε και την κατερινα 69 ασχετα που ειναι επαγγελματιας επειδη σπαμαρει κι αυτη μαζι μας ασυστολα και αναρυθριαστα;να κανω μια εξαιρεση;ακουω
εγω σε ψηφισα,νταξ.....ο δευτερος ποιος απελπισμενος να ειναι αραγε;ποια σφουγγαριστρα με ψηφησε;;;;;;;;;;;
κοιταξε ο τιτλος μις μπου παντως ηταν υπαρκτος,πρεπει να επανενεργοιηθει και η μις θα εχει και αστερια,κατι σαν τιμημενη και θα εχει και δικο της ξεχωριστο χρωμα στο πανελ με τα μελη στην πρωτη σελιδα....έχω μία πολύ μικρή ένσταση με τον τίτλο:
miss bourdela σε παραπέμπει να ψηφίσεις και κάποια που μιλάει πολύ, μιλάει σοφά ( , αν ειναι δυνατο κατι τετοιο τελοςπαντων), η που τη συμπαθείς...
θα πρότεινα να βγάλουμε τη μεγαλύτερη bouτανα της χρονιάς, όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας...
εγω σε ψηφισα,νταξ.....ο δευτερος ποιος απελπισμενος να ειναι αραγε;
ενταξει ελτζινο....δε πειραζει ετσι... :-*:
miss bourdela σε παραπέμπει να ψηφίσεις και κάποια που μιλάει πολύ, μιλάει σοφά η που τη συμπαθείς...
φανταζομαι οτι εξαιρεις εμενα που ειμαι μια εκλεκτικη μουναρα....
η κατερινα ειναι μορφη.δωσεεεεεθελετε να βαλουμε και την κατερινα 69 ασχετα που ειναι επαγγελματιας επειδη σπαμαρει κι αυτη μαζι μας ασυστολα και αναρυθριαστα;να κανω μια εξαιρεση;ακουω
και συ συμφωνησες.Συ ειπας!
σφουγγαριστρα?εγω φταιω μωρη που σε ψηφισαποια σφουγγαριστρα με ψηφησε;;;;;;;;;;;
1.εισαι ζηλιαρης.μαλακες...φουσκωσατε τα μυαλα της λουκρητιας. οτι εχει και εκτοπισμα στο σαιτ
για το σαιτ δεν ξερω....στην μπανιερα παντως ποια να εχει το μεγαλυτερο εκτοπισμα αραγε;θα βαλω τον βαρουλη να ανοιξει αλλο θρεντμαλακες...φουσκωσατε τα μυαλα της λουκρητιας. οτι εχει και εκτοπισμα στο σαιτ
σφουγγαριστρα?εγω φταιω μωρη που σε ψηφισα
για το σαιτ δεν ξερω....στην μπανιερα παντως ποια να εχει το μεγαλυτερο εκτοπισμα αραγε;θα βαλω τον βαρουλη να ανοιξει αλλο θρεντ
ε αυτα ειναι γνωστα.....τσεγιεν ,φαντομ,τζιελ και η σειρα ακολουθει.....εγω ριχνω λευκο παντως. για να ην πω ακυρο. κανε κανα θρεντ με το ποιος ειναι ο μεγαλυτερος πουτανιαρης εδω μεσα καλυτερα..
φανταζομαι οτι εξαιρεις εμενα που ειμαι μια εκλεκτικη μουναρα....
γτ οπου μιλαω πρεπει να πεταχτεις σα την πουτσα???βρες καποιον να μιλησεις...