on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
κανει και ρίματιμη μας που περασατε απ το τσαρδι μας!!
ελα πες την αληθεια...τα εννοεις?και μετα ειμαι εγω αυτη που ειναι ολη μερα μπροστα στην οθονη κ εσυ αυτος που οργανωνεις σωστα τον χρονο σου κ δεν εισαι χαραμοφαης?
ιδεα σου πουλακι μ'.διακρινω μια ενατση εδω μεσα η ειναι ιδεα μου????βαριεμαι να διαβασω και τοσες σελιδες!!
κανει και ρίμα
ψιτ σου μιλανε....ξυπνα....σηκω να κατσει η δεσποινιδα!ιδεα σου πουλακι μ'.
θα παω για υπνο ουτως η αλλως.....αυριο που θα ξυπνησω θα εχουμε φτασει στην 135 σελιςκατι επρεπε να σκαρφιστω για να σας κρατησω πριν την κοπανησετε ξανα!
θα παω για υπνο ουτως η αλλως.....αυριο που θα ξυπνησω θα εχουμε φτασει στην 135 σελις
προφανως κ δε με αφορα ο χρονος σου.αλλα οταν την λες στον αλλον μονιμα να εισαι διατεθειμενος να ακουσεις τα αναλογα.δεν σε νοιαζει ο χρονος μου
τον χρονο μου εγω τον κουμανταρω
ξερω καλα τι κανεις γιατι εχω καταλαβει το στυλ ζωης σου
αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο ειναι δικαιωμα σου
χθες χωρις να σε ενοχλησω βγηκες και αρχισες τα δικα σου
αν δεν σ αρεσω μην ασχολεισαι μαζι μου. Ουτε εσυ μ αρεσεις αλλωστε
δεν ειναι αναγκαιο να δημιουργεις εχθρικα διατεθειμενους απεναντι σου
προφανως κ δε με αφορα ο χρονος σου.αλλα οταν την λες στον αλλον μονιμα να εισαι διατεθειμενος να ακουσεις τα αναλογα.
ειναι ουτοπικο εως γελοιο να νομιζεις οτι ξερεις καποιον οποτε μη το λες κ πολυ.δεν εχει νοημα.
χθες δε μπορει να σου χωθηκα χωρις λογο...αλλα δε θυμαμαι την φαση οποτε...
και επισης...μη τρελενεσαι..αμοιβαια ειναι τα αισθηματα χαρα μου...δεν εισαι ο ανωτερος που δεν ασχολησαι(αμεσσα η εμμεσα)και γω η κακια που οπου βρω χτυπαω το αθωο...
ας ειμαστ εκ λιγο αντικειμενικοι. ;)
α οχι σε εσενα δεν εριξα...εριξα σε αλλο μελος....συγγνωμη....
περιμενετε περιμενετεοκ ας ειμαστε αντικειμενικοι... εγω τι εχω κανει και σε εχει πειραξει τυπισσα?
πες να τα ξεδιαλυνουμε να τελειωνουμε..
το λες πολυ υποτιμιτικα αδελφε!καμια φορα γινομαστε καφροι
με τον απολυτο για να κανουμε την πλακα μας
και να γελασουμε αλλιως δεν εχει νοημα να μπαινουμε
και να χαλαμε τον χρονο μας... εσενα σε πειραζει το καφριλικι?
στο μπουρδελα μπηκες
εχεις κατι μαζι μου;πηγαινε να σκουπιστεις.