kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
τσυριζαιικα
Θελει να ξεχασει την πουτσα και δεν μπορει
Βρε σταματα σου λεω, ξεσαλωσες σημερα
τσυριζαιικα
παλι κλαις?
good lak γραφει τυπε
που το βλεπεις αυτο ρε στραβουλιακα;
κοιτα αποφασιστικοτητα και δυναμισμο αυριανου πρωθυπουργου
εχει αυτο το κατι
Η Ρωσία ιστορικά είναι ο πιο αναξιόπιστος σύμμαχος. Μόνο αν είσαι προτεκτοράτο τους σου προσφέρουν μια στοιχειώδη προστασία. Η Ελλάδα ειδικά έχει πικρή πείρα από τη Ρωσία. Υποκίνησαν τα ορλωφικά και μετά άφησαν τους Τούρκους να μας σφάξουν. Στο Β' ΠΠ ενώ ο Στάλιν είχε συμφωνήσει ότι η Ελλάδα ανήκει στη Δύση, άφησε τους ΚΚΕδες να πάνε σε εμφύλιο για να τεστάρει τους Αμερικάνους. Αργότερα ο Κρούτσεφ πούλησε τους συν-κομμουνιστές Κινέζους για τα βραχυπρόθεσμα συμφέροντα της ΕΣΣΔ.
Και κάποια ζώα επιμένουν και σήμερα να προτείνουν συμμαχία με τους Ρώσους.
Σκουξε κι αλλο, μπορεις
εγω εσενα βλεπω να σκουζεις
εγω την πλακα μου κανω με τις ροζ γλιτσες που σκουζουν
good lak γραφει τυπε
μαζι με το σουντρακ απτους κοπανους ειναι τα κορυφαια τυπεΚαι γαματο soundtrack , ψυχεδελεια
Το ξερω δικε μου εισαι υπερανω.
Απλα το 95% των ποσταρισματων σου ειναι για τσυριζαιους επειδη εισαι αστειατορας. Τα παμε αυτα.
Ωπα ! Προσωπολατρεία βλέπω !
Ειδες ρε λαδακη????????? Στο πα!
Η Ρωσία ιστορικά είναι ο πιο αναξιόπιστος σύμμαχος. Μόνο αν είσαι προτεκτοράτο τους σου προσφέρουν μια στοιχειώδη προστασία. Η Ελλάδα ειδικά έχει πικρή πείρα από τη Ρωσία. Υποκίνησαν τα ορλωφικά και μετά άφησαν τους Τούρκους να μας σφάξουν. Στο Β' ΠΠ ενώ ο Στάλιν είχε συμφωνήσει ότι η Ελλάδα ανήκει στη Δύση, άφησε τους ΚΚΕδες να πάνε σε εμφύλιο για να τεστάρει τους Αμερικάνους. Αργότερα ο Κρούτσεφ πούλησε τους συν-κομμουνιστές Κινέζους για τα βραχυπρόθεσμα συμφέροντα της ΕΣΣΔ.
Και κάποια ζώα επιμένουν και σήμερα να προτείνουν συμμαχία με τους Ρώσους.
ρε μπουμπου τι θα γινει τελικα θα την στειλετε κατω την ζωη να ηρεμησει ;
τους κυπριους γιατι δεν τους βοηθανε τυπε?Πολυ ...σωστή η σύγκριση της Ρωσίας το 1821 και της Ρωσίας επί Στάλιν
με την...Ρωσία επί Πούτιν !
Και βέβαια επί Στάλιν ,η Ελλάδα ΔΕΝ ήταν επίσημα σύμμαχος των Ρώσων !
Όσον αφορά τα Ορλωφικά ,ο ναύαρχος Ορλώφ ΕΚΑΨΕ τον Τουρκικό στόλο !
Ολα τα ιστορικά βιβλία γράφουν ότι μετά από αυτό το πλήγμα οι Τουρκοι
αποφάσισαν να υποχωρήσουν και να επιτρέψουν να αυτονομηθεί η Ελλάδα .
Ξέχασες και τη μάχη στο Στάλινγκραντ ,που έκρινε τον ΒΠΠ .Οι Ρώσοι
πέτυχαν την νίκη επί των Γερμανών και έτσι μετά αυτοίξεκουμπίστηκαν από την Ελλάδα !
Αν δεν τα καταλαβαίνεις αυτά ...
Και βέβαια τώρα έχουμε 2013 .Αλλη η σημερινή Ρωσία και άλλη η τότε .
Τώρα σημασία έχουν τα οικονομικά συμφέροντα πρώτα και μετά η Γεωπολιτική .
Χυμενε....μου αρεσε αυτο. Μετα τα 5%, τσιμπουκι, πουτανακι του τσιπρα κλπ ειναι το νεο σου παρατσουκλι!
Αντε βρε με γεια!
ΥΓ. Σου διαφευγει το οτι για τον επομενο 1,5 χρονο μεχρι τις δημοτικες ειμεθα ΧΑ.
Μετα θαμαστε παλι συριζαιοι. Οποτε την ζωη κρατα την εδω να σε πηγαινει βεντουζα στις επιτροπες. Χυμενος εισαι, ξερεις εσυ