infernoman
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
+1 ωραιο αβαταρ αν ειναι και αληθινο τοτε αξιζει την ψηφο μου (αμάν βικυ-σιεφγιου τί αβαταρ είναι αυτό!!.... :o :o :o
+1 ωραιο αβαταρ αν ειναι και αληθινο τοτε αξιζει την ψηφο μου (αμάν βικυ-σιεφγιου τί αβαταρ είναι αυτό!!.... :o :o :o
καταντας αντιπαθητική. αντε γεια..τι θα γινει?
αλλη δουλεια δεν κανεις?
μπαζο ειπαμε ειμαι
μη μου χαλας το ιματζ *P ειμαι ιδια το αβαταρ μου...
καταντας αντιπαθητική. αντε γεια..
+1 ωραιο αβαταρ αν ειναι και αληθινο τοτε αξιζει την ψηφο μου (
ολο μαλακιες γραφεις αποψε.....οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις να συνεχισω...
*P
Λεβέντες όλοι τι ψήφο στη Vicky .Και sexy είναι και καλο κορίτσι ,και βάζει δικά τις avatar κάτι που μετράει ,χειροπιαστά πράγματαinferoman θα ειχε νοημα να βαζω αλλης κοπελλας? :-*
γιατι θα σου κανει ελεγχο κανεις αν ειναι δικιες σου η οχι?inferoman θα ειχε νοημα να βαζω αλλης κοπελλας? :-*
ολο μαλακιες γραφεις αποψε.....
μπράβο κούκλα μου!δεν πτοοουμαι ομως
κ αυριο μερα ειναι
για νεες πιο ωραιες πιο μεγαλες μλκιες..
γιατι θα σου κανει ελεγχο κανεις αν ειναι δικιες σου η οχι?
και γω μπορω να βαλω φωτο του μπραντ πιτ για πχ
και να λεω εγω ειμαι αλλα ελα που δεν ( ειμαι καλυτερος )
οπως ειπα και ποιο πανω αν εισαι εσυ στης φωτο αξιζεις την ψηφο μου και με το παραπανω :-* :-*
δεν πτοοουμαι ομως
κ αυριο μερα ειναι
για νεες πιο ωραιες πιο μεγαλες μλκιες..
την Ασία την ξέρω...βλέπω μια ελαφρά ψυχρασία ανάμεσα σε 2 μέλη. ή είναι ιδέα μου;
Αυτό κατάλαβες εσύ???Το μεχρι τωρα συμπερασμα που βγαζω, ειναι οτι τα μελη γουσταρουν πραγματικα νιμου και οχι αφανεις γυναικες του πληκτρολογιου..
Αυτα..
την Ασία την ξέρω...
ψύχρα εννοείς Αλάσκα???
Αυτό κατάλαβες εσύ???
Η δική μου γνώμη είναι ότι "αναγκαστικά" βάλαμε ανόμοια πράγματα σε ψηφοφορία... Αυτά!Μολις σταματησεις τα γελια πες μας και την δικη σου γνωμη..
Αυτα..
Η δική μου γνώμη είναι ότι "αναγκαστικά" βάλαμε ανόμοια πράγματα σε ψηφοφορία... Αυτά!