DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
H Charlize μου προστέθηκε τις τελευταίες 10 μέρες,και πήρε το τιμητικό 3%.Οπότε φανταστείτε να ήταν από πριν.
ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΟΚΛΕΠΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΟΔΙΝΗ
Η τιμα τυφλη δικαιοσυνη του Ελλαδισταν εχει πλεον το λογο της ετοιμηγοριας
Εγώ δεν παραπλάνησα καμία φορα... τα βυζάκια μου τα βάλαμε όταν έληξε η ψηφοφορία...Και οι δυο μας χαμενοι φιλε μου ΣΚΟΤΕΙΝΕ
"Ατιμη ζωη μας πεταξες
στου δρομου την ακρη
μας ΑΔΙΚΗΣΕΣ"
Μας πουλησανε φιλε κριμα
Για ολα φταιει η Παολα, μας μοστραρησε και τις βυζαρες της, τιμιος μα ανισος ο αγων μας
Pitsi μου..... :-* :-* :-* :-*ι θεια μου κερδισε τιμια και αξια τον τιτλο τισ!!!!
σιγχαριτιρια για τον τιτλο!!!!
εισαι πλεον ι miss bourdela 2008!!!
άστους μωρό μου λένε . Το αξίζεις έτσι και αλλιώς .Εγώ δεν παραπλάνησα καμία φορα... τα βυζάκια μου τα βάλαμε όταν έληξε η ψηφοφορία...
Δεν φταίω εγώ...ο Θεούλης....Ναι Παολα το εκανες μετα την εκλογη σου οντως, ομως τα βυζακια σου τα ξερουν παρα πολλοι ψηφοφοροι, και φυσικα τους θαμποσες
Ο αγωνας ηταν ανισος και ανεντιμος
ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΑΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
ΥΓ: αμα την επιστροφη μου θα σου ερθω Παολινα μου να δω τα βυζακια σου και να μιλησουμε απο κοντα ;) :-*
chris μου... :-* :-* :-* ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ...παροτι ψηφισα κατερινα οφειλω να συγχαρω την παολα.η νικη ηταν πεντακαθαρη και η διαφορα απο την δευτερη μεγαλη.εντυπωση μου προκαλει ο καταποντισμος κοριτσιων πανεμορφων βλεπε σαμανθα.να υποθεσω οτι η συσπειρωση των οπαδων τους δεν ηταν μεγαλη?
Πόνυ μου δεν σε πρόλαβα...άστους μωρό μου λένε . Το αξίζεις έτσι και αλλιώς .
Και η Κωσταντίνα δεν πήρε πολλές ψήφους, αν και πιστεύω πως άξιζε περισσότερα. Πιστεύω πως η διαφορά της Πάολας δεν οφείλεται στο σεξ, αλλά στο κάτι παραπάνω που βγάζει, πράγμα δύσκολο για πολλές κοπέλες του χώρου. Είναι η αμεσότητα που έχει και η γλυκύτητα που εκπέμπει. Στην ψηφοφορία ήταν και αρκετές κοπέλες που δεν είχαν σχέση με το σεξ και άρα είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε ανόμοιες υποψήφιες.παροτι ψηφισα κατερινα οφειλω να συγχαρω την παολα.η νικη ηταν πεντακαθαρη και η διαφορα απο την δευτερη μεγαλη.εντυπωση μου προκαλει ο καταποντισμος κοριτσιων πανεμορφων βλεπε σαμανθα.να υποθεσω οτι η συσπειρωση των οπαδων τους δεν ηταν μεγαλη?
Εσυ να κατσεις εκει που καθεσαι για να μην εχουμε κακα ξεμπερδεματα οι δυο μας αδερφουλι.εγω απλα την λατρευω...