Μαζευόμαστε εδώ για να επιλέξουμε την Miss Μπουρδέλα 2008 !!!
Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ΔΥΟ "τίτλοι" κι ένας διαχωρισμός στις κοπέλες, ανάμεσα στις "Επαγγελματίες" και τις υπόλοιπες Μέλη του του Forum...
Μαζευόμαστε εδώ για να επιλέξουμε την Miss Μπουρδέλα 2008 !!!
Νομίζω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ΔΥΟ "τίτλοι" κι ένας διαχωρισμός στις κοπέλες, ανάμεσα στις "Επαγγελματίες" και τις υπόλοιπες Μέλη του του Forum...
Λείπει και η che_cosa... απορώ πώς κανείς δεν το πρόσεξε...
:S
Συμφωνώ απολύτως!Απο την στιγμη που και οι δυο κατηγορίες γράφουν στο φόρουμ δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου θέμα διαχωρισμού.
σκεφτομε να τον ριξω στη θαλεια εκτος και αν εχω καμια καλυτερη προταση
Σωστός!
Τις μη επαγγελματίες, πως θα της αποκαλούμε? Ερασιτέχνες?
Εγώ πάντως στις επαγγελματίες ψηφίζω Μουνίτσα.
Το επάγγελμα δεν έχω βρει.
αυτο δεν μπορω να το επιβεβαιωσω μιας και δεν ξερω καμια απο αυτες που λετεεκτος απο γαυρος ειναι και η πιο καυλιαρα εδω μεσα με διαφορα
Θυμίζω ότι αυτή δεν είναι παρά μόνον η προκριματική ψηφοφορία που θα κρατήσει ένα (1) μήνα. Κατόπιν ακολουθεί ο τελικός με τις 6 επικρατέστερες αυτής της ψηφοφορίας!
Θα γίνει ο χαμός... και η νικήτρια θα υποχρεωθεί να postάρει photos της!!! :o :o :o :o :o
Ακριβώς! Είναι καλλιστεία ανάλογα του χώρου και των κοριτσιών του!αυτο δεν ειναι καλλιστεια........το φιαρ φακτορ ειναι........
Ακριβώς! Είναι καλλιστεία ανάλογα του χώρου και των κοριτσιών του!
τρεχάτε ρεεεεεεεε.....γιαυτο το λεω.......αμα αναγκαστει η νικητρια να βαλε και φωτο της θα γινει σαρβαιβορ για τους υπολοιπους......
BITTE foreverrrr!!!!