[quote author=mysterious link=undefined date=undefined]Με έβαλες σε σκέψεις για την κωλάρα της Άντζυ. Αλλιώς τη φανταζόμουν αλλά για να το λες....... [/quote]
[quote author=Jim25jim link=undefined date=undefined][quote author=mysterious link=undefined date=undefined]Με έβαλες σε σκέψεις για την κωλάρα της Άντζυ. Αλλιώς τη φανταζόμουν αλλά για να το λες....... [/quote]Σου στέλνω φωτο σε πμ
[/quote]
Κι ο νημάτοθέτης στην απόξω;;;
Πουστιά παντού, που λέει κι ο κ. Δημητρομήτσος....
[quote author=thesaint link=undefined date=undefined][quote author=Jim25jim link=undefined date=undefined][quote author=mysterious link=undefined date=undefined]Με έβαλες σε σκέψεις για την κωλάρα της Άντζυ. Αλλιώς τη φανταζόμουν αλλά για να το λες....... [/quote]Σου στέλνω φωτο σε πμ
[/quote] Κι ο νημάτοθέτης στην απόξω;;;Πουστιά παντού, που λέει κι ο κ. Δημητρομήτσος.... [/quote]
Υπόγραψε μου μια δήλωση του 105 ότι δεν φέρω καμμία ευθύνη εάν συμβεί κάτι στην υγεία σου αγαπητέ Άγιε και στην στέλνω ευχαρίστως
[quote author=Jim25jim link=undefined date=undefined][quote author=thesaint link=undefined date=undefined][quote author=Jim25jim link=undefined date=undefined][quote author=mysterious link=undefined date=undefined]Με έβαλες σε σκέψεις για την κωλάρα της Άντζυ. Αλλιώς τη φανταζόμουν αλλά για να το λες....... [/quote]Σου στέλνω φωτο σε πμ
[/quote]Κι ο νημάτοθέτης στην απόξω;;;Πουστιά παντού, που λέει κι ο κ. Δημητρομήτσος.... [/quote]Υπόγραψε μου μια δήλωση του 105 ότι δεν φέρω καμμία ευθύνη εάν συμβεί κάτι στην υγεία σου αγαπητέ Άγιε και στην στέλνω ευχαρίστως
[quote author=thesaint link=undefined date=undefined][quote author=Jim25jim link=undefined date=undefined][quote author=thesaint link=undefined date=undefined][quote author=Jim25jim link=undefined date=undefined][quote author=mysterious link=undefined date=undefined]Με έβαλες σε σκέψεις για την κωλάρα της Άντζυ. Αλλιώς τη φανταζόμουν αλλά για να το λες....... [/quote]Σου στέλνω φωτο σε πμ
[/quote]Κι ο νημάτοθέτης στην απόξω;;;Πουστιά παντού, που λέει κι ο κ. Δημητρομήτσος.... [/quote]Υπόγραψε μου μια δήλωση του 105 ότι δεν φέρω καμμία ευθύνη εάν συμβεί κάτι στην υγεία σου αγαπητέ Άγιε και στην στέλνω ευχαρίστως
[/quote]Την θέλετε και με γνήσιο υπογραφής από τα ΚΕΠ; [/quote]