ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δεν ξερω μωρακι μου. Κατσε θα μαθω και εγω τωρα μαζι σου.xaxax ΚΟΜΑΝΤΟ πότε πήγες και δεν το μάθαμε...?
Δεν ξερω μωρακι μου. Κατσε θα μαθω και εγω τωρα μαζι σου.xaxax ΚΟΜΑΝΤΟ πότε πήγες και δεν το μάθαμε...?
πέρασα από κει και έμαθα ότι είπες ότι έφυγα και λέω μπας και έκανες καμία έφοδο.εκτός αν δεν αληθεύει και το είπες εδώ.Τι λες ρε συ και δεν καταλαβαινω? Ποιος σου ειπε οτι "πηγα" με την Σαμανθα?
Δεν ανησυχώ.... Η επόμενη που θα καψουρευτεί...να ανησυχεί...παολάκι μην ανυσηχεις, είναι δικος σου ;) ;).αν και θα σε τιμήσω κάποια μέρα του 2009 να έχουμε καλό χρόνο.
Δεν ανησυχώ.... Η επόμενη που θα καψουρευτεί...να ανησυχεί...
το ξέρουμε καλησπέρα mike...ρε σεις μην πειραζετε τον λοκατζη εχει καλη ψυχη για αυτο ειναι αγαπησιαρης
:-* :-* :-*εγω απλα την λατρευω...
Αγαπησιάρης μπορεί να είναι αλλά και αρχικαρφάρας!!!
Ναι ρε φιλαρακι. Ρωτηθηκα για εσενα και ειπα κατι που ειχα διαβασει σε δικο σου ποσταρισμα πριν λιγες μερες. Οτι φευγεις δηλαδη. Εσυ το ειχες ποσταρει. Που να ξερω αν εφυγες τελικα η εφυγες και ξαναγυρησες.πέρασα από κει και έμαθα ότι είπες ότι έφυγα και λέω μπας και έκανες καμία έφοδο.εκτός αν δεν αληθεύει και το είπες εδώ.
KOMANTO σε φωνάζουν κάπου....Ναι ρε φιλαρακι. Ρωτηθηκα για εσενα και ειπα κατι που ειχα διαβασει σε δικο σου ποσταρισμα πριν λιγες μερες. Οτι φευγεις δηλαδη. Εσυ το ειχες ποσταρει. Που να ξερω αν εφυγες τελικα η εφυγες και ξαναγυρησες.
χαχαχα στον ΚΟΜΑΝΤΟ κόλλησες ρε συ φίλε ? χαχαχα προσπέρασε τον .είχα γράψει ότι φεύγω και θα ξανα ερχόμουν και θα ξανα έφευγα και τούμπαλιν. σε τρέλανα λίγο.τέλος πάντων όπως στο pm ελπίζω να μην χαλάσουν οι καρδιές μας.καλά έκανες και μίλησες, εγώ ένα καλαμπούρι πήγα να κάνω.και η πάολα όλη δικιά σου αλλά δεν μου έρχεται ακόμα να σε προσπεράσω και να την συναντήσω.
Αντώνη βοήθα με λίγο... για ποιά λένε?χαχαχα στον ΚΟΜΑΝΤΟ κόλλησες ρε συ φίλε ? χαχαχα προσπέρασε τον .
έλα μωρό μου για εσένα λένε χαχαχαΑντώνη βοήθα με λίγο... για ποιά λένε?
τρόπος του λέγειν χαχαχατρόπος του λέγειν φίλε.θα υπάρξει και αυνέχεια με το παολάκι αλλά λάου λάου.
αααα οκ...me blond...έλα μωρό μου για εσένα λένε χαχαχα
war του χρόνου... η θέση κατειλημμένη μέχρι το 09...παρακαλω να μπει στην ψηφοφορια και η ομαδα της παοκ