Νέα

Μισογυνισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

παληκαρια, μηπως δεν αγαπαμε αρκετα τις γυναικες ?  :think:

μηπως βλεπουμε την ολη φαση με τις γυναικες λαθος και μας οδηγει σε φαινομενα γυναικοφοβιας και μισογυνισμου ?  :idiot:

μηπως, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ (για πολλοστή φορα σε αυτο το φορουμ), δε ριχνουμε μια ματια και στη δικη μας καμπούρα ?  :o

τα κανουμε όοοολα σωστα, τελος παντων εμεις οι αντρες ?  :jerking:

Σημ: χρησιμοποιω 1ο πληθυντικο για να μην παρεξηγηθω !!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Πάτερ μου...με όλο το συμπάθειο....προβλέπω ''πεδίο μάχης'' να γίνεται εδώ....
Η γνώμη μου είναι ότι σε μία αποτυχημένη σχέση λίγο-πολύ φταίνε και οι 2....και πως αν την πατήσουμε απο μία(όλοι το έχουμε πάθει...) δεν σημαίνει πως όλες είναι ίδιες.....φυσικά φταίμε και εμείς πάρα πολλές φορές......

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ποδολάγνε, αυτό που λες ισχύει.

Ποτέ δε φταίει μόνο ένας.

Επομένως, έχουμε μερίδιο ευθύνης. Τώρα, 90-10, 80-20, 50-50..η αναλογία μετάβάλλεται

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Στη γενική οπτική υπάρχει λάθος αντίληψη. Το σημαντικότερο για τη κοινωνία μας είναι το μπέρδεμα μαμάς - σχέσης. Για αυτό ανέφερα και σε άλλο thread ότι άντρας που δεν μένει μόνος δε νοείται. Αρκετή μ..α δέρνει την Ελληνική κοινωνία στα παρωχημένα μοντέλα τις Ελληνικής οικογένειας. Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάτι σοβαρό ή και μη σοβαρά χα χα χα εξαρτώμενος ή προσκολημένος σε τέτοιες καταστάσεις.

Επισκέπτης
Ποδολάγνε, αυτό που λες ισχύει.

Ποτέ δε φταίει μόνο ένας.

Επομένως, έχουμε μερίδιο ευθύνης. Τώρα, 90-10, 80-20, 50-50..η αναλογία μετάβάλλεται
παιζει καποιο ρολο το ποσοστο απο την στιγμη που ολα ειναι εντελως υποκειμενικα & η λεξη αντικειμενικοτητα ειναι απλα μια εφευρεση των γλωσσολογων???οσο για τον μισογυνισμο,απο οσο ξερω οι μονοι που πραγματικα μισουν τις γυναικες ειναι οι πουστηδες..τα καθαροαιμα αρσενικα μπορει να τις μπινελικωνουν επι 24ωρου βασεως αλλα κατα βαθος τις υπεραγαπανε & δεν μπορουν να ζησουν χωρις αυτες..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Η γνώμη μου είναι ότι σε μία αποτυχημένη σχέση λίγο-πολύ φταίνε και οι 2....και πως αν την πατήσουμε απο μία(όλοι το έχουμε πάθει...) δεν σημαίνει πως όλες είναι ίδιες.....φυσικά φταίμε και εμείς πάρα πολλές φορές......

+13 σωστος

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
παιζει καποιο ρολο το ποσοστο απο την στιγμη που ολα ειναι εντελως υποκειμενικα & η λεξη αντικειμενικοτητα ειναι απλα μια εφευρεση των γλωσσολογων???οσο για τον μισογυνισμο,απο οσο ξερω οι μονοι που πραγματικα μισουν τις γυναικες ειναι οι πουστηδες..τα καθαροαιμα αρσενικα μπορει να τις μπινελικωνουν επι 24ωρου βασεως αλλα κατα βαθος τις υπεραγαπανε & δεν μπορουν να ζησουν χωρις αυτες..

Αλλίμονο εάν όλα λειτουργούσαν υπό προσωπικό πρίσμα. Κοινό παρελθόν και κοινές επιλογές θα οδηγήσουν συντριπτικά σε κοινά αποτελέσματα.

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157

αν γινει κι εδω πεδίο μαχης, ας προσεχαμε..

αλλα δεν περναει απαρατηρητο απ το ματι μου το οτι για ολα φταινε τα τεμαχια.

