- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
ποιες ειναι η μαμα η κων/να κ η απολλωνια?
την πρώτη και εγώ δεν την ξέρω.
όμως οι δυο επόμενες μια μικρη ή μεγαλύτερη ιστορία την αφήσαν πίσω
κανονικα αυτες οι κορασιδες μονο επρεπε να μπουν σε ψηφοφορια βοιδουλη
που τουλαχιστον εχουν κ καποιο λογο να υπαρχουν εδω μεσα
εμεις θα ψηφιστουμε για τις βλακειουλες μας κ τα σπαμ μας? (κριση ειλικρινιας χαχαχα)
καλα εχουν μπει τοσες πολλες γυναικες τελευταιως? θα βγαλουμε κ κυβερνηση σε λιγο καιρο..
οταν θα ψηφισετε την μιςς τσιρκο τοτε θελω τον τιτλο!!!
[size=18pt]Yes!!![/size] ;)η κων/να και η απολλωνία είναι αδερφές και η μαμά είναι... η μάνα τους
Μαζευόμαστε εδώ για να επιλέξουμε την Miss Μπουρδέλα 2008!!!
Δυστυχώς δεν υπάρχουν εδώ photos, videos, μετρήσεις (στήθος, μέση, περιφέρεια) κλπ αλλά μόνον τα posts που έχει κάνει κάθε μπουρδέλα…
Απ’ αυτά φαίνεται το μυαλουδάκι κάθε μιας (και το εννοώ μυαλουδάκι… μόνο που σκέφτεται περίεργα…), οπότε βάσει αυτού κρίνουμε, αποφασίζουμε και στο finale τα χώνουμε (κάτι μου θυμίζει…) σε μια απ’ αυτές τις οξ’απο’δώ!
Εγώ γι’ αρχή ψηφίζω, αλλά δεν λέω την επιλογή μου για να μην προκαταβάλλω τους συναγωνιστές.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι:
Άντρες, γυναίκες, πούστηδες, λεσβίες, τραβέλια, σαδομαζόχες, ποδολάγνοι, γενικοί φετιχιστές, κτηνοβάτες, κοπρολάγνοι, μπανιστηρτζίδες και ο λοιπός συρφετός των απανταχού ανωμάλων!
Ο λόγος είναι ένας και απλός:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ… ;)
Αυτή δεν είναι παρά μόνον η προκριματική ψηφοφορία που θα κρατήσει έναν (1) μήνα. Κατόπιν ακολουθεί ο τελικός με τις 6 επικρατέστερες αυτής της ψηφοφορίας!
Σημείωση:
Στην περίπτωση που θέλετε κάποια άλλη που δεν υπάρχει στον κατάλογο (άνθρωποι είμαστε, μπορεί να ξέφυγε κανά μπουμπούκι), παρακαλώ να την προτείνετε με post σας και θα προστεθεί πάραυτα!
αυτή είν' η μαγεία!!!πως ειναι δυνατον να κονταροχτυπιουνται σεβασμια θηλυκα μελη του σαιτ με εντονη παρουσια με κατι τσουτσεκια με 10 ποστς
πως ειναι δυνατον να κονταροχτυπιουνται σεβασμια θηλυκα μελη του σαιτ με εντονη παρουσια με κατι τσουτσεκια με 10 ποστς
Tι ??? Μονο μια ψηφο εχουμε δικαιωμα να ριξουμε ?
Αν ειναι ναι η απαντηση, σορυ Rouli..Θελω να σε ψηφισω αλλα δεν εχω αλλο δικαιωμα..
Αυτα..
όχι miss μπουρδέλα είναι και θα μείνει!!! ;)μιςς ομορφη κ γλυκια υπαρξη του σαιτ να γινει ο τιτλος νομιζω εγω...
καλά δεν την βλέπεις???Ρε σεις η Samantha που ειναι?
πως ειναι δυνατον να κονταροχτυπιουνται σεβασμια θηλυκα μελη του σαιτ με εντονη παρουσια με κατι τσουτσεκια με 10 ποστς
ετσι απλα χανω τους τιτλους? για ενα πηδημα? χαχαχαχαχα
μιςς ομορφη κ γλυκια υπαρξη του σαιτ να γινει ο τιτλος νομιζω εγω...
Ρε σεις η Samantha που ειναι?