λοιπον ειναι παντοτε στην γωνια που εινα στον δρομο η ταβερνα η λαδοκολα.ειναι με μαυρο καρε μαλλι και μετριο στηθος,δεν ειναι μικρη.στην γωνια που κανει πιατσα εχει λιγο πιο περα γκαρσονιερα σε ημιοροφο,δεν ειναι μικρη σε ηλικια.δεν ειναι με αυτοκινητο.το χειμωνα φοραγε συνεχεια μαυρες ψηλες δερματινες μποτεσ...ξερει κανεις τιποτε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μήπως την ξέρει κανείς?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 30tslover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 26
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
λοιπον ειναι παντοτε στην γωνια που εινα στον δρομο η ταβερνα η λαδοκολα.
Σε ποιά περιοχή? Λαδόκολλα έχει και στη Ν.Μάκρη και στην Καισαριανή και αλλού....
ΑΚΗΣ018
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 37
- Like
- 24
- Πόντοι
- 4.165
κοκορετσακι παντως εχει top ;) ;)Ασε ασε ρε, πές για την χασαποταβέρνα λαδόκολα αν φτιάχνει καλά κοψίδια να πάμε να τηλώσουμε.... .
Κάνει καλό κοντοσουβλι , παϊδάκια κλπ?
οταν υπηρετουσα και πηρα την αδεια ορκωμωσιας (περσι δηλαδη) πηγα σε μια στο Αιγαλεω ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!! αλλα δνε την ξαναβρηκα μονο το τηλεφωνο της εχω γραψει στο κεφαλι μου και την καλουσα πρινβ απο κανα διμηνο μια φορα το σηκωσε μου πε πως θα συννατηθουμε αλλα δεν.... εχει κανεις σας καμια info???
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
όταν λες Αιγάλεω εννοείς σε κάποιο κάθετο στενό της Γρ. Λαμπράκη... ξανθειά μήπως?οταν υπηρετουσα και πηρα την αδεια ορκωμωσιας (περσι δηλαδη) πηγα σε μια στο Αιγαλεω ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!! αλλα δνε την ξαναβρηκα μονο το τηλεφωνο της εχω γραψει στο κεφαλι μου και την καλουσα πρινβ απο κανα διμηνο μια φορα το σηκωσε μου πε πως θα συννατηθουμε αλλα δεν.... εχει κανεις σας καμια info???
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.544
- Πόντοι
- 456
άλλη λέωναι ξανθια τσαρλεστον μου φαινεται σε στενακι καπου μετα το γηπεδο και πολυ επαγγελματικη ξερεις κατι περισσοτερο???
Για πές!άλλη λέω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 9