βαρεθηκα να ακουω οτι η γυναικα πρεπει να ειναι ετσι, να φερεται αλλιως, να ειναι κυρια, να μαγερευει καλα, να εχει ματια μονο για τον αντρα της κλπ κλπ.

ωραια ολα αυτα, αλλα για να γινονται πραξη, πρεπει να υπαρχει και ο ΑΝΤΡΑΣ (με ολα τα γραμματα κεφαλαια) που να της παρεχει το ολο πακετο..

ποσοι απο μας παρεχουν ολο το πακετο ? ποσοι απο μας ειναι διατεθειμενοι (και το κανουν πραξη) να ''κουνησουν τον κωλο τους'' και να μην τα περιμενουν στο πιατο και ταυτοχρονα να εχουν και απαιτησεις ??

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Θεωρώ ότι ο μισογυνισμός είναι, είτε αποτέλεσμα της πολύχρονης απραξίας - απουσίας από το παιχνίδι ,οπού μοιραία έχουμε τη μυθοποίηση του γυναικείου φύλου με απώτερο στόχο την άμυνα - ασφάλεια μας μέσω της κατασκευής των απαραίτητων ελαφρυντικών για το ''είναι'' μας (όλες πουτάνες,καριόλες κτλ)..

είτε ....Λόγω της 1ης,2ης,3ης,4ης (μεγάλη καντεμιά  :grin: ) κακής εμπειρίας (και πάλι όλες είναι καριόλες,πουτάνες κτλ)...

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...Πάντως η γενίκευση (όλες)είναι επικίνδυνη και εθιστική...Πάντα φταίμε και οι δύο...ο καθένας με το δικό του τρόπο και με τη δική του συμμετοχή στη μαλακία... ;)

edit giorgospapa: τροποποιηθηκαν καποιοι λαθος τονισμοί..  :grin: :grin:
edit AssFiller :ο παρατονισμός ήταν προσχεδιασμένος, ώστε να κάνει το ποστ δυσανάγνωστο άρα και βαθιά επιστημονικό.. :grin:  :grin:

Επισκέπτης

παληκαρια, μηπως δεν αγαπαμε αρκετα τις γυναικες ?  :think:

μηπως βλεπουμε την ολη φαση με τις γυναικες λαθος και μας οδηγει σε φαινομενα γυναικοφοβιας και μισογυνισμου ?  :idiot:

μηπως, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ (για πολλοστή φορα σε αυτο το φορουμ), δε ριχνουμε μια ματια και στη δικη μας καμπούρα ?  :o

τα κανουμε όοοολα σωστα, τελος παντων εμεις οι αντρες ?  :jerking:

Σημ: χρησιμοποιω 1ο πληθυντικο για να μην παρεξηγηθω !!!!
Έχεις απόλυτο δίκιο στο post σου αλλά αν δεν κάνω λάθος είσαι moderator σε ένα site με κύριο θέμα τις πουτάνες . Δεν είναι λίγο ασύμβατο να ανοίγεις τέτοιο θέμα ;

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Έχεις απόλυτο δίκιο στο post σου αλλά αν δεν κάνω λάθος είσαι moderator σε ένα site με κύριο θέμα τις πουτάνες . Δεν είναι λίγο ασύμβατο να ανοίγεις τέτοιο θέμα ;

δεν καταλαβα το συνειρμο σου. θελεις να γινεις λιγο σαφεστερος ??

υ.γ. ΔΕΝ κανεις λαθος, ειμαι moderator..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
παιζει καποιο ρολο το ποσοστο απο την στιγμη που ολα ειναι εντελως υποκειμενικα & η λεξη αντικειμενικοτητα ειναι απλα μια εφευρεση των γλωσσολογων???

Διάβασα ξανά αυτό που έγραψα. Δεν αναφέρεται κάπου ότι παίζει κάποιο ρόλο το ποσοστό. Επομένως η απάντηση στην ερώτησή σου είναι - "όχι".

τα καθαροαιμα αρσενικα μπορει να τις μπινελικωνουν επι 24ωρου βασεως αλλα κατα βαθος τις υπεραγαπανε & δεν μπορουν να ζησουν χωρις αυτες..

Σόρυ αλλα εδω δεν περιγράφεις τα καθαρόαιμα αρσενικά αλλα τον Ανέστη Βλάχο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